Miljømyter av biolog Morten Jødal1 min read

Now Reading
Miljømyter av biolog Morten Jødal1 min read

I en tid hvor vårt åndsliv er preget av hysteriske utfall om miljø, av en eller annen grunn særlig fra miljøpartiet MDG, er et fyrårn som biolog Morten Jødal en stor hjelp, for han kan vise veien for oss andre, være det lyset i det stummende mørke vi trenger. Særlig interessant for mitt vedkommende var hans betraktninger over de forferdelige skogbrannene i Australia (se her: https://miljomytene.no/2020/01/06/hvorfor-brenner-australia/). Men også hans tanker om CO2 i luften er viktige å få med seg, da mange politiske noksagter som har solgt sin sjel, er ute etter enhver mulighet til å spre budskapet. Klimaet har blitt varmere, men effekten av det de kaller «klimakrisen» er altså det motsatte av hva FN-disiplene og deres media hevder. Selv om Kveldsnytt, Søndagsrevyen og forskning.no hevder noe annet, så har jorden i virkeligheten blitt grønnere og matproduksjonen bedre. Det finnes altså ingen miljøkrise.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response