Israels jøder vil tilbake til Iran, til sitt gamle Babylon2 min read

Now Reading
Israels jøder vil tilbake til Iran, til sitt gamle Babylon2 min read

Jødene vil hjem til sitt Iran, til Babylon. Montro hva som skal skje med Israel (fra 10. mai 2018)?

Ihvertfall hvis vi skal ta Netanyahu alvorlig, så vil jødene tilbake til Babylon. Men, erfaringene viser at Netanyahu kan man ikke ta alvorlig. Han bøyer seg både hit og dit, det ene øyeblikket sier han det ene og det andre øyeblikket sier han det andre. Hvis vi ser bort fra hva han sier, men ser til det han gjør, så er han ganske enkelt en rå, brutal og hensynløs despot. Hver dag dreper hans IDF-soldater barn, unge og voksne i den største konsentrasjonsleiren i verden, Gaza. Det er det ene. Det andre er at Stor-Israel fortsatt er i emningen. Dette nye Israel som strekker seg langt inn i Iran; det er det Netanyahu snakker om. Det er dette som er bakgrunnen for de tøylesløse mord og drap i Irak og i Syria, kriger initiert av Israel. Det er derfor han sier hvis ikke Iran gir dem gamle Babylon frivillig, så skal de (se artikkel her).

Natanyahu la til at Israel hvis nødvendig var villig til å bruke militærmakt for å (reoccupy…) gjenerobre området på ca 1 mio kvadratkilometer. Iran er idag på 1,6 mio kvadratkilometer (Norges flateinnhold er ca ¼ av Iran, 385000 km²). Hvem tror at iranerne synes det er greit å få beholde litt over halvparten av sitt land; at det er greit å gi resten til Israel? Fordi det sto skrevet i bibelen at Babylon var inkludert i det lovede land som jødene skulle få?

Mahathir Mohamad, statsministeren i Malaysia har rett: Verden bør ta initiativ til å få fjernet de terror-og krigsglade høyreekstremistene Likud fra styringen av Israel, slik at all terror og alle kriger kan opphøre (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response