Now Reading
Israels jøder vil tilbake til Iran, til sitt gamle Babylon


Israels jøder vil tilbake til Iran, til sitt gamle Babylon

Jødene vil hjem til sitt Iran, til Babylon. Montro hva som skal skje med Israel (fra 10. mai 2018)?

Ihvertfall hvis vi skal ta Netanyahu alvorlig, så vil jødene tilbake til Babylon. Men, erfaringene viser at Netanyahu kan man ikke ta alvorlig. Han bøyer seg både hit og dit, det ene øyeblikket sier han det ene og det andre øyeblikket sier han det andre. Hvis vi ser bort fra hva han sier, men ser til det han gjør, så er han ganske enkelt en rå, brutal og hensynløs despot. Hver dag dreper hans IDF-soldater barn, unge og voksne i den største konsentrasjonsleiren i verden, Gaza. Det er det ene. Det andre er at Stor-Israel fortsatt er i emningen. Dette nye Israel som strekker seg langt inn i Iran; det er det Netanyahu snakker om. Det er dette som er bakgrunnen for de tøylesløse mord og drap i Irak og i Syria, kriger initiert av Israel. Det er derfor han sier hvis ikke Iran gir dem gamle Babylon frivillig, så skal de (se artikkel her).

Natanyahu la til at Israel hvis nødvendig var villig til å bruke militærmakt for å (reoccupy…) gjenerobre området på ca 1 mio kvadratkilometer. Iran er idag på 1,6 mio kvadratkilometer (Norges flateinnhold er ca ¼ av Iran, 385000 km²). Hvem tror at iranerne synes det er greit å få beholde litt over halvparten av sitt land; at det er greit å gi resten til Israel? Fordi det sto skrevet i bibelen at Babylon var inkludert i det lovede land som jødene skulle få?

Mahathir Mohamad, statsministeren i Malaysia har rett: Verden bør ta initiativ til å få fjernet de terror-og krigsglade høyreekstremistene Likud fra styringen av Israel, slik at all terror og alle kriger kan opphøre (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response