Intervju med far til Julian Assange1 min read

Now Reading
Intervju med far til Julian Assange1 min read

John Shipton, far til Julian Assange forteller at han er kommet fra Australia til Europa for å kjempe for sin sønns frihet. Han blir her inntil han kan reise hjem med Julian. Hør hans intervju her. Sønnen Julian sitter nå i Englands høysikkerhetsfengsel nummer ett. Han blir dårlig behandlet.

«Yes, yes, I’ve become an ambassador for Julian and wherever I go I talk to people like we are today and generate understanding and support for Julian and unify the vast number of supporters, so that we can have pressure upon governments in a pointed way, in a firm pointed way, rather than groups doing a little bit here and a little bit there, it will marshal all of these supporters together, to ensure that the Julian is freed from detention in the UK. I’d like to add that there were three mirror events of the vigil last night at Brandenburg Gate, so there was one in Düsseldorf which was successful, then one in Frankfurt was equally successful, one in Cologne, so last night there were four vigils for Assange» (les mere her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response