Now Reading
Beskytter vaksinene deg?5 min read


Beskytter vaksinene deg?

(Hvorfra fremhevet foto er hentet, her) Har du sjekket ingrediensene i en vaksine? Vet du hva du får sprøytet inn i din kropp? Vet du hva som blir sprøytet inn i ditt barns kropp? Linda Karlstrøm fra Finland skjønte først etterpå at hun ikke var klar over ting hun skulle ha sjekket. Hun anbefaler foreldre å sjekke før de gir vaksiner til barna sine.

«Medan dom föreldrar som vaccinerar som alla andra och följer strömmen, dom levar ofte i en tro, att bara dom gör det, behöver dom inte ha nått ansvar.»

Hvorfor obligatorisk vaksine? Er det ikke merkelig? Hvorfor tvinge folk til å la seg vaksinere? Hvorfor tvinge folk til å la barna sine vaksineres? Hvorfor utfører så mange rikspolitikere medisinindustriens ønsker, uten å blunke? Forrest står Gro Harlem Brundtland og Jonas Gahr Støre. Og andre politiske partier følger etter? Hvorfor?

Er det fordi politikerne mener at samfunnets voksne folk tar feil og må umyndiggjøres?

Kan det være andre grunner til vaksinepresset? Hvorfor blir f.eks. erstatninger for vaksineskader betalt av skattepengene dine og mine og ikke av pharmaindustrien, som egentlig skulle ha stått ansvarlig for sine produkter? Hvorfor tar de ikke sitt ansvar?

I USA har Dr. Andrew Wakefield (han oppdaget kanskje ting han ikke skulle, se her) sammen med Del Matthew Bigtree (om ham, se her) i månedesvis i 2019 drevet foredragsreiser (anti vaxx) for å opplyse folk at vaksiner ikke er hva Bigpharma hevder. Mektige folk står bak dem (se her). Kanskje er det fordi mange innser at f.eks. trippelvaksinen åpenbart forårsaker autisme hos mange ( og her); at det er pga vaksiner at autisme i USA har hatt den særdeles eksplosive økning de siste 50 år, i 1970 var det 1 av 10 000, i 1995 1 av 1000 og i 2018 1 av 59 (se her, men også her). Tilfeller av autisme økte fra 1970 til 1995 med 10 ganger, fra 1995 til 2018 med nesten 20. Det er alt annet enn naturlig. Det er åpenbart at noen velstående, fordi slikt er meget kostbart, holder et lokk over dette, med begge hendene og litt til.

…»at autisme er en form for kvikksølv-forgiftning og at eksponering for det kvikksølvbaserte konserveringsmiddel timerosal i vaksiner sannsynligvis har forårsaket nevrologisk skade på tusenvis av barn….» (fra artikkel om Thimerosal på engelsk; se her).

Kanskje er det ikke slik industriens forkjempere hevder : «Vaksiner er et av de viktigste tiltakene for forebyggende medisiner for å beskytte befolkningen mot sykdommer og infeksjoner» (se her). Om dette er overskriften for å selge inn vaksiner, mens det i virkeligheten er helt andre ting som gjelder? Om det var den oppdagelsen Dr. Judy Mikowits snublet over?

For lege og forsker Dr. Judy Mikowits skjønte ut fra sin forskning sammenhenger hun ikke skulle ha sett. Hør Dr. Mikowits her (3:58):

(02:56): «Og det er mer korrupt enn du aner, virkelig. De gjør alt de kan for å forhindre at offentligheten får vite at hver eneste vaksine skader deg, og at du kanskje ikke får kreft på to tiår… »

Hun takket nei til tilbudet om å trekke tilbake forskningresultatet: Hun hadde oppdaget at det var infisert blod i vaksinene. «Jeg nektet å trekke tilbake det jeg hadde funnet, jeg nektet å si at det var en feil. Vi hadde dataene, jeg viste dem det; jeg viste dem alle dataene.»

«Fortell alle at du har funnet opp det hele og du kan reise hjem igjen. Hvis du ikke gjør det, kommer vi til å ødelegge deg. Og det gjorde de. Det eneste gale jeg gjorde var at jeg stilte for mange spørsmål» (en noe lengere versjon av intervjuet, se her).

Dette hendte i USA i 2011. Har legemiddelindustrien en lignende makt i Norge? Kanskje var det infiserte blodet hun hadde oppdaget, selv hovedsaken i vaksinen? Hør hennes selv i et intervju med Lillian McDermott radioshow, hvor hun også nevner alt de klarte å ta fra henne (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response