Tucker Carlson og Rutger Bregman1 min read

Now Reading
Tucker Carlson og Rutger Bregman1 min read

Den nederlandske historiker Rutger Bregman ble invitert til WEF, World Economic Forum i Davos og leste dem leksen. Han sa tydelig fra at her kommer tilhørerne med egne privatjetfly for å høre tanker om global oppvarming, samfunn og økonomi, helt tydelig det reneste hykleri. Dette tøffe utsagn i Davos var nok årsak til at Tucker Carlson fra Fox News tok kontakt med Bregman. Men det gikk ikke som Carlson hadde forstilt seg det.

Bregman mente under intervjuet at Tucker Carlson ikke var del av løsningen på samfunnsproblemene med billiardærenes maktvelde og skattefrihet, men som millionær betalt av dem er han en del av problemet.

Tucker Carlson likte ikke det Bregman gav uttrykk for. Det likte han så dårlig, tydeligere kunne det ikke bli, «fucking moron», sa han til og med under intervjuet. Der fikk du sparesset, Rutger Bregman, så hyggelig….

 

Fox News refused to air this full interview with historian Rutger Bregman after Fox News host Tucker Carlson lost his temper, calling his guest a ‘tiny brain…moron’ during the interview» (fra februar 2019, se original video og utfyllende tekst her).

Bregman gjorde furore etter uttalelsene i Davos, globalistenes hjerte (her), men med et skikkelig fraspark av Tucker Carlson (se følgende video på youtube, her), se intervju av Bregman på CBS (Columbia Broadcasting System):

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response