Pågående masse-feminisering av folk2 min read

Now Reading
Pågående masse-feminisering av folk2 min read

Med Michael Wilgert og Lars Bern, se avsnitt om masse-feminisering av folk fra 27:16 til ca 36:40

Har vi miljøer som setter inn sine ressurser på å redusere befolkningsstørrelsen? Har vi miljøer som til og med begår lovbrudd for å redusere landets befolkning? Michael Wilgert hos Swebbtv leser fra et dokument skrevet i 1969 som har punkter hvordan man kan redusere befolkningen: Redusere antall ekteskap, forandre den ideale familiestørrelse, få kvinnene ut i jobb, oppmuntre homoseksualitet, men også tilsette kjemikalier i drikkevannet.

Tabell som viser mengden av det kvinnlige kjønnshormon som kvinnene får i seg gjennom p-piller. Mengden 0,7 nanogram pr liter skulle tilsvare 400 millioner dagsdoser av p-piller i et land med 4,5 mio kvinner. Er ikke dette merkelig, spør Michael Wilgert? Fra swebbtv den 23ende januar 2020.
https://www.nrk.no/livsstil/hadde-sma-testikler_-ingen-kroppshar-og-lite-testosteron-1.14788741

Kanskje var det ingen sykdom han led av, kanskje var det forgiftning av drikkevannet som hadde gjort Christian syk? Tenk om det var lignende som skjedde med tusener norske gutter og jenter; var det da rart at de homoseksuelle vokste i antall, at så mange gutter og jenter opplevde at de hadde flere kjønn, og helst det andre enn det de hadde blitt født med?? Kanskje var det derfor Pride-bevegelsen fikk så mange ukritiske tilhengere? At spermaproduksjon hos menn de siste årene har hatt en tilbakegang på 50%, er et meget alvorlig faktum.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response