Om Paradise city, om laservåpen og villbrannene, fra Fox News2 min read

Now Reading
Om Paradise city, om laservåpen og villbrannene, fra Fox News2 min read

Hvorfor brant Paradise city? Hvorfor forsvant over 630 beboere sporløst? Hvorfor de mange hyppige branner i California, USA, nå på høsten i 2019? Er det noen som vil at det skal brenne og som tenner på skog? Laserstråler i disse krigsvåpen virker slik at du faktisk ikke kan se strålene, sier FoxNews-damen, de er usynlige; du bare ser flammene plutselig slå opp fra en gjenstand, som om de kom ingensteds fra…du hadde ingen anelse om hva som skjedde…(toppfoto, her).

«folk ble regelrett kremert, for å si det sånn, har ikke noe bedre uttrykk, sa sersjant Ray Kelly, talsmann for Alameda sherfiff-kontor, alle DNA spor var brent bort fra knoklene…(se video).»

I følgende video samler Fox News trådene og stiller viktige spørsmål. Her vises noen meget informative video-opptak fra branntomtene i Paradise city, stopp videoen og studér slagmarken nærmere:

Om laservåpen, fra Fox News, USA

«Rescue teams sifted through burned homes and vehicles on Friday for the remains of victims in the northern California town of Paradise, as the number of those missing in the state’s deadliest wildfire spiked to 630 people» (se her, Paradise city hadde i 2010, 26218 innbyggere, her). Les Los Angeles Times 9. oktober 2019, om Paradise city, her.

Fra artikkel FNs store konspirasjon, Nyhetsspeilet:

«Villbrannene i California i 2018 hadde en totalt ødeleggende virkning man ikke hadde sett før (se brannene i Paradise city). Ved studium av brann-tomtenes rester (foto) etter Paradise-brannene, slår de mange motsetninger i øynene; det ble i media hevdet av det var skogbranner; men ved nærmere studium av fotoene kunne man se fullstendig oppbrente boliger, mens trær rett i nærheten kunne være helt uskadde; det manglet veier brannene skulle ha gått (branngater) inn til boligområdene. Utfra dette var det korrekt å slutte seg til at brannene må ha startet ovenfra» (les hele artikkel, her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response