EU drevet av satanister, drapsmenn og pedofile8 min read

Now Reading
EU drevet av satanister, drapsmenn og pedofile8 min read

Belgisk ordfører mot EU-pedofile funnet død (se foto, her)

En belgisk ordfører er funnet død på en kirkegård med halsen skåret over, den 11. september 2017, noen måneder etter å ha lovet å «identifisere og offentlig tilkjennegi» en «mektig gjeng satanister, drapsmenn og pedofile» som han hevdet drev europeisk politikk.

“Han sa at han hadde bevis på at EU ble drevet av satanister med en avansert agenda for død og ødeleggelse, og en appetitt på de mørkeste forbrytelsene. Han sa at Brussel var en ulv i saueklær, og forkynte kjærlighet og åpenhet, men at det faktisk var et mørkt hull av fordervelse,” sa en venn og tidligere ansatt.

Liket av Alfred Gadenne (71), ordfører i den sør-belgiske byen Mouscron, ble oppdaget av kona mandag kveld på Luingne kirkegård, hvor han utførte frivillige oppgaver som deltidsvaktmester….»Han jobbet med en oppklaring som han sa at ville riste Europa helt inn i den politiske ryggmarg.» Velsignet være Alfred Gadenne.

Han ble ikke skutt. Ikke forgiftet eller utsatt for en bilulykke. Nei, av alle mulige ting ble han drept med kniv, halsen skåret over fra øre til øre, akkurat som den norske politiker Tore Tønne. Men bare en liten del av Europas oppdragsmordere skjærer over halsen på sine ofre. Til det er det for intimt og for nært, selv for en som lever av å myrde. Men de som gjør det, har ikke den avstanden til jobben som f.eks. en oberst George R. Griggs, US NAVYs mangeårige skarpskytter og drapsmann på oppdrag. Han lå alltid på sikker avstand med sitt skarpskyttergevær og presiserte nøye at han aldri hatet sine ofre. Ikke i det hele tatt, forsvarte han seg. Han bare tok livet av dem, i oppdrag av staten. Men han måtte utbalansere de forferdeligheter han hadde blitt en del av med store mengder av alkohol. Han var også på besøk i Norge (Oslo og Moss, i Nato-oppdrag), fortalte hans kone fra den gang, Katharine Pollard: «We loved Norway»…

Kvinner bruker gjerne kniv; en liten dobbeltegget, og dreper de, så er det med hat i hjertet og sinn. Andre legger en bombe på et sentralt sted og kobler utløseren kanskje med et mobiltelefonnummer, de er stort sett de samme sprengstoffekspertene som går igjen med hvit skjorte og slips. De opererer i mange land i midtøsten, noen bor også med dobbelt statsborgerskap i eksklusive leiligheter i London.

Men når en mannlig oppdragsmorder bruker kniv, har han ikke avstand til jobben han skal gjøre, men han har hat i sitt hjerte. Derfor vet vi hvor morderne til Alfred Gadenne fra Mouscron i Belgia kommer fra og hvilken folkegruppe han hører til. De var minst to stykker, fordi de er feige av natur. Vi vet også hva slags folk Gadenne siktet til da han sa satanister, drapsmenn og pedofile sto politisk sentralt i EU. Gadenne er ikke den første som har antydet dette, men kanskje den første som hadde bevis. Mon tro hvor disse bevisene befinner seg nå? Kilde: News Punch 19. september 2017, her.

Om mordet og tenåringen (se her), om avskjeden (se her).

Ordføreren skal ha blitt myrdet av 18-årige Nathan Duponscheel. Han hadde ringt politiet og sto der alene ved liket da politiet kom. Min mening er at en 18-åring med kniv ikke uten videre klarer å skjære over halsen på en selvbevisst ordfører. Det krever åndsnærværelse, muskler, øvelse og handlekraft. Fotoet av ham i rettsalen viser ikke det (se her). Kanskje blir han løslatt om tre år uten at avisene meddeler det og har plutselig en liten formue på sin bankkonto?

