Betyr ISIS Israel Security Intelligence Service eller er det virkelig muslimer?1 min read

Now Reading
Betyr ISIS Israel Security Intelligence Service eller er det virkelig muslimer?1 min read

En journalist fra Egypt hevder (2015) at ISIS er skapt av Israel, England, Frankrike og USA (her).

Topp-foto, her. Det finnes en mengde informasjon som verifiserer det den egyptiske TV-vert Iman Izz Al-Din sier. La oss ikke glemme alle de grusomheter som alltid ble slått stort opp i media, i fjernsyn og aviser. Hvis dette stammer fra Israel, USA, England og Frankrike; hva ville de oppnå ved dette? Hva ville de signalisere? Hvilke miljøer i den amerikanske, engelske, franske og israelske stat sto bak dette? Miljøer som hadde råderett over militæret, våpenbruk og finanser? Som hyret folk som så ut som muslimer og betalte dem lønn; de ble leiesoldater. Guttunger som trodde det måtte være en spennende lek og et spennende eventyr. Utstrakt sexuell misbruk av kvinner og barn, blodtørst, drap og mord. Men særlig inflasjonen av halshugging…det var vel verdt et spørsmål? Så stygt som det gikk an å få det, til og med ble det produsert en mengde falske halshuggingsvideoer; hvem var det som trakk i trådene her og hva ville de egentlig?

Jeg tror det hun sier på videoen er sant. Det er SANNHET. Videre er det viktig å formulere spørsmål om hva dette er, slik at vi kan komme på baksiden av de som har styringsmakt; hva som beveger disse til å bestemme over 100-tuseners skjebner, liv og død. Det bety at etterforskning bør etableres og skyldige dømmes og straffes.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response