INDIGENOUS WOMAN CLAIMS AMAZON FIRE WAS INTENTIONAL1 min read

Now Reading
INDIGENOUS WOMAN CLAIMS AMAZON FIRE WAS INTENTIONAL1 min read

Innfødt kvinne i Amazonas hevder at brannene var påsatte, se video:

Spørsmålet er om brannene ble påsatt manuelt, med droner eller med satelitter? Var det de samme folkene bak disse brannene som de som drepte innbyggere i Paradise City i California?

Nyheter, se CNN her, die Welt her, Sueddeutsche her, New York Times her.

Paradise brannen i California i 2018 var et tidsskille (foto). Fra nå av begynner branner uten siktlig grunn, og har et ødeleggelsesnivå som aldri noen har sett tidligere (se her). Om 60 branner i Nord-California som oppsto av ingenting (se her). Det vil si at når Amazones skogbranner har fått et unaturlig stort ødeleggende omfang, at folk som bor der og har iakttatt mener at de er påsatte, at landets president Bolsonaro understreker det samme, kan det være det samme miljø (foto) som står bak, også her. Den som studerer fotoene fra Paradise city brannene blir slått av hvor systematisk brannen har gått frem. Noen har så og si spesialisert seg i å brenne ned andre folks eiendom og skyr ingenting før alt er borte.

Fra FT, Bolsonaro: «Speaking in front of reporters in Brasília, Mr Bolsonaro said the government was investigating the fires and suggested that non-governmental organisations (NGOs) may have been behind them» (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response