Men fordi ordføreren tidligere hadde gått ut med viktige informasjoner om satanister, pedofile og drapsmenn han hadde tenkt å offentliggjøre, ja til og med snakket om sikre bevis, mener jeg den dømte ungdom har gjort en avtale. Han var kjøpt og betalt. EUs ledende har sine folk i rettsvesenet, i Belgia som i Norge. Det er et skuespill ved scenetepper og lys som skal se ekte og dramatisk ut; og presse og media hjelper til. Alle skal tro det var ekte, alle skal tro det var sant.

Det har vært flere ute tidligere med lignende beskyldninger, de ble aldri tilbakevist, bare hysjet ned. Alt tydet på at de stemte. Men det er uvisst hvorfor ordføreren, et intelligent, handlekraftig menneske, gikk ut med slikt før det riktige øyeblikk var kommet; så måtte også åpenbart ordføreren bringes til taushet, snarest.

At pedofili var en hyppig utøvet gjerning også i Belgia, hørte vi for noen år siden (se her). Det var først da Marc Dutroux (her) ble tatt, at det gikk rykter om at folk på de høyeste politiske nivå var dypt involvert. Hele rettergangen dengang vitnet om et gjennområttent rettssystem hvor elite, politikere og rettsvesen beskyttet hverandre. Det er opplagt at også ledende i Europeisk Parliament, Råd og Kommisjon var deltagende i dette, de som var Europas ledende på overflod av penger, gigantiske festligheter og moro (i følge Nigel Farage)? Vi vet fra Jeffrey Epstein at politikere på høyt nivå har slike uvaner og siden han i nattens mulm og mørke ble fraktet til en sikker leilighet i Tel Aviv, i ly av å ha blitt selvmyrdet, vet vi at Netanyahu, Mossad og B’nai B’rith hadde sine fingre med i spillet.

Forfatter Eustace Mullins skrev i sin bok, New History of the Jews:

Han stusset over at en rekke mord ble utført ved å skjære over halsen på ofrene. Det var som om drapsmennene hadde gått over grensen fra det å myrde med kaldt blod, på kald avstand til nå å gå helt inn på offeret, slik at man kunne luktet offerets angst i svetten, åndedrettet og det pumpende blod. Han studerte historien nærmere og fant at «throutcutting» stort sett ble utført av trenede spesialister. Av flere grunner tilhørte brorparten av dem en bestemt folkegruppe som hadde samlet seg i kjellerskyggen.

Mullins skriver videre: «Hebrew in all ancient literature was written as «Habiru». This word appears frequently in the Bible and in Egyptian literature. In the Bible, Habiru is used interchangeably with «sagaz», meaning «cutthroat». In all of Egyptian literature, wherever the word Habiru appears, it is written with the word «sagaz» written beside it» (side 20).

Det er logisk at en slik gjennomgående kriminell oppførsel som de i hundrevis av år har oppvist, har dype historiske røtter. Det fantes alltid bare en mafia. Det var dem. Fordi de hadde det i sitt blod. De har ennå ikke kunnet slippe taket i sine dårlige vaner, for de sitter langt inne. Sett på bakgrunn av de eldste papyrus-dokumenter, så ble deres stamfedre alltid beskrevet som usle, blodtørstige banditter som overfalt og myrdet reisende og bestjal dem. «Habiru sagaz». De overfalt sine ofre fra bakhold, gjerne i fjelloverganger og på ørkenstier i den beksvarte natten, brukte kniv og skar også dengang halsen over fra øre til øre, en mordmetode som bare kan utføres bakfra. Siden dengang har dette blitt deres kjennemerke, dette kan de så og si på fingrene, dette er deres spesialitet.

Om mordet se her, om fellende dom, 20 års fengsel (se her og her),

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response