Tro det du ser, det brenner1 min read

Now Reading
Tro det du ser, det brenner1 min read

Når ting kan spille seg ut for våre øyne og vi ser det ikke alikevel, står vi ikke lenger med beina i virkeligheten, men i vår fantasiverden. Det er også en av grunnene til at vi blir så syke, så mange av oss.  Vill-brannene i California må vi studere igjen og igjen for å se at de virkelig har skjedd. De er ikke en eller annen filmproduksjon. Mange mennesker omkom. De hadde ikke en sjans å redde seg.

Tar vi det ikke inn over oss; aksepterer vi ikke at noen er iferd med ødeleggelser i en størrelseorden vi aldri kunne forestille oss, kan vi heller aldri forhindre det.

«Only when there is a sufficient level of collective awareness thorughout the state about this government corporate conspiracy can the people stop this increasingly violent attacks on person and property.»

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response