Vil terrorpolitiet storme inn i hus om natten for tvinge folk å gi fra seg sine våpen?3 min read

Now Reading
Vil terrorpolitiet storme inn i hus om natten for tvinge folk å gi fra seg sine våpen?3 min read

Vi vet at US-venstreekstremister (FN-globalistene) lenge har tatt i bruk de forskjelligste metoder for å få amerikanerne til å levere inn sine private våpen. Men motstanden i Amerika er stor, meget stor, mot å gjøre det. Folk stoler av tradisjon ikke på landets regjering og politikere. Kanskje har de gode grunner til å være meget skeptiske?

Mange lovlydige borgere over hele USA ble meget overrasket da spesial-soldater og spesial-politi med makt tvang seg inn i private hjem i New Orleans rett etter orkanen Katrina hadde herjet; de hadde ordre om å ransaket hjem og beslaglegge private våpen. Legg merke til klipp i følgende reportasje som viser politiets brutale holdning. Hør hva nyhetskanalen INFOWARS har å si til dette.

George W. Bush (1946), en av éliten, født så høyt oppe at han bare kunne se ned på den vanlige mann i gata.

Kjenner vi dette igjen? Har vi sett lignende brutalitet før? Har vi ikke sett norsk politi har lagt barn i håndjern i oppdrag av barnevernet? Har vi ikke sett norsk Mattilsynet under oppkonstruerte påskudd overfalle norske husdyrbønder? Mange spørsmål dukker opp i en slik sammenheng…(se FNs ansetter våpenkyndige folk i 2015 til planlagt avvæpning, her).

Var det ikke myndighetene som sto bak Waco-drapene i Texas i 1993, hvor 76 mennesker ble drept, enten skutt eller brent i hjel, hvorav 20 var barn og to var gravide (her). Er det ikke slik at noen blant myndighetene i USA lenge har hatt et merkelig fordreid trangsyn som blir anvendt på sin egen befolkning; en bisarr holdning å ville løse konflikter med våpenbruk? Det synes som om de foretrekker «shootouts». Så hvorfor vil de forby folk å ha sine private våpen? Kan det være at visse miljøer innen statsapparatene vil ha enerett på å bære våpen? Av åpenbare årsaker?

Hvordan kunne det skje? At orkanen Katrina (2005) ble brukt som brekkstang for å samle inn private våpen? I utgangspunktet har ikke orkan og våpen med hverandre å gjøre. Alikevel fikk de det, det ble et faktum; noe som betyr at man må tenke annerledes, også over orkanens bakgrunn. Kanskje var orkanen Katrina en kunstig skapt storm? Den 28. august 2005 nærmet den seg New Orleans (Louisiana) og 1 mio mennesker ble evakuert. Det ble skapt et helvetsinferno som alikevel skulle koste omkring 1833 menneskeliv (her og her).

Kanskje skulle orkanen brukes til mere enn bare å stjele folks private våpen, våpen de i følge US Second Amendment  hadde lov å beholde? George W. Bush var president; vi husker at han behandlet innbyggerne som var truffet av orkanen på en merkelig, hjerteløs og kjølig måte. Det kan bekrefte at det kanskje lå andre hensikter bak, hensikter som av ulike årsaker ikke kunne virkeliggjøres slik de hadde forestilt seg det.

Spesialtropper brøt seg inn i private hjem og hadde ordre om å skyte for å drepe, hvis folk motsatte seg oppfordringene. Kanskje hadde et makt-miljø som står bak diverse manipulasjoner helt andre ting i tankene med orkanen? Var anneksjon av private våpen bare en liten del av den? Kanskje har vi et miljø allerede etablert i Norges statsapparat som har lignende ting i tankene?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response