Now Reading
Ble Ole Dammegård angrepet?


Ble Ole Dammegård angrepet?

Ble Ole Dammegård angrepet?

Ole Dammegård hold et foredrag for noen folk på et privat arrangement i Stockholm, kanskje noen dager før 23. oktober 2019, hvor en terrorøvelse Sea Eagle, på svensk Havørn, skulle gå av stabelen. I dette foredraget forteller han innledningsvis følgende (se her):

Ole Dammegård om katastrofen i  Regjeringskvartalet og på Utøya (her)

«We had several really bad attacks with some kind of energy type of thing. When I did one talk in Stockholm the other day, I was feeling almost dizzy and very disorientated. In the intermission a man came up with some measuring equipment, he is apparently a very well known guy, when it comes to showing the effect of 5G, and wifi and so, so he had very advanced measuring equipment, he said that – are you aware of the type of radiation that you just experienced and I said – no, and he said, cheque this out, and it was 217 microwatts pr square meter, I believe its called, normally it would be 100 up to 200, something like that. When I was speaking, at the time, I was feeeling, you know, I couldnt really focus, I was feeling disorientated, and also I saw that people close to me, were looking really bored, almost falling asleep, he said the radiating was bout 10 000 microwatts per square meter, and he said, the radiation is like, every single meter you go away from the target area, it goes drasticcally down, so according to his measurement, where I was standing, it would be somewhere between 100-200 000 microwatts per square meter, which is bizarre, he also said that the magnetic field was massive around where I was, so no wonder I was feeling a bit weird, then we had, I am just telling you the restistance we’re moving…we come in peace, you know.» (1:50-3:48)

Vi vet fra tidligere, at sentrale og for mange betydningsfulle personligheter døde, svært plutselig, så og si på stående fot. Tidl. utenriksminister Knut Frydenlund (hjerneblødning) og tidl. utenriksminister Johan Jørgen Holst (hjerneslag), men også Arne Treholts advokat Arne Haugestad. Jens Stoltenbergs partifelle Tore Tønne (myrdet), men også hans tidligere statssekretær Hans Kristian Amundsen; for å nevne noen, fellesnevner var at alle døde brått og kanskje hadde de viktige ting på trappene? Finnes det en teknikk som gjøre at man kan konsentrere mikrobølgestråler til å virke slik Dammegård beskriver, til å bli så (brennende) sterke at de kan drepe? Finnes en teknikk som gir mulighet til å styre dem, nøyaktig og anonymt? Var det dette Ole Dammegård ble utsatt for?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response