Pågående masse-feminisering av folk2 min read

Now Reading
Pågående masse-feminisering av folk2 min read

Med Michael Wilgert og Lars Bern, se avsnitt om masse-feminisering av folk fra 27:16 til ca 36:40

Har vi miljøer som setter inn sine ressurser på å redusere befolkningsstørrelsen? Har vi miljøer som til og med begår lovbrudd for å redusere landets befolkning? Michael Wilgert hos Swebbtv leser fra et dokument skrevet i 1969 som har punkter hvordan man kan redusere befolkningen: Redusere antall ekteskap, forandre den ideale familiestørrelse, få kvinnene ut i jobb, oppmuntre homoseksualitet, men også tilsette kjemikalier i drikkevannet.

Tabell som viser mengden av det kvinnlige kjønnshormon som kvinnene får i seg gjennom p-piller. Mengden 0,7 nanogram pr liter skulle tilsvare 400 millioner dagsdoser av p-piller i et land med 4,5 mio kvinner. Er ikke dette merkelig, spør Michael Wilgert? Fra swebbtv den 23ende januar 2020.
https://www.nrk.no/livsstil/hadde-sma-testikler_-ingen-kroppshar-og-lite-testosteron-1.14788741

Kanskje var det ingen sykdom han led av, kanskje var det forgiftning av drikkevannet som hadde gjort Christian syk? Tenk om det var lignende som skjedde med tusener norske gutter og jenter; var det da rart at de homoseksuelle vokste i antall, at så mange gutter og jenter opplevde at de hadde flere kjønn, og helst det andre enn det de hadde blitt født med?? Kanskje var det derfor Pride-bevegelsen fikk så mange ukritiske tilhengere? At spermaproduksjon hos menn de siste årene har hatt en tilbakegang på 50%, er et meget alvorlig faktum.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response