Pelsdyr, pelsdyrbønder og pelsdyrnæring2 min read

Now Reading
Pelsdyr, pelsdyrbønder og pelsdyrnæring2 min read

En stat har ikke noe med hva slags yrker folk velger for å brødfø sine familier og seg selv, såfremt de ikke er røvere og bryter lov og regler. Avvikling av pelsdyrnæring er basert på følelser og har skjebnesvangre konsekvenser for fremtiden. Skal vi ikke lenger unne oss den enkelte borgers frihet til å velge sitt yrke? Geir Pollestad har et godt poeng når han understreker at vårt Storting er iferd med å ta maten på bordet fra 200 familier. Kanskje er det neste forbud mot salg av hamburgere (rødt kjøtt)? Pølseboder blir stengt. Ingen baconpølser lenger, ingen grillmat? Ingen kebab? Ingen halal-slakt? Kanskje blir restauranter som selger rødt kjøtt angrepet av Mattilsynet og deres bevæpnede lakeier? Kanskje forbyr stortingspolitikerne hvitt kjøtt om litt? Da er det over og ut for høns, kylling og ellers fjærkre. Men så kommer forbud mot fisk? Mot sjømat? Bare kunstig avlet laks er lov? Full av medikamenter og lus? Det er tenkbart. Emosjoner svinger i alle mulige retninger hvis noen trykker de på rette knapper.

 

Når emosjoner får lov å være bestemmende trekker sannheten seg tilbake. Dette nådde til og med Stortinget. Beslutning om den såkalte styrte avvikling av pelsdyrbransjen, var fullstendig basert på følelsemessige svinginger. Satt i scene av en maktgruppe som styrer ved hjelp av aviser og fjernsyn. Et pinlig godt eksempel. MDG representerer denne maktgruppe. For når ekspertene på manipulasjon av følelser bretter opp skjorte-ermene og begynner å gjøre seg breie, kommer vi til å se mange ubehagelige svingninger. Om ikke hekseprosessene, hvor små barn vitnet mot sine foreldre og fikk dem brent på bål, er et urbilde på lignende?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response