Den statlige amerikanske mordmaskin og Julian Assange2 min read

Now Reading
Den statlige amerikanske mordmaskin og Julian Assange2 min read

Pamela Anderson besøker Julian Assange i Belmarsh fengsel, den 7ende mai 2019, se video CNN

Det er ett lite miljø i USAs statsapparat som vil krig. De vil at USA skal krige for Israel, slik at ingen skal bli klar over at det er Israels bakmenn som har blod i sine fotspor. De følger en gammel plan. George Orwell kom på sporet av den som fortalte om et miljø som ved hjelp av frykt, redsel og angst skulle erobre hele verden. Det var NWO, den nye verdensorden. FN, som utad opptrådde som fredsstifter, representerte marxist-leninist-maoistenes største prosjekt, den éne globale verden. De Forenede Nasjoner skal være verdensregjeringen.

Orwell beskrev hvordan de bl.a. med forandringer av det daglige språk skulle vinne frem. I essayet «Politics an the English Language», som først ble utgitt i april 1946, beskriver han hvordan det politiske språket ble laget for å få løgner til å høres sanne ut, for å gjøre mord respektabelt og få «disneyland» (Pål Steigan kaller det varm luft og kvikksand) til å fremstå som noe med solid grunnmur. Australieren Julian Assange (grunnlegger av Wikileaks) sitter nå (pr juni 2019) innesperret i et beryktet fengsel i England. Om han overlever dette er usikkert. Han var den som røpet for den vestlige verdens folk hva USA holdt på med i Afghanistan og Irak. Det likte maktmiljøet lite. De er usedvanlig hensynsløse og brutale. Å få oppmerksomheten lyst på seg, er det verste de vet.

5. april 2010 offentliggjorde WikiLeaks en klassifisert amerikansk militærvideo som skildret en utilsiktede slakting av over et dusin mennesker i den irakiske drabantbyen New Baghdad – inkludert to Reuters-journalister. Reuters har forsøkt å skaffe seg videoen fra angrepet gjennom bruk av loven (Freedom of Information Act), men uten suksess. Videoen, tatt av et Apache-helikopter, viser tydelig den umotiverte slakting av en såret Reuters-ansatt og hans redningsmenn. To små barn involvert i redning ble også alvorlig såret.

Julian Assange var mannen som klarte å få frem sannheten, også om dette. Hvis vi andre blir sittende med hendene i fanget, banker de samme morderne en dag på vår dør og spør etter oss. For de er den slags type folk.

Roger Waters om Julian Assange i Belmarsh fengsel:

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response