Betyr ISIS Israel Security Intelligence Service eller er det virkelig muslimer?1 min read

Now Reading
Betyr ISIS Israel Security Intelligence Service eller er det virkelig muslimer?1 min read

En journalist fra Egypt hevder (2015) at ISIS er skapt av Israel, England, Frankrike og USA (her).

Topp-foto, her. Det finnes en mengde informasjon som verifiserer det den egyptiske TV-vert Iman Izz Al-Din sier. La oss ikke glemme alle de grusomheter som alltid ble slått stort opp i media, i fjernsyn og aviser. Hvis dette stammer fra Israel, USA, England og Frankrike; hva ville de oppnå ved dette? Hva ville de signalisere? Hvilke miljøer i den amerikanske, engelske, franske og israelske stat sto bak dette? Miljøer som hadde råderett over militæret, våpenbruk og finanser? Som hyret folk som så ut som muslimer og betalte dem lønn; de ble leiesoldater. Guttunger som trodde det måtte være en spennende lek og et spennende eventyr. Utstrakt sexuell misbruk av kvinner og barn, blodtørst, drap og mord. Men særlig inflasjonen av halshugging…det var vel verdt et spørsmål? Så stygt som det gikk an å få det, til og med ble det produsert en mengde falske halshuggingsvideoer; hvem var det som trakk i trådene her og hva ville de egentlig?

Jeg tror det hun sier på videoen er sant. Det er SANNHET. Men Memri TV, et israelsk mediabyrå, prøver å debunke historien, på oppfordring fra Mossad, ved å ta tyren ved hornene. Ustyrtelig morsomt. De glemmer at vi vet at vi har med kontrollfreaks å gjøre, kontroll-fanatikere som aldri ville tillate ISIS hvis det ikke var av deres eget kjøtt og blod. Så enkelt er det: De som har styringsmakt; de elsker å bestemme over 100-tuseners skjebner, liv og død.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response