Hvordan iscenesette en falsk epidemi og hjernevaske milliarder av folk2 min read

Now Reading
Hvordan iscenesette en falsk epidemi og hjernevaske milliarder av folk2 min read

Tekst av Jon Rappoport, skrevet den 26. februar 2020

Hvis noen ønsker å iscenesette en falsk og skremmende epidemi, hvordan ville de da ha gjort det? For det første, hvilke grunner ville de ha for å lansere en så avskyelig plan? (se toppfoto fra Vårt Land, her)

Først og fremst ønsker de å skjule all menneskelig skade som oppstår. De vil forklare dette med en løgnhistorie. Anta for eksempel at en kombinasjon av dødelig bedriftsluft og vann og 5G (elektronisk forurensning) gjør at folk blir syke og dør. De ansvarlige partene vil ikke innrømme sine forbrytelser. Nei. I stedet vil de påstå at et nytt virus forårsaket skaden i form av, for eksempel, lungesykdom. Viruset bare «dukket opp.» “Det dukket opp ingensteds fra. Det sprer seg fra dyr til mennesker. ”

Så… det første som trengs er at mange blir smittet på ett sted. En liten gruppe mennesker som har de samme symptomene. Dette er lett å finne. Hva med vanlige influensasymptomer? Feber, tretthet, svakhet, med vekt på lungekomplikasjoner. Noen få av disse menneskene er veldig syke. To av dem dør. Nå svinger reklame- / nyhetsmaskinen i gir. Det kalles et «utbrudd.» Det er det ikke, men det er historien. De var alle ‘utsatt for noe’ ” på, for eksempel, en havne-restaurant ved elven…

Tekst av Jon Rappoport, skrevet den 26. februar 2020, les videre, engelsk originaltekst, her, hjemmeside, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response