En europeisk utgave av 911 kan skje de neste dagene; Ole Dammegaard varsler igjen.2 min read

Now Reading
En europeisk utgave av 911 kan skje de neste dagene; Ole Dammegaard varsler igjen.2 min read

…i følgende byer; London og Manchester, Paris, Barcelona og Rotterdam.

Ole Dammergaard gav ut boken om drapet på Olof Palme. Gjennom arbeidet med boken oppdaget han at terroraksjoner blir iscenesatt av miljøer som skjuler seg bak navnet statsmyndighetene. Terroraksjonene blir brukt for å skape angst i befolkningen. Avisene og fjernsyn har store overskrifter. Siden går nye lover mot bl.a. ytringsfrihet og et åpent internett igjennom og en tvangstrøye for befolkningen blir enda tettere.

Dammegaard har i en årrekke varslet om forestående terroraksjoner, fordi han så mønsteret de jobbet etter. Dammergaard har klart å bli et hår i suppa til NATO, det hemmelige politi og militær som står bak terroraksjonene. Fordi når vanlige folk blir varslet før det skjer, er mye av luften av falsk terror tappet ut på forhånd. Aksjonene mister sin kraft. Derfor blir også de mørkladne miljø rasende over at folk har sett dem i kortene. Derfor prøver de å forhindre at Ole Dammegaard får gjøre dette kjent.

Sikkerhetssjef Ola Slettenmark i Stockholm: intressant och känslosamt

Dammegard gjorde oss oppmerksom på twitter-meldinger fra en sentral person i miljøet til terror-arrangørene i Sverige, Ola Slettenmark (se foto). Utfra hans meldinger ser Dammegård muligheten for at en rekke falsk terror-aksjoner kan bli utført de nærmeste dager i følgende byer; London og Manchester, Paris, Barcelona og Rotterdam. Dammegaard oppfordrer alle å ta med kameraer og gjøre opptak. Vær vitner. Offentliggjør på nett det dere ser. I tillegg til terror i de fem nevnte byer, skjer det større katastrofeøvelser (drill) i to av Sveriges atomkraftverk, El Karleby (med 1600 deltagere) og Forsmark. Alle anslag skal skje under navnet «Operation Seaeagle», etter min mening en NATO styrt operasjon. Tilsammen er det 39 forskjellige steder som skal utsettes for terror, det skal lages et omfattende kaos. En europeisk utgave av 911 (se her og her), toppfoto, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response