Ingen er født i feil kropp1 min read

Now Reading
Ingen er født i feil kropp1 min read

Det er ingenting som heter at man kan ha blitt født inn i feil kropp. Kjønn er en helt klar ting. Menn har XY-kromosom og kvinner har XX-kromosom. Å oppfatte seg selv om transkjønnet, tvekjønnet er ikke et problem med feil kropp. Problemet ligger i sjelen. Hør hva Michelle Cretella har å si til dette:

Michelle Cretella, MD, er en sertifisert barnelege med ungdomshelse som spesialitet. Hun er visepresident for American College of Pediatricians og er medlem av styret i National Association for Research and Therapy of Homosexuality. Hun har kjempet for «ja til livet og familie» (pro life) i mange år.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response