INDIGENOUS WOMAN CLAIMS AMAZON FIRE WAS INTENTIONAL1 min read

Now Reading
INDIGENOUS WOMAN CLAIMS AMAZON FIRE WAS INTENTIONAL1 min read

Innfødt kvinne i Amazonas hevder at brannene var påsatte, se video:

Spørsmålet er om brannene ble påsatt manuelt, med droner eller med satelitter? Var det de samme folkene bak disse brannene som de som drepte innbyggere i Paradise City i California?

Nyheter, se CNN her, die Welt her, Sueddeutsche her, New York Times her.

Paradise brannen i California i 2018 var et tidsskille (foto). Fra nå av begynner branner uten siktlig grunn, og har et ødeleggelsesnivå som aldri noen har sett tidligere (se her). Om 60 branner i Nord-California som oppsto av ingenting (se her). Det vil si at når Amazones skogbranner har fått et unaturlig stort ødeleggende omfang, at folk som bor der og har iakttatt mener at de er påsatte, at landets president Bolsonaro understreker det samme, kan det være det samme miljø (foto) som står bak, også her. Den som studerer fotoene fra Paradise city brannene blir slått av hvor systematisk brannen har gått frem. Noen har så og si spesialisert seg i å brenne ned andre folks eiendom og skyr ingenting før alt er borte.

Fra FT, Bolsonaro: «Speaking in front of reporters in Brasília, Mr Bolsonaro said the government was investigating the fires and suggested that non-governmental organisations (NGOs) may have been behind them» (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response