Ingen er født i feil kropp1 min read

Now Reading
Ingen er født i feil kropp1 min read

Det er ingenting som heter at man kan ha blitt født inn i feil kropp. Kjønn er en helt klar ting. Menn har XY-kromosom og kvinner har XX-kromosom. Å oppfatte seg selv om transkjønnet, tvekjønnet er ikke et problem med feil kropp. Problemet ligger i sjelen. Hør hva Michelle Cretella har å si til dette:

Michelle Cretella, MD, er en sertifisert barnelege med ungdomshelse som spesialitet. Hun er visepresident for American College of Pediatricians og er medlem av styret i National Association for Research and Therapy of Homosexuality. Hun har kjempet for «ja til livet og familie» (pro life) i mange år.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, det bør deles ofte og lenge, mellom alle; det virker velsignende og varmende, derfor bør vi øve å være snille med hverandre; da det virker magisk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response