Now Reading
Om virus og utvikling av vaksiner, Mike and Doug show


Om virus og utvikling av vaksiner, Mike and Doug show

I den situasjonen vi står oppe i med coronaviruset (toppfoto her), er det vesentlig å orientere hva historien bak utviklingen av vaksiner har vært, hva vitenskapsmenn og forskere har tenkt, hva de har villet oppnå. Samtalen i lydfilen nedenfor, mellom de kunnskapsrike herrene Douglas Gabriel og Michael McKibben med coronaviruset som utgangspunkt, belyser dette. Legg merke til tekst under «description». De snakker blant annet om Perbright Intitute, Deep State, bird flu, om kugalskap i 2007 i England som dengang ble sporet tilbake til Perbright Institute…Og Doug Gabriel uttaler: «Hvis du tror at vaksinene er der for å helbrede deg, tar du feil…

Om Douglas Gabriel: Douglas er en pensjonert skoleinspektør og professor i utdanning som har jobbet med skoler og organisasjoner over hele verden. Han har skrevet elleve bøker, alt fra håndbøker om lærerutdanning til filosofisk verk. Han var klasselærer og administrator på steinerskolen i Detroit og underviste også ved Mercy College, University of Detroit og Wayne State University i flere tiår (se mere, her). Om Micheal McKibben: Mannen bak software-kodene til google, gmail og facebook, men disse ble stjålet (se her og her). Hør mer om det på intervjuet fra 25. februar 2020. Mike McKibben ble uteksaminert som sivilingeniør fra Ohio State University i 1973 hvor han også var trombonist og troppsleder i Ohio State berømte marsjeringsband.

Rystende å bli klar over hva folk blottet for moral har fått seg til å gjøre i det øyeblikk de fikk makt og penger mellom hendene. Kanskje var de verste antagelser, de vi i våre villeste fantasier ikke engang var istand til å forestille oss, de også vi trodde måtte være konspirasjonsteorier, kanskje var de sanne?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Jeg ble fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen; men får jeg vite det, er jeg rask til å korrigere. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i den. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response