Simpsons spådommer, Trump og Thunberg3 min read

Now Reading
Simpsons spådommer, Trump og Thunberg3 min read

Her spår Lisa Simpsons verdens undergang, vist i 2009. Akkurat som Greta Thunberg i 2019. Er ikke det fasinerende? 10 år før det skjedde? Er ikke Simpsons et merkverdig skue? Er det ikke som om ansiktsuttrykket til Great under talens til FN hovedforsamling hadde blitt innøvd med forbilde i Lisa Simpson? I så tilfelle gjorde Greta en fremragende innsats!

Nettavisen Daily Mail, avisen som sprer budskap om showbusiness’ store betydning for vår hverdag, mener: «As LadBible points out, Greta’s speech seems to echo one that Lisa delivered to classmates in a 2009 episode of the show» (se her).

Greta Thunbergs tale til FN: «My message is that we’ll be watching you. This is all wrong. I shouldn’t be up here. I should be back in school on the other side of the ocean. Yet, you all come to us young people for hope. How dare you! You have stolen my dreams and my childhood with your empty words. Yet I’m one of the lucky ones. People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction, and all you can talk about is money and fairy tales of eternal economic growth? How dare you» (for mere, se her)?

Det er vanskelig å spå, særlig om fremtiden, heter det.

Men folkene bak Simpson har i flere tilfeller forbauset omverdenen med spådommer; den siste var Trumps møte med oljesheikene i Saudi Arabia. Hva kan ligge bak? Er det innsikt i den guddommelige plan for verden? Er det de vise menn som lurer bak speilene? Har vi med de omtrentlige spådommer som Nostradamus (1503-1566) gav fra seg, å gjøre? Simpson har flere nøyaktige detaljer en Nostradamus kan drømme om. Er det skrevet av noen som står begivenhetene nært? Noen som er så mektige at de kan ta avgjørelser for tusener av mennesker? Er det kanskje de samme som skrev Sions vises protokoller i 1880-årene, dengang en bok om fremtiden, som har blitt nåtid idag, som var skremmende nært virkeligheten?

Trump in Saudi Arabia 2017? Hvilken imponerende detaljkunnskap Simsons kunne oppvise, i 2002? Simpsons eies idag av The Walt Disney Company (via 20th Century Fox)

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det noen som opphøyer seg til Gud, hvis høyeste ønske er å gjøre inntrykk på befolkningen?? Ønsker de kanskje rett og slett å gjøre narr av oss, kanskje mener de at vi ingenting skjønner av hvem som egentlig rører i grøten?

Spådde Simpsons President Donald Trumps død?

Simpsons, season 28, ble for første gang spilt offentlig den 25. september 2016, men gjort kjent allerede i mai 2015.

«Tilsynelatende hadde en bruker postet dette bildet anonymt som ser ut til å være hentet fra den nye spillesesongen av The Simpsons. Det skremmende med dette er at bildet tydelig viser liket til den nåværende presidenten i USA i en kiste, da det var hans begravelse» (se her, andre oppsiktsvekkende Simpsons spådommer, se her).

Nå slår jeg fast at Donald Trump ennå ikke er død. Det synes jeg er bra. Venstre-ekstremistene har lurt i kulissene helt siden Clinton tapte; ikke bare mang en trussel mot Trump, men også de verste sverte- og løgnkampanjer i sine mange aviser. I tillegg har de vist at de ikke engang kan oppføre seg ordentlig, uoppdragne folk, pøblene dukker opp i mang en sammenheng for å skremme og skape angst; de viser bare at de står på bar bakke; når argumentene deres tar slutt, spytter og sparker de. Jeg mener grunnlaget for dette, statsstøtten, bør fjernes, også ledere i departement og direktorat som støtter slikt. I Norge også.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response