Google har en serverhall i Avesta i Sverige2 min read

Now Reading
Google har en serverhall i Avesta i Sverige2 min read

Facebook sin serverhall i Luleå i Sverige fikk 138 Millioner SEK i etableringsstøtte av den svenske stat. En serverhall drar like mye strøm som et smelteverk, forteller Rønne. Facebook betalte først 9 øre pr KWT, den vanlige svenske måtte ut med 40 øre. Siden fikk de forhandlet ned prisen til 0,5 øre pr KWT. Og av profitten betaler de ikke skatt til Sverige, så svenskene har ingenting igjen for dette. Google har allerede en serverhall i Avesta. Hør Øystein Rønne fortelle til det private TV-foretaget Swebbtv:

 

Siste nytt om Google pr 14. august 2019

Medarbeider i Google Zach Vorhies har akkurat kommet ut med dokumenter som viser at Google bryter amerikansk lovgivning. Han har vært ansatt der i 8 år og har gått ut til Project Veritas med dokumenter som viser hva som har skjedd. Google viser seg som en fare for det demokratiske samfunn; da de blander seg inn i det folk skal få ta del i og ikke, fordi Google har så stor makt. Blant annet viser han i intervjuet en svarteliste med nyhets-nettsteder som ikke kommer opp ved søk, fordi Google har bestemt hva som skal komme opp og hva som ikke skal komme opp. Dette til tross for at Google selv hevder de er ikke partiske, men lar alle komme til sin rett.

«Google are not what they say they are», sier Zach Vorhies og gleder seg over at han har kunnet være en varsler. » I never felt happier». Han ville ikke gå ut til Washington Post eller New York Times, da de stikker en kniv i ryggen på deg, hvis de kan, hevder han. Han har offentliggjort en rekke kompromiterende dokumenter, også deltatt i en høring hos US Congress.  For å prøve å ta han, anmeldte Google aam til politiet som en som hadde blitt gal og trengte psykiatrisk behandling. Han arrangerte a-dead-man-switch: I tilfelle noen skulle ta ham, ta livet av ham eller ødelegge ham, så blir viktige dokumenter offentliggjort.

Se dokumenter, videolenke og hjemmeside fra projectveritas her. Se Amazing Polly fra Kanada takker for det mot Zach Vorhies har vist, og den risiko han nå utsetter seg for. Amazing Polly om Zach Vorhies og dokumenter han la ut her (31 minutter). Polly avslører hva Google egentlig har ansvar for. Og det har ingenting med demokrati å gjøre, men dreier seg om å føre folk bak lyset. Takk for det, Amazing Polly. Se samling kompromitterende dokumenter her www. projectveritas.com/google-document-dump

Har det en betydning at det manipuleres med algoritmer i søkemaskiners software (Google), slik at bestemte søk holdes langt nede evtl. helt ute av rekken av funn? James Corbett om dette (10:06), her.

 

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response