En europeisk utgave av 911 kan skje de neste dagene; Ole Dammegaard varsler igjen.2 min read

Now Reading
En europeisk utgave av 911 kan skje de neste dagene; Ole Dammegaard varsler igjen.2 min read

…i følgende byer; London og Manchester, Paris, Barcelona og Rotterdam.

Ole Dammergaard gav ut boken om drapet på Olof Palme. Gjennom arbeidet med boken oppdaget han at terroraksjoner blir iscenesatt av miljøer som skjuler seg bak navnet statsmyndighetene. Terroraksjonene blir brukt for å skape angst i befolkningen. Avisene og fjernsyn har store overskrifter. Siden går nye lover mot bl.a. ytringsfrihet og et åpent internett igjennom og en tvangstrøye for befolkningen blir enda tettere.

Dammegaard har i en årrekke varslet om forestående terroraksjoner, fordi han så mønsteret de jobbet etter. Dammergaard har klart å bli et hår i suppa til NATO, det hemmelige politi og militær som står bak terroraksjonene. Fordi når vanlige folk blir varslet før det skjer, er mye av luften av falsk terror tappet ut på forhånd. Aksjonene mister sin kraft. Derfor blir også de mørkladne miljø rasende over at folk har sett dem i kortene. Derfor prøver de å forhindre at Ole Dammegaard får gjøre dette kjent.

Sikkerhetssjef Ola Slettenmark i Stockholm: intressant och känslosamt

Dammegard gjorde oss oppmerksom på twitter-meldinger fra en sentral person i miljøet til terror-arrangørene i Sverige, Ola Slettenmark (se foto). Utfra hans meldinger ser Dammegård muligheten for at en rekke falsk terror-aksjoner kan bli utført de nærmeste dager i følgende byer; London og Manchester, Paris, Barcelona og Rotterdam. Dammegaard oppfordrer alle å ta med kameraer og gjøre opptak. Vær vitner. Offentliggjør på nett det dere ser. I tillegg til terror i de fem nevnte byer, skjer det større katastrofeøvelser (drill) i to av Sveriges atomkraftverk, El Karleby (med 1600 deltagere) og Forsmark. Alle anslag skal skje under navnet «Operation Seaeagle», etter min mening en NATO styrt operasjon. Tilsammen er det 39 forskjellige steder som skal utsettes for terror, det skal lages et omfattende kaos. En europeisk utgave av 911 (se her og her), toppfoto, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response