Statskupp? Hvem står bak?3 min read

Now Reading
Statskupp? Hvem står bak?3 min read

Nordmenn har ingen historiske rettigheter, sa statsministeren (her).

Vårt lands statminister talte med dobbelt tunge. Hun var fra begynnelsen av en representant for De forenede nasjoner. Det var ikke Norge det gjaldt, for henne, men FNs sosialistiske jernhånd (se toppfoto, her). Men fordi hun lot som om hun var nordmann snakket hun den ene øyeblikk til de som elsket dugnad, mens i det andre skjelte hun til sin stol i FNs sikkerhetsråd. Hun kjøpte seg godvilje. Hun øste ut i øst og vest med skattebetaleres penger. Bare den som hørte etter, igjenkjente de som sto bak henne, de hvis tjener hun var.

For hvem var det som ville viske ut de nasjonale grenser, hvem var det som vil skifte ut hele befolkninger? Hvem var det som ikke likte de hvithudete nordmenn, men som ville forsyne seg av deres penger? Hvem var det som ville ta av vår natur og våre ressurser og umyndiggjøre oss? Hvem var det som snek seg innpå oss i nattemørket, som stengte oss inne og skyldte på virus, bare for å komme til makten? For det var ingen pandemi det gjaldt, det gjaldt statsmakten.

Hvem var det som demonterte våre verdier? Hvem tok vekk våre jobber og oppgaver, litt etter litt? Hvem var det som vil ha et lydig og smørevillig folk, et folk uten ryggrad og kristendom? Hvem var skyggene i kulissene? Kjente vi dem ikke?

De bar et merke. På dette merke kjente vi dem igjen. «Dette er ikke tiden for ‘jeg’, sa statsminister Erna Solberg, «dette er tiden for ‘vi’ «, sa hun i sin tale til det norske folk. Vi hørte at det ikke var fellsskapet, men FNs kommunitarianisme, skrevet ned i FNs Agenda 2030 (om monsteret, her), den løgnaktige brekkstang de vil bruke. Det var tiden for «vi»; men de ville narre oss til å tro at det var oss det gjaldt, men det var bare en løgn for å kunne skyve oss dit de ville ha oss.

De bærer merket på jakkeslaget, og de har valgt det selv.

For bare to ting betød noe for dem; det var makt og det var penger. De elsket sine svarte limousiner styrt av hvithanskede sjåfører som brøytet seg vei med høy hastighet og forkjørsrett gjennom byene. De var  globalister, ærgjerrige, hensynsløse og maktglade. De danset rundt gullkalven. De trodde det også skulle dryppe på dem. De var alle små av natur, men vokste seg store på makt. De kalte seg globalister, og bak dem sto kommunistene og gned seg forventningsfulle i hendene. For kommunistene var diktaturets og maktmisbrukets folk. De likte ikke folk med andre meninger; de kvittet seg med opposisjonelle. Kunne de ikke drepe dem, fylte de fengslene og konsentrasjonsleirene med dem. De lot dem sykne hen eller sultet dem rett og slett ihjel. De holder standrett på gatehjørnene og henrettet i bakgårdene. De smykket seg med pene klær, store ord og blanke biler, mens deres tale hadde løgnen som far. De var slue som reven og slangen, men grusomme som sultne ulver og kjente ingen medlidenhet.

De sitter nå og venter på kontorene sine, i korridorene i våre departement, i direktoratene med mobiltelefonene og venter på klarsignal. Mange av våre mødre og fedre har allerede blitt kjent med dem, for de kom og hentet deres barn. Mange av bøndene våre har møtt dem da de kom, skjult av mørket, for å jage dem fra gård og grunn og slakte deres dyr.

«Å sette grunnloven til side er ikke god ledelse», sier advokat Lippestad (her). Er det tilfeldig at angrepene kommer fra flere hold på en gang (se brått fall kronekurs, her)? «Jeg synes det er veldig merkelig at en så vidtrekkende lov hastebehandles uten offentlig debatt» (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response