Tucker Carlson og Rutger Bregman

Den nederlandske historiker Rutger Bregman ble invitert til WEF, World Economic Forum i Davos og leste dem leksen. Han sa tydelig fra at her kommer tilhørerne med egne privatjetfly for å høre tanker om global oppvarming, samfunn og økonomi, helt tydelig det reneste hykleri. Dette tøffe utsagn i Davos var nok årsak til at Tucker Carlson fra Fox News tok kontakt med Bregman. Men det gikk ikke som Carlson hadde forstilt seg det.

Bregman mente under intervjuet at Tucker Carlson ikke var del av løsningen på samfunnsproblemene med billiardærenes maktvelde og skattefrihet, men som millionær betalt av dem er han en del av problemet.

Tucker Carlson likte ikke det Bregman gav uttrykk for. Det likte han så dårlig, tydeligere kunne det ikke bli, «fucking moron», sa han til og med under intervjuet. Der fikk du sparesset, Rutger Bregman, så hyggelig….

 

Fox News refused to air this full interview with historian Rutger Bregman after Fox News host Tucker Carlson lost his temper, calling his guest a ‘tiny brain…moron’ during the interview» (fra februar 2019, se original video og utfyllende tekst her).

Bregman gjorde furore etter uttalelsene i Davos, globalistenes hjerte (her), men med et skikkelig fraspark av Tucker Carlson (se følgende video på youtube, her), se intervju av Bregman på CBS (Columbia Broadcasting System):

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *