Now Reading
Tucker Carlson og Rutger Bregman


Tucker Carlson og Rutger Bregman

Den nederlandske historiker Rutger Bregman ble invitert til WEF, World Economic Forum i Davos og leste dem leksen. Han sa tydelig fra at her kommer tilhørerne med egne privatjetfly for å høre tanker om global oppvarming, samfunn og økonomi, helt tydelig det reneste hykleri. Dette tøffe utsagn i Davos var nok årsak til at Tucker Carlson fra Fox News tok kontakt med Bregman. Men det gikk ikke som Carlson hadde forstilt seg det.

Bregman mente under intervjuet at Tucker Carlson ikke var del av løsningen på samfunnsproblemene med billiardærenes maktvelde og skattefrihet, men som millionær betalt av dem er han en del av problemet.

Tucker Carlson likte ikke det Bregman gav uttrykk for. Det likte han så dårlig, tydeligere kunne det ikke bli, «fucking moron», sa han til og med under intervjuet. Der fikk du sparesset, Rutger Bregman, så hyggelig….

 

Fox News refused to air this full interview with historian Rutger Bregman after Fox News host Tucker Carlson lost his temper, calling his guest a ‘tiny brain…moron’ during the interview» (fra februar 2019, se original video og utfyllende tekst her).

Bregman gjorde furore etter uttalelsene i Davos, globalistenes hjerte (her), men med et skikkelig fraspark av Tucker Carlson (se følgende video på youtube, her), se intervju av Bregman på CBS (Columbia Broadcasting System):

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response