Now Reading
Massiv spraying over Telemark den 7ende februar 2020…


Massiv spraying over Telemark den 7ende februar 2020…

Tåken ble til ufyselig, kalt regnvær og vind i høstlige stormkast, mens det fortsatt er februar og egentlig ennå vinter (notater fra den 9. februar).

Lenge siden det var så mange fly som la ut så mange kjemikaliestriper på så kort tid. To timer senere kom la det kunstige tåkedekket seg over landskapet. Mon tro hvorfor de akkurat i disse Corona-virus-tider legger tåke ned over oss og våre hjem? Mon tro om mange plutselig får influensa om 2-14 dagers tid, også hos oss? «Det foreligger ikke sikker informasjon om inkubasjonstid, men den regnes foreløpig til å være mellom 2 til 14 dager» (se her).

At det er gift de sprayer er påvist. Våre analyseresultater fra et autorisert laboratorium tatt av regnprøver i Grenland, Telemark:

 Aluminium µg/L
Barium µg/L
20155,7
0,52
20173,90,38
20197,71,6

Dette er giftige nedfallsstoffer som kommer ned i jordsmonnet med regnvannet. Vil vi ha det slik? Kanskje hadde det vært på plass med noen kjepper i hjulene?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response