Blir våre politikere styrt? Med hvilke metoder?6 min read

Now Reading
Blir våre politikere styrt? Med hvilke metoder?6 min read

Hva kan vedkommende politiker ha gjort mot de utvalgtes miljø som gjør at han fortjener å bli tatt med buksene nede? Verre enn å bli hengt ut på kirkebakken… og de gjør det samme igjen og igjen…helt fantasi- og tankeløst. Har de kanskje ikke oppdaget at de selv står på stupets kant?

Hvem er det som engasjerer seg her, mon tro? Er ikke dette nynazistenes egen hjemmeside? Men de har da aldri engasjert seg i pedofili før, sex med barn? Hva skyldes den plutselige interesse for det? Ja, så sterk var interessen for pedofili at de som de aller første gikk ut å identifiserte SV-politikeren i Moss. Men fullt navn og foto? Ja, hvem kan vel ha gitt dem det? Og hvem står egentlig bak dem??? For å finne svar på disse spørsmål, må vi gå litt nærmere inn på hvem som egenlig skjuler seg bak norges største nynazistiske bevegelse. For det vi her er vitne til, er et helt nytt kapittel i deres historie i Norge.

Hva slags motiver kan de vel ha for å ville knuse en politikers gode navn og rykte, tvinge vedkommende helt ned på knærne? Vil de skryte av hvor gode, flinke og moralske de plutselig har blitt? Våre egne, hjemlige nynazister?? Personlig ønsker jeg vedkommende alt godt. Metoden tyder på at mannen er et offer. Som mange tidligere har vært det. Den forfølgelse i den gode morals navn vi har sett av politikere de siste årene, utført av rikspressen, skraper opp møkk på bunn-nivå. Det vitner hver gang om en usmakelig selvdyrkelse i godhetens navn, ekstremt hyklerisk, fra ende til annen. Kanskje er det med nynazistenes inntreden på arenaen at de gode apostler frivillig har begynt å grave sin egen grav? For å få en slutt på elendigheten? Kanskje var det ingen andre som ville ta i møkkagreipet? Ingen engang lenger riksavisen Aftenposten og moralens vokter, Inge D. Hanssen (se her og her)? For kanskje ser ikke de godt betalte skrivere at det kan ligge noe bak? Lurer på det…

Kanskje hadde vedkommende politiker sagt nei? Sagt nei til å utføre en luguber tjeneste?

Om den Nordiske Motstandsbevegelse: Der hvor nynazister nevnes er ikke PST langt unna. Ikke bare i Norge, men i hele Europa er det slik. Og det har vært slik lenge. Det er fordi konseptet er utviklet av CIA og hadde til hensikt å sverte alle som politisk kunne tenke selvstendig. Dette ble brukt i Tyskland med en viss suksess, men med meget høye kostnader. Og nå begynner det å bli et utslitt konsept. I Norge kaller de seg Nordisk Front istedenfor Norsk Front, slik at flere statsbudsjett skulle kunne dele på kostnadene. Nynazistene (les; provokatørene fra PST, politiets sikkerhetsstjeneste, Norges hemmelige politi) har ikke akkurat lukrative tider nå om dagen, da det er flere som gjennomskuer dem (om en dom i Nedenes Forhørsrett i Arendel fra 2013, se her).

Nesten ikke til å tro. Et fantasifoster, men dette er faktisk en detalj i den norske stat: Dette betyr at det er PST som bemanner brorparten av Den Nordiske Motstandsbevegelse (se her), Justisdepartementet lønner deltagerne som stort sett kommer fra politiet, i vårt tilfelle fra både Sverige og Norge. Mens media og presse blir foret med utvalgte og egnede personligheter…kan hende planleggingen til deres aksjoner kommer fra POD (Politidirektoratet, se her). Noe i den retning. De narrer folk. Man kan smile av det, men det er et trist faktum at Norge som stat har slike sykelige utvekster.

Idealistiske terrorister

Metoden var å engasjere såkalte «idealistiske» terrorister. MS-media (rikspressen og NRK, main stream media) skulle sympatisere med dem, men etterhvert skulle folk ta avstand fra bruk av vold og brutalitet. Og ikke minst, kaste barnet ut med badevannet. Det var slik det var tenkt og slik ble det også. Tyske Bader Meinhof (Andreas Bader og Ulrike Meinhof) var et slikt terrorprosjekt. Kriminelle gangstere, kriminelle statstjenestemenn og kriminelle medier ble brukt så det holder, egne mafiafolk utførte de skitneste gjerninger, en rekke sentrale og betydningsfulle personligheter ble bortført og myrdet, fete overskrifter i aviser og på TV for å skremme folk og fe.

Hvis jeg ikke tar feil, gjaldt det gjaldt å få utviklingen inn på et akseptabelt spor; folk som Hanns Martin Schleyer, Alfred Herrhausen og Detlev Karsten Rohwedder hadde man ikke bruk for. Tvert imot. Slik knakk de etterhvert ryggen på alle de som våget å tenke selvstendig. De tok ibruk kommunistjødiske hersketeknikker.

Så hvorfor går de nå ut og viser ansikt, fullt navn (bare personnummer og adressen manglet) på en SV politiker fra lille Østfold? Hva har PST, Justisdepartementet og POD (Politidirektoratet) igjen for det? Kan det tenkes at noen av de trådtrekkende her har deltatt i «lysskye sammensvergelser» sammen med kommunalpolitikeren? Kanskje kom det til konfrontasjoner? Kanskje trusler? Eller hadde mannen ganske enkelt sagt nei? Personlig holder jeg en knapp på det sistnevnte.

Men siden han virkelig hadde fått nok og sagt nei, kom også hevnens øyeblikk, som et hardtslående lyn fra klar himmel. Her diskuteres ikke. Kanskje forelå kompromitterende foto som mulige trusler hvis ikke ordren ble utført? Kanskje var funnene på mannens computer plantet? Slik som fotoene tatt av Jeffrey Epstein av US congress- og senatspolitikere og andre rikfolk i delikate situasjoner? Ble de ikke alle funnet på offerets computer, tilfeldigvis? Også en kommunistjødisk hersketeknikk? For Norge er jo styrt av kommunistjøder, ikke sant??

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response