Pelsdyrbønder og stortingspolitikere1 min read

Now Reading
Pelsdyrbønder og stortingspolitikere1 min read

Flere og flere saker dukker opp hvor rikspolitikerne ikke lenger står med føttene på bakken. Dessverre. Den tid synes å være over hvor fornuft, klokskap og tanker hersker scenen, istedenfor har det sneket seg inn et begynnende vanvidd (se her).

At stortingspolitikerne klarte å forby et yrke (fra 2025, se her) som pelsdyrbønder viser at respekt for kunnskap er borte. Og med kunnskapen forsvant også sannheten. Istedenfor er det følelsene som gir lover. Fra samme øyeblikk var det de som klarte å piske opp følelser som bestemte. Men de sitter ikke på Stortinget, og alikevel bestemmer de. Jeg tror aviser som VG endelig føler seg høye i hatten. Endelig kommer de til sin etterlengtede rett som et talerør for emosjonene. De svinger nemlig hit og dit, alt ettersom hvor mye det ble investert i dette. Men det har ikke stortingspolitikerne tatt på alvor. Jeg skammer meg. Stortinget har degradert seg selv til det betydningsløse. Hvis de ikke klarer å hente seg inn, gjør de seg selv overflødige.

Her et utsnitt fra Vedums innlegg om forbud mot oppdrett; på meg virker det som om det hvertfall er én politiker tilbake med fornuften i behold, spørsmålet er om det er nok? Det Vedum sier er at høyrepolitiker Erna Solberg valgte å la Trine Grande bestemme forbudet mot pelsdyrnæringen, fordi hun skulle inn i regjeringen. Jeg kan nesten ikke tro mine egne ører. Det var 168 pelsdyrbedrifter i 2019 (se her). Hvis utgangspunktet er at en familie på fem driver en gård, dreier det seg om å ta bort levebrødet til 840 mennesker. Helt utrolig.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response