Why do they hate us?5 min read

Now Reading
Why do they hate us?5 min read

Hvorfor hater de oss?

Wall Street Journal 2008, Why do they hate us?

Du trodde de var på jakt etter terrorister, hva? Det var det de sa…men, de sa det bare fordi de visste vi ville tro dem. Vi trodde jo omtrent alt de sa. Helt til det øyeblikk kom hvor vi skjønte at de løy. De løy fordi de ville fortsette med det de holdt på med. Å drepe mennesker, ikke i eget, men i andres navn.

I 2013 meldte US Senate at det var 4700 drepte. De sa ingenting om de mange sårede og lemlestede, de som hadde stått for nært (se her).  Det var bryllupsfeiringer, begravelser, der hvor større mengder mennesker samlet seg. Men gjaldt det virkelig terrorister og Al-quaida, slik Lindsey Graham hevdet? Nei, det var en løgn. Vi har jo lenge visst at Alqaida ble kjøpt og betalt av amerikanerne selv, ut fra det som var Mujahedin.

Nei, det det gjaldt var å skape akkurat det som skrevet sto i WSJ, «hate»….De som står bak det er jødene i Pentagon. US-jødene hadde i årenes siden Andre verdenskrig samlet sine tropper i US State Department (utenriksdepartementet 70 000 ansatte), Pentagon (26000 ansatte) og CIA (21575) ansatte. Derfra kunne de bedrive sin private krig, styrt av sine rabbier, for få de bibelske profetier til å gå i oppfyllelse. Tilfeldige drap av folk i Irak, Pakistan og Afghanistan under det tåkete påskudd terrorister, skaper et optimalt hat. Derfor hører vi stadig om angrep under landsbybryllup, landsbybegravelser og godt besøkt torghandel. For der var det forsamlet mange. Og de var lut fattige, de hadde ingen betydning, det var derfor kunne de drepes.

Barack Obama var et villig verktøy (willing executioner) for Pentagons krigshauker. Var det kanskje sionister som utførte executions i Tyskland under Andre verdenskrig, men nå utførte de det fra Pentagon? Har de ikke alltid drept for fote?

Et hat som Pentagons jøder ved hjelp av media styrer mot Vesten. I første omgang USAs hvite, kristne innbyggere, siden Europas. I Europa trekker sionistene i alle sine mediale tråder for å få borgerkrigs-stemningen frem mellom de kristne og muslimer i Europa. Dette er oppgaven dronene skaper et grunnlag for. Å skape hat. En stykk hellfire-rakett, produsert av Lockheed Martin, Northrop Grumman og såvidt jeg har hørt også Kongsberg Våpenfabrikk, koster $117000, dvs . 1 068 701,4 NOK (pr 22. oktober 2019). Skattebetalerne i USA står for dette. WSJ i september 2008 var korrekt i sin analyse. Derfor ble 911-katastrofen satt i scene. De syntes nok de 3000 ofre var verdt det, kjenner jeg dem rett. For det gjaldt hatet mot de kristne, det gjaldt den 3dje verdenskrig, det gjaldt muslimene som skulle utrydde de kristne og kristne som skulle utrydde muslimer. Det gjaldt blodige borgerkriger. Svært søkte og underlige idéer, helt nede på bar bakke (se her, her og her).

Følgende tekst gir en pekepinn på hva disse vilkårlige henrettelser skaper av sorg og elendighet: «Omkring 24 menn som ble spesifikt jaktet etter (av amerikanske droner) i Pakistan resulterte i drap av 874 mennesker. Alle ble rapportert i pressen som «drept» ved flere anledninger, noe som betyr at flere streiker var rettet mot hver av dem.De aller fleste streikene mislyktes. Anslagsvis 142 barn ble drept i løpet av forfølgelsen av de 24 mennene, bare seks av dem døde i løpet av et droneangrep som drepte deres tiltenkte mål. I Yemen ble 17 navngitte menn drept flere ganger. Angrepene mot dem drepte 273 mennesker, minst syv av dem barn. Minst fire av målene er fremdeles i live.» Teksten er hentet herfra; se her.

Australieren Julian Assange, for tiden fengslet i den beryktede statsanstalt Belmarsh, en britisk utgave av Guantanamo.

Ikke mange skriver om jødiske (krigs)hauker i Pentagon. Det var en hyggelig overraskelse å lese boken til Israel Shamir, hvor han gjorde oppmerksom på akkurat det. Det var så mange ting som pekte på at det nettopp var jøder i det amerikanske krigsmaskineri som styrte ikke bare krigene, men også måten det ble kriget på. Særlig drapene med nettopp hellfire-rakett på Anwar al-Awlaki (2011), to uker senere hans sønn, også med hellfirerakett og i 2017 ble hans datter drept. At ledere i Pentagon kan gjennomføre slikt, er bildet på det råeste pøbelskap som ikke hører hjemme i noe kultursamfunn. Hendelsene har gjort dypt inntrykk på meg; de skrøt så uhemmet av at de hadde klart å drepe hele hans familie. Bare jøder snakker om  å drepe hele familier og slekter. Bare de får seg til å skryte av slike lavmåls handlinger.

«On Sunday, U.S. Navy SEAL Team 6 killed the 8-year-old sister of Abdulrahman al-Awlaki, the 16-year-old U.S. citizen who died in a 2011 drone strike ordered by former President Obama (se her).»

Fra boken Master of Discourse av Israel Shamir er følgende tekst hentet: «Hva han (min tilføyelse; Saddam Hussein) ikke visste var at amerikansk strategi (min tilføyelse; Pentagon) var besatt av jøder og at US generaler  hadde fått skolering i hebreisk krigsteknikk som aldri benåder noen.» Vi husker under krigen mot Irak gravde US-soldater og offiserer ned 3000 irakske soldater levende i grøfter, tvang de til å legge seg ned og skyflet sand over dem. De ble alle kvalt. Vi husker offentliggjøringen gjort av Julian Assanges Wikileaks (se her og her) av tilfeldige henrettelser i flere byer fra tungt bevæpnede helikopter og bruk av massiv tortur i fengselet Abu Ghraib i Irak . Det var de mektige jødiske krigshauker i Pentagon han traff så sårt. Det er de som nå vil straffe ham hårdt.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response