Coronavirus, ikke spesielt farlig, sier tyske Dr. Klaus-Dieter Zastrow2 min read

Now Reading
Coronavirus, ikke spesielt farlig, sier tyske Dr. Klaus-Dieter Zastrow2 min read

Ligner vanlig influensa. Kan være farlig for de som har sykdommer fra før og er svake og utsatte. Også spebarn er utsatte, selvfølgelig. Bruk munnbind, vask hendene i desinfeksjonsmiddel du får på enhvert apotek, hvis du er i et utsatt område. Er det en syk pasient på et sykehus, må vedkommende selvfølgelig behandles slik alle med infeksjonssykdommer behandles. Det holder, sier Dr. Klaus Dieter Zastrow (tilleggsmelding 1. februar 2020, se her).

Men FN er interessert i å slå på stortromma? Hva kan vel grunnen være til det? Er det fordi de vil ha omsetning på influensavaksiner, endelig få tatt brodden av den sunne vaksineskepsis? Vi ser på de store oppslagene fra NRK (nrk.no) at de er interessert i å skape uro blant folk. Vi blir vel ikke akkurat overrasket hvis et av de store legemiddelkonsernene «tilfeldigvis» allerede hadde en «særlig trygg vaksine» i skuffen? Har vi ikke sett dette før, da det gjaldt svineinfluensaen (se her)? Var en del folk som ble skikkelig syke av den (bl.a. kronisk tretthetssyndrom og narkolepsi, se her)…om ikke det var lærepenge nok? Etter dette mistet jeg all tillit til de norske helsemyndigheter, men også til en av de største eierne til vaksineproduksjon, familien Rockefellers eget (Nasjonalt) Folkehelseinstitutt. Om ikke disse i praksis ble et salgskontor for vaksineleverandører hvor Rockefellerfamilien var store eiere, skulle ikke overraske meg. Dette var nok også bakgrunnen til at Folkehelseinstituttet fra starten av ble knyttet nært opp til Rockefellers Forenede Nasjoner (se her).

Global helsefare, stemmer det eller kan det være andre motiver ute å går (fra nrk.no 22.januar 2020)?

Nedlasting av boken skrevet av Homøopat MNHL Rolf Erik Hansen: Vaksinasjon! Hva er sannheten om vaksiner? Kan lastes ned her.

Kan det være et virus fra et militært laboratorium; oppdaget i USA, slik vi har sett tidligere, ment å skremme og plage folk? Fra nrk.no, 22. januar 2020.
About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response