Now Reading
Hjernedød er en bløff, ikke gi bort dine organer


Hjernedød er en bløff, ikke gi bort dine organer

Hjernedød er en bløff, ikke gi bort dine organer, se her

Jeg har ikke funnet ut verken hva han heter eller hvor i USA han befinner seg. Men han har en tydelig oppfatning.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response