Brexit og drapet på engelske Jo Cox2 min read

Now Reading
Brexit og drapet på engelske Jo Cox2 min read

«Britain first, britain first» var morderens avskjedsord idet han forlot offeret som døde, MP-politikeren Jo Cox. Hun ble skutt med ekspanderende kuler, drept den 16. juni 2016, et særdeles særegent faktum. Det var et forsøk på å sverte Nigel Farages Brexit og folkene som støttet dette. De skulle stemples som en høyreekstremistisk gruppe. «The next morning, I was responsible», Brendan O’Neill intervjuer Nigel Farage, se 30:16, her.

Samme konsept ble også forsøkt brukt på Utøya. At multikultur var det som ble understreket i Anders Behring Breiviks manifest, av draps- og bombemannen, var et forsøk på å skyve de som var mot innvandring over til «høyreekstremistene». Ut på sidelinjen. De myrdet på Utøya uten å oppnå det de hadde satt seg fore. De myrdet også Jo Cox uten å oppnå det de ville. Konseptet virket ikke lenger. Hva var det som forhindret det? Var det fordi nordmennene hadde begynt å våkne? Gikk det galt i England fordi det engelske folk hadde begynt å våkne? Ville de ikke lenger la seg skyve inn i en bås som andre hadde bestemt? La seg skyve inn i skuffen som ubrukelig av kommunistjødiske hersketeknikker? Den vakre Jo Cox ble drept av ekspanderende ammunisjon, akkurat som drapsmennene på Utøya brukte. Var det tilfeldig? Kan det ha vært de samme planleggere bak dette som bak Utøya? Kanskje var det de kritiske spørsmål som fikk folk til å våkne; kanskje hadde de kritiske spørsmål en sterkere virkning enn kuler? Kanskje er dette begynnelsen på slutten på en kultur ingen fornuftige er tjent med? Se mere om drapet på Jo Cox hos engelske Richard Hall (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response