Coronavirus, ikke spesielt farlig, sier tyske Dr. Klaus-Dieter Zastrow2 min read

Now Reading
Coronavirus, ikke spesielt farlig, sier tyske Dr. Klaus-Dieter Zastrow2 min read

Ligner vanlig influensa. Kan være farlig for de som har sykdommer fra før og er svake og utsatte. Også spebarn er utsatte, selvfølgelig. Bruk munnbind, vask hendene i desinfeksjonsmiddel du får på enhvert apotek, hvis du er i et utsatt område. Er det en syk pasient på et sykehus, må vedkommende selvfølgelig behandles slik alle med infeksjonssykdommer behandles. Det holder, sier Dr. Klaus Dieter Zastrow (tilleggsmelding 1. februar 2020, se her).

Men FN er interessert i å slå på stortromma? Hva kan vel grunnen være til det? Er det fordi de vil ha omsetning på influensavaksiner, endelig få tatt brodden av den sunne vaksineskepsis? Vi ser på de store oppslagene fra NRK (nrk.no) at de er interessert i å skape uro blant folk. Vi blir vel ikke akkurat overrasket hvis et av de store legemiddelkonsernene «tilfeldigvis» allerede hadde en «særlig trygg vaksine» i skuffen? Har vi ikke sett dette før, da det gjaldt svineinfluensaen (se her)? Var en del folk som ble skikkelig syke av den (bl.a. kronisk tretthetssyndrom og narkolepsi, se her)…om ikke det var lærepenge nok? Etter dette mistet jeg all tillit til de norske helsemyndigheter, men også til en av de største eierne til vaksineproduksjon, familien Rockefellers eget (Nasjonalt) Folkehelseinstitutt. Om ikke disse i praksis ble et salgskontor for vaksineleverandører hvor Rockefellerfamilien var store eiere, skulle ikke overraske meg. Dette var nok også bakgrunnen til at Folkehelseinstituttet fra starten av ble knyttet nært opp til Rockefellers Forenede Nasjoner (se her).

Global helsefare, stemmer det eller kan det være andre motiver ute å går (fra nrk.no 22.januar 2020)?

Nedlasting av boken skrevet av Homøopat MNHL Rolf Erik Hansen: Vaksinasjon! Hva er sannheten om vaksiner? Kan lastes ned her.

Kan det være et virus fra et militært laboratorium; oppdaget i USA, slik vi har sett tidligere, ment å skremme og plage folk? Fra nrk.no, 22. januar 2020.
About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr uendelig mye. De virker velsignende og varmende, noe jeg takker ærbødigst for. Hvis jeg kan inspirere til engasjement, slik at vi sammen også kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet av våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send via paypal: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response