Coronaviruset, et forsøk på statskupp i lille Norge?2 min read

Now Reading
Coronaviruset, et forsøk på statskupp i lille Norge?2 min read

Kilder til VG: Regjeringen ville ha kriselov ut 2021 (her).

Fredrik Solvang NRK

Den som har sett nærmere på dette, har sett at koronaviruset er en oppblåst ballong, lagd for å overta den politiske makt. Gå ikke under noen omstendigheter inn på regjeringens ønsker. Har de som står bak dette for stor makt, makt over NGOene, bistands- og fredsorganisasjonene, sykehusene, makt til å definere dødsårsaker, overtale legene, makten i media, riksaviser og NRK? Mitt svar er et entydlig JA.

Var ikke sendingen fra NRK, et klassisk forsøk på å manipulere seerne (?); om Fredrik Solvangs tendensiøse intervju av lege og forsker Gunhild Alvik Nyborg.

Lege og forsker Gunhild Alvik Nyborg

Var ikke budskapet entydig (?) : Viruset sprer seg fryktelig fort. Smitten er ute av kontroll. Veldig få blir testet. Ingen steder er trygge. Kritiske samfunnsfunksjoner er truet. Myndighetene sover. Vi må kopiere Kina. Grensen må stenges helt. Hele befolkningen må i karantene. «Nå haster det, nå haster det.» «Tre kvarter med skrekkpropaganda om korona fra en lege og forsker uten kontroll på fakta. Hva slags folkeopplysning er det, Fredrik Solvang?», skriver Kjetil Rolness (se her).

Hva kan vi lære av dette? Det vi kan lære av dette er at vi ikke under noen omstendigheter sluker dette rått.

Litt historikk og bakgrunnsstoff her, les særlig uttalelsene til den tyske epidemiolog Dr. Wodarg (se her). Studér også alder og dødstall på koronapasienter i Italia (se her). Se kronikken til distriktslege Husum i Finnmark i 40 år, under slagordet tenk sjøl: (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response