Den modige Julian Assange fengslet igjen, utlevering til USA?3 min read

Now Reading
Den modige Julian Assange fengslet igjen, utlevering til USA?3 min read

Julian Assange fengslet igjen (21. oktober 2019), utlevering til USA?

Det er et stort problem at vi har miljøer i statsapparatet som beveger seg utenfor den faktisk lovgivning. Vi ser det i Norge hva Mattilsynets og Barnevernets aksjoner angår, men særlig nå hva fengslingen av Julian Assange angår, som hvis anke nå den 21. oktober 2019 ble avvist og han måtte tilbake til Belmarsh høysikkerhetsfengsel, de britiske sionisters Guantanamo. Dette elitære miljø som ikke behøver å rette seg etter lov og regler representeres i Westminster Magistrates Court (WMC) av dommer Vanessa Baraitser. Selv om Julian Assange har mektige, storatede venner, sitter de ikke med politisk makt, det ser vi også. Den fremragende og modige journalist, australieren John Pilger var tilstede i WMC i London, hvor dommer Baraitser stilte ham utvisning til USA i utsikt. En fryktelig hendelse, forteller Jon Pilger (les hans beskrivelse av rettsaken i Midtifleisen, her):

Julian Assange og hans Wikileaks har avdekket et maktmiljø som er helt uten skrupler og som ikke engang omtaler de motiver som driver dem, fordi motivene ikke tåler dagslys; nemlig det som driver dem til å beordre de mange vilkårlige og helt hensynsløse drap. Assange har stått rakrygget og ærlig, sionistene har prøvd å sverte ham og svekke hans troverdighet ved å hevde han er en av dem. De har til og med finansiert en bok ved navnet Wikileaks Deconstructed (2012), av Daniel Estulin, for å ødelegge grunnlaget for det Assange står for og har utført; en bekreftelse på at han har truffet høyt sittende militære posisjoner. Jeg var i tvil, derfor bladde jeg igjennom boken. Fra forordet, vi hører med en gang hvor vinden blåser fra: «Wikileaks Deconstructed takes us deep into the wilderness of smoke and mirrors, examining the truth behind Wikileaks’ claims, who Julian Assange is and exactly who has benefitted from the releases of «secret » information.»

John Pilger har stått på hans side fra dag 1. Her er det noen mektige i USA som står bak; fulle av hevntanker. Mye tyder på at de sitter nettopp i Pentagon. Derfra kan de styre generalene. Mange lysskye folk har følt seg truffet. Det gjaldt ikke bare de de vilkårlige henrettelser filmet fra det samme helikopter som drap, men f.eks. også det brutale tortursenter Abu Graib-fengselet (her). Assange offentliggjøring tok dem med buksene nede og på fersk gjerning; det likte de ikke. Ære være Assange for dette. Måtte Trump få makt nok til å fjerne disse hensynsløse råtasser fra sine stillinger. Se her Roger Waters fra Pink Floyd forsvare Julian Assanges betydning for ytringsfrihet (her). Vi må ikke tillate at de britiske regjering for lov å utlevere ham til USA hvor han blir fengslet, torturert og muret inne muligens for resten av sitt liv, understreker Roger Waters.

Klipp fra Aljazeera (youtube, se her). Dette er en avvideoene som åpnet øynene til folk flest hva krig egentlig dreier seg om.  Al Jazeera vil ikke uavhengig bekrefte videoen, men støtter seg på Wikileaks som sier at opptaket er fra en militær video tatt i 2007 hvor 12 sivilister ble drept. Tilfeldige drap. Vi har hatt mange eksempler på at såkalte tilfeldige mord utført av US-hæren, luftvåpen og marine og at dette skjer svært ofte i krigsområder. At vi aksepterer lovløshet i et lite miljø i Pentagon betyr at vi også aksepterer krig og dens mange katastrofer, elendighet, sykdom og død. Bare en åpen motstand mot dette blant folk flest, har betydning, å skape en låsemekanisme som gjør krig umulig, er en stor oppgave. Til og med berømtheter som Pamela Anderson står opp for Assange (her). Ingen fornuftige mennesker vil krig.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response