Now Reading
Hvordan iscenesette en falsk epidemi og hjernevaske milliarder av folk


Hvordan iscenesette en falsk epidemi og hjernevaske milliarder av folk

Tekst av Jon Rappoport, skrevet den 26. februar 2020

Hvis noen ønsker å iscenesette en falsk og skremmende epidemi, hvordan ville de da ha gjort det? For det første, hvilke grunner ville de ha for å lansere en så avskyelig plan? (se toppfoto fra Vårt Land, her)

Først og fremst ønsker de å skjule all menneskelig skade som oppstår. De vil forklare dette med en løgnhistorie. Anta for eksempel at en kombinasjon av dødelig bedriftsluft og vann og 5G (elektronisk forurensning) gjør at folk blir syke og dør. De ansvarlige partene vil ikke innrømme sine forbrytelser. Nei. I stedet vil de påstå at et nytt virus forårsaket skaden i form av, for eksempel, lungesykdom. Viruset bare «dukket opp.» “Det dukket opp ingensteds fra. Det sprer seg fra dyr til mennesker. ”

Så… det første som trengs er at mange blir smittet på ett sted. En liten gruppe mennesker som har de samme symptomene. Dette er lett å finne. Hva med vanlige influensasymptomer? Feber, tretthet, svakhet, med vekt på lungekomplikasjoner. Noen få av disse menneskene er veldig syke. To av dem dør. Nå svinger reklame- / nyhetsmaskinen i gir. Det kalles et «utbrudd.» Det er det ikke, men det er historien. De var alle ‘utsatt for noe’ ” på, for eksempel, en havne-restaurant ved elven…

Tekst av Jon Rappoport, skrevet den 26. februar 2020, les videre, engelsk originaltekst, her, hjemmeside, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Jeg ble fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen; men får jeg vite det, er jeg rask til å korrigere. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i den. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response