Coronaviruset, et forsøk på statskupp i lille Norge?2 min read

Now Reading
Coronaviruset, et forsøk på statskupp i lille Norge?2 min read

Kilder til VG: Regjeringen ville ha kriselov ut 2021 (her).

Fredrik Solvang NRK

Den som har sett nærmere på dette, har sett at koronaviruset er en oppblåst ballong, lagd for å overta den politiske makt. Gå ikke under noen omstendigheter inn på regjeringens ønsker. Har de som står bak dette for stor makt, makt over NGOene, bistands- og fredsorganisasjonene, sykehusene, makt til å definere dødsårsaker, overtale legene, makten i media, riksaviser og NRK? Mitt svar er et entydlig JA.

Var ikke sendingen fra NRK, et klassisk forsøk på å manipulere seerne (?); om Fredrik Solvangs tendensiøse intervju av lege og forsker Gunhild Alvik Nyborg.

Lege og forsker Gunhild Alvik Nyborg

Var ikke budskapet entydig (?) : Viruset sprer seg fryktelig fort. Smitten er ute av kontroll. Veldig få blir testet. Ingen steder er trygge. Kritiske samfunnsfunksjoner er truet. Myndighetene sover. Vi må kopiere Kina. Grensen må stenges helt. Hele befolkningen må i karantene. «Nå haster det, nå haster det.» «Tre kvarter med skrekkpropaganda om korona fra en lege og forsker uten kontroll på fakta. Hva slags folkeopplysning er det, Fredrik Solvang?», skriver Kjetil Rolness (se her).

Hva kan vi lære av dette? Det vi kan lære av dette er at vi ikke under noen omstendigheter sluker dette rått.

Litt historikk og bakgrunnsstoff her, les særlig uttalelsene til den tyske epidemiolog Dr. Wodarg (se her). Studér også alder og dødstall på koronapasienter i Italia (se her). Se kronikken til distriktslege Husum i Finnmark i 40 år, under slagordet tenk sjøl: (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response