Om virus og utvikling av vaksiner, Mike and Doug show1 min read

Now Reading
Om virus og utvikling av vaksiner, Mike and Doug show1 min read

I den situasjonen vi står oppe i med coronaviruset (toppfoto her), er det vesentlig å orientere hva historien bak utviklingen av vaksiner har vært, hva vitenskapsmenn og forskere har tenkt, hva de har villet oppnå. Samtalen i lydfilen nedenfor, mellom de kunnskapsrike herrene Douglas Gabriel og Michael McKibben med coronaviruset som utgangspunkt, belyser dette. Legg merke til tekst under «description». De snakker blant annet om Perbright Intitute, Deep State, bird flu, om kugalskap i 2007 i England som dengang ble sporet tilbake til Perbright Institute…Og Doug Gabriel uttaler: «Hvis du tror at vaksinene er der for å helbrede deg, tar du feil…

Om Douglas Gabriel: Douglas er en pensjonert skoleinspektør og professor i utdanning som har jobbet med skoler og organisasjoner over hele verden. Han har skrevet elleve bøker, alt fra håndbøker om lærerutdanning til filosofisk verk. Han var klasselærer og administrator på steinerskolen i Detroit og underviste også ved Mercy College, University of Detroit og Wayne State University i flere tiår (se mere, her). Om Micheal McKibben: Mannen bak software-kodene til google, gmail og facebook, men disse ble stjålet (se her og her). Hør mer om det på intervjuet fra 25. februar 2020. Mike McKibben ble uteksaminert som sivilingeniør fra Ohio State University i 1973 hvor han også var trombonist og troppsleder i Ohio State berømte marsjeringsband.

Rystende å bli klar over hva folk blottet for moral har fått seg til å gjøre i det øyeblikk de fikk makt og penger mellom hendene. Kanskje var de verste antagelser, de vi i våre villeste fantasier ikke engang var istand til å forestille oss, de også vi trodde måtte være konspirasjonsteorier, kanskje var de sanne?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response