Hvor lenge vil amerikanerne tolerere corona-galskapen?5 min read

Now Reading
Hvor lenge vil amerikanerne tolerere corona-galskapen?5 min read

skrevet av Lloyd Marcus, i American Thinker, 19. mars 2020

En vanligvis kranglete kristenkonservativ slo omkring seg på Facebook og skjelte ut alle han trodde ikke tok koronaviruset alvorlig nok. Falske nyhetsmedier hadde lykkes med å smitte mange med irrasjonell frykt.
Å høre guvernør Larry Hogan på min bilradio som kunngjorde sin bestemmelse om å stenge barer, restauranter, treningssentre og teatre hørtes ut som manuset til en skrekkfilm fra 1950-tallet. «Vi vil stoppe spredningen av denne dødelige sykdom!» proklamerte Hogan dramatisk (toppfoto, se her).

Litt flere enn 100 døde i USA og under 9 000 over hele verden. Ifølge CDC ble influenssesongen 2018-2019 anslagsvis 16,5 millioner mennesker syke og 34 000 døde i USA.

Da Hogan nevnte planer om å begrense kirkesamlinger, gikk en frysning oppover ryggraden. I USA bestemmer myndighetene at folk ikke skal gå i kirken. For en overraskelse!
CDC-data bekrefter at unntakstilstand, selv i en lettere utgave over hele Amerika er uforholdsmessige i forhold til den reelle trusselen viruset utgjør. Noen guvernører og de fleste selskaper i næringslivet reagerer på presset fra media-mobben for å stoppe livet i Amerika. Andre ser en mulighet til å sende et drepende skudd inn i Trump-administrasjonen.

Forfalskende ignorering av CDCs ikke-behov-til-panikk-data, falske nyhetsmedier opprettet og fylte med glede opp drivstoff til korona-galskapen. Ved å bruke sin enorme mobbe-talerstol understreket de falske nyhetsmedier at alle som våget å motsi «dere-skal-alle-dø-historien» kom til å bli dratt inn på high-tech-torget, for å bli kledd naken, merket som uansvarlig idiot med et glovarmt jern og måtte se sin karriere bli kansellert.

Det er urovekkende at det er praktisk talt null pushback mot guvernører som umiddelbart tilsidesetter våre konstitusjonelle friheter. Dessverre er også mange ungdommer uvitende når det gjelder deres konstitusjonelle friheter. De vokste opp på offentlige skoler der progressive lærere lærte dem at Grunnloven er et utdatert papir skrevet av rasistiske, sexistiske, homofobe og kristne døde, firkantede, hvite menn.

Vi har altfor mange Bernie Bro – ungdommer som sier: «Hvis regjeringen kommer til å gi meg ting gratis, er jeg med på alt av kontroller regjeringen anser som nødvendig.»

En gentleman sa dette om demokrater / falske nyhetsmedier i en e-post, «… de er villige til å ødelegge hardtarbeidende menneskers jobber for å fullføre sitt maktspill.» Denne fyren har helt rett, truffet spikeren på hodet. Dette er grunnen til at jeg anser demokratenes / falske nyhetsmedias ‘gledelige spredning av korona-galskap som så avskyelig og ond.

Demokrater og falske nyhetsmedier er 100% opptatt av å ødelegge Trump, deres største Nemesis. Å kollapse den amerikanske økonomien og til og med tapet av amerikanske liv er akseptable sikkerhetsskader i deres søken etter makt til å kontrollere alle aspekter av livene våre.

De mener corona er deres svært etterspurte kryptonitt for å drepe det amerikanske folks supermann-president. En klok kvinne sendte e-post til meg, «Jeg tror mange mennesker er villige til å holde en sosial distanse, men de er ikke villige til å leve i evig frykt.» Min kommentar var: «Amen, søster.»

Hvor lenge kan falske nyhetsmedier / demokrater lykkes med å holde amerikanere i en febertilstand av irrasjonell panikk og frykt? Hvor lenge vil amerikanske bedrifter tillate mediene å mobbe dem til å tape milliarder av dollar bare fordi de hater Trump? Hvor lang tid vil det ta amerikanere å si å stopp dette tullet, «Jeg skal ut på byen og ha en burger og en øl?» Jeg tror det vil komme en forandring når amerikanere sier at nok er nok, jeg skal ihvertfall snart gjenoppta livet.
Min babyboomer-generasjon er fremdeles den største i antall. Vi kjenner våre konstitusjonelle rettigheter og vil kjempe for dem. Vi vil ikke gå i silketøfler inn i demokratenes leir hvor de vil oppheve våre konstitusjonelle friheter og kollapse vår økonomi.

Den enkle sannheten er at coronavirus har hatt veldig liten effekt, og forårsaket rundt 125 dødsfall over hele landet. Det som har forårsaket den oppsiktsvekkende nedleggelsen av Amerika, er at koronaviruset ble oppblåst av media. Vi lider av konsekvensene av avhengige demokrater og falske nyhetsmedier som er villige til å ofre alt for å hindre en president i å implementere sin Amerika-First agenda.
Demokrater og falske nyhetsmedier ser på koronaviruset som blod i vannet for å skape en altoppspisende kritikk av Trump.
Bemerkelsesverdig nok har alle vanvittige, ulovlige og onde forsøk på å fjerne Trump fra Det hvite hus mislyktes. Det samme kommer til å skje med korona-galskapen. Hvorfor? Fordi Gud plasserte Trump inn i Det hvite hus og bare Gud skal ta ham ut.

To kompiser av meg sa at hysteriet fører til at eldre på sykehjem får ikke lenger besøk av sine kjære. Men demokrater / falske nyhetsmedier bryr seg ikke. Alt de noen gang bryr seg om er å fremme sine sosialistiske, kommunistiske og progressive agendaer og skade Trump. Gudskelov oppdaget Trump demokraten Nancy Pelosis sleipe forsøk på å skjule finansiering av abort i Trumps penger til kamp mot korona-viruset.

Som reaksjon på en dags 50-graders temperatur etter at folk har blitt holdt inne hjemmene sine på grunn av en brutalt kald vinter, skyndte folk seg ut iført t-skjorter og flip-flops. Jeg tror amerikanere til slutt vil svare på akkurat samme måte og bli følelsesmessig utbrent over korona-galskapen. Dette vil skape en stor økonomisk oppsving.

Folkens, lyset jeg ser på slutten av korona-galskaps-tunnelen er den sterke viljen, ånden og instinktene til det amerikanske folket. Uten å måtte analysere følelsene sine gjennom brillene til en politisk ideologi, vil amerikanere begynne å kreve å få livet tilbake: Arbeid, bryllup, barnebursdagsfester, restauranter og så videre. Vi er amerikanere!
Trump er den perfekte mannen i Det Hvite Hus, når den dagen kommer. Han vil gjerne si: “Jeg er med dere, mine venner. La oss forsette med å holde Amerika oppe! ”

Skrevet av Lloyd Marcus, The Unhyphenated American, oversatt til norsk den 22. mars 2020 (originalartikkel, se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response