Den statlige amerikanske mordmaskin og Julian Assange2 min read

Now Reading
Den statlige amerikanske mordmaskin og Julian Assange2 min read

Pamela Anderson besøker Julian Assange i Belmarsh fengsel, den 7ende mai 2019, se video CNN

Det er ett lite miljø i USAs statsapparat som vil krig. De vil at USA skal krige for Israel, slik at ingen skal bli klar over at det er Israels bakmenn som har blod i sine fotspor. De følger en gammel plan. George Orwell kom på sporet av den som fortalte om et miljø som ved hjelp av frykt, redsel og angst skulle erobre hele verden. Det var NWO, den nye verdensorden. FN, som utad opptrådde som fredsstifter, representerte marxist-leninist-maoistenes største prosjekt, den éne globale verden. De Forenede Nasjoner skal være verdensregjeringen.

Orwell beskrev hvordan de bl.a. med forandringer av det daglige språk skulle vinne frem. I essayet «Politics an the English Language», som først ble utgitt i april 1946, beskriver han hvordan det politiske språket ble laget for å få løgner til å høres sanne ut, for å gjøre mord respektabelt og få «disneyland» (Pål Steigan kaller det varm luft og kvikksand) til å fremstå som noe med solid grunnmur. Australieren Julian Assange (grunnlegger av Wikileaks) sitter nå (pr juni 2019) innesperret i et beryktet fengsel i England. Om han overlever dette er usikkert. Han var den som røpet for den vestlige verdens folk hva USA holdt på med i Afghanistan og Irak. Det likte maktmiljøet lite. De er usedvanlig hensynsløse og brutale. Å få oppmerksomheten lyst på seg, er det verste de vet.

5. april 2010 offentliggjorde WikiLeaks en klassifisert amerikansk militærvideo som skildret en utilsiktede slakting av over et dusin mennesker i den irakiske drabantbyen New Baghdad – inkludert to Reuters-journalister. Reuters har forsøkt å skaffe seg videoen fra angrepet gjennom bruk av loven (Freedom of Information Act), men uten suksess. Videoen, tatt av et Apache-helikopter, viser tydelig den umotiverte slakting av en såret Reuters-ansatt og hans redningsmenn. To små barn involvert i redning ble også alvorlig såret.

Julian Assange var mannen som klarte å få frem sannheten, også om dette. Hvis vi andre blir sittende med hendene i fanget, banker de samme morderne en dag på vår dør og spør etter oss. For de er den slags type folk.

Roger Waters om Julian Assange i Belmarsh fengsel:

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response