Trump sier at det konkursrammede FN må finne pengene de trenger andre steder2 min read

Now Reading
Trump sier at det konkursrammede FN må finne pengene de trenger andre steder2 min read

Det hadde vært et virkelig utviklingsskritt for verden hvis FN med alle sine avdelinger og organisasjoner hadde måttet legges ned. Det hadde vært som en tyngende sten hadde falt fra menneskehetens skuldre. Vi hadde alle merket en kolossal lettelse på en gang. Det som skjer og har skjedd innenfor veggene der skal vi være glade for vi ikke vet noe særlig om. De ytre tegnene på sykdom er akkurat som i EU-organisasjonen, omfattende korrupsjonen og uvirkelig høye lønninger. Også et utstrakt misbruk av barn og unge, som Severn Cullis-Suzuki og Greta Thunberg, er sykdomstegn. FN var stedet hvor de mange maktsyke samlet seg og solte seg i hverandres påsyn. Vi kan glede oss over at de miljøer som plasserte Donald Trump FN i førersetet av USAs regjering, visste hva de gjorde. Talsmannen Donald Trump viste globalistene utgangsdøren. FN er den største verkebyllen verden noen gang har sett. Men kommer det snart til å gå hull på den? Mister FN virkelig grepet, mister også mange av den norske politiske elite fotfestet. Ikke bare stortingspolitikere og partiledere, men også mange statsansatte. En Jan Egeland og Erik Solheim måtte på egen hånd begynne å skrive bøker. Marie Lan Nguyen Berg ville sammen med hele Miljøpartiet De Grønne miste hele sitt livsgrunnlag. Det ville bli som en gigantisk utrenskning, en ekte tarmskylling.

Artikkel av Alex Newman, publisert den 11. oktober 2019, hentet fra The New American

FN vil erstatte all mat med GMO mat, når folk har sluttet å spise kjøtt og grønnsaker, skal alle gårdsbruk legges ned. MDG går deres ærend.

Ståenden ovenfor et massivt hull i sine budsjett iverksetter FN «nødtiltak» for å unngå manglende lønn og andre forpliktelser før året er omme. Så er ingenoverrasket over at FN-sjefene krever at skattebetalerne i Amerika og andre nasjoner gir dem mer penger med en gang ellers står vi overfor en global katastrofe, sier de.

Både FN-tjenestemenn og anklagere har mener at den oppblåste organisasjonen har kastet ut store mengder penger på alt fra luksuriøse flyreiser og fancy hotell til globalistisk propaganda for å promotere sin egen agenda. Trump reagerte på sutringen ved å oppfordre FN til å gå og lete etter penger et annet sted.

I følge FN har en tredjedel av alle “medlemsland” vært forsinket med sine betalinger av “kontingent” til FN i år. Dette inkluderer USA som finansierer mellom en fjerdedel og en tredjedel av FNs samlede budsjett, sammenlignet med det kommunistiske Kinas magre 8 prosent. I bytte styrer regimet i Beijing nesten en tredjedel av alle FNs spesialiserte byråer, mens amerikanerne betaler for bare en av 15 embetsmenn.  US utenriksdepartement mente at den amerikanske regjeringen ville betale det de skal på et senere tidspunkt i høst.

…Les videre i tidskriftet The New American her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response