Ble Ole Dammegård angrepet?2 min read

Now Reading
Ble Ole Dammegård angrepet?2 min read

Ble Ole Dammegård angrepet?

Ole Dammegård hold et foredrag for noen folk på et privat arrangement i Stockholm, kanskje noen dager før 23. oktober 2019, hvor en terrorøvelse Sea Eagle, på svensk Havørn, skulle gå av stabelen. I dette foredraget forteller han innledningsvis følgende (se her):

Ole Dammegård om katastrofen i  Regjeringskvartalet og på Utøya (her)

«We had several really bad attacks with some kind of energy type of thing. When I did one talk in Stockholm the other day, I was feeling almost dizzy and very disorientated. In the intermission a man came up with some measuring equipment, he is apparently a very well known guy, when it comes to showing the effect of 5G, and wifi and so, so he had very advanced measuring equipment, he said that – are you aware of the type of radiation that you just experienced and I said – no, and he said, cheque this out, and it was 217 microwatts pr square meter, I believe its called, normally it would be 100 up to 200, something like that. When I was speaking, at the time, I was feeeling, you know, I couldnt really focus, I was feeling disorientated, and also I saw that people close to me, were looking really bored, almost falling asleep, he said the radiating was bout 10 000 microwatts per square meter, and he said, the radiation is like, every single meter you go away from the target area, it goes drasticcally down, so according to his measurement, where I was standing, it would be somewhere between 100-200 000 microwatts per square meter, which is bizarre, he also said that the magnetic field was massive around where I was, so no wonder I was feeling a bit weird, then we had, I am just telling you the restistance we’re moving…we come in peace, you know.» (1:50-3:48)

Vi vet fra tidligere, at sentrale og for mange betydningsfulle personligheter døde, svært plutselig, så og si på stående fot. Tidl. utenriksminister Knut Frydenlund (hjerneblødning) og tidl. utenriksminister Johan Jørgen Holst (hjerneslag), men også Arne Treholts advokat Arne Haugestad. Jens Stoltenbergs partifelle Tore Tønne (myrdet), men også hans tidligere statssekretær Hans Kristian Amundsen; for å nevne noen, fellesnevner var at alle døde brått og kanskje hadde de viktige ting på trappene? Finnes det en teknikk som gjøre at man kan konsentrere mikrobølgestråler til å virke slik Dammegård beskriver, til å bli så (brennende) sterke at de kan drepe? Finnes en teknikk som gir mulighet til å styre dem, nøyaktig og anonymt? Var det dette Ole Dammegård ble utsatt for?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response