Gutt og jente finnes ikke…1 min read

Now Reading
Gutt og jente finnes ikke…1 min read

Globalistene har ikke bare invadert statsapparatene og politikernes oppfatning, men har også infiltrert skoleverkene i Europa, Kanada og USA under mange år. Deres opphav går under navnet kommunisme og sosialisme. Fordi de skilter med å tenke på de fattige. Men det er bare for å lokke folk til seg. Det er et bedrag. De er troende til meget mere. Får de det ikke som de vil, slår de. Deres fotsoldater er antirasistene eller i USA og Kanada, Antifa. Deres språk er brutalitet og vold. Planen er å overta hele den globale verden under Agenda21 eller Agenda2030. FN som ble grunnlagt med dette for øyet, skal være verdensregjeringen. Alle skoler vil da undervise etter de samme retningslinjer. Man kan da velge om man vil være gutt eller jente. Medikamenter og operasjoner vil være gratis tilgjengelige, betalt av staten.

Ekstremkommunistene har invadert skoleverkene i Europa, Kanada og USA i mange år, dette er en del av deres budskap.

Dette er en strategi for å ødelegge de tydelige kjønnsroller, selve grunnmuren for familien. Bare elskov mellom mann og kvinne kan skape barn. Barna er fundamentet for familien og er menneskehetens fremtid. Men ett miljø ønsker å ødelegge for menneskene. De har tatt i bruk denne strategi siden de dukket opp som bakmenn for den Russiske revolusjon og for Frankfurterskolen. Siden det 20ende århundrets begynnelse har de forsøkt å slå på stortrommene for disse holdninger, særlig i alle vestlige land. De er slue, besatte av sine idéer og er fanatikere av verste sort.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Mitt samfunnsengasjement strekker seg over mange år, men ble skriftelig i et større omfang fra og med utøyahendelsen. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, jeg takker hjertelig, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response