Skapte WHO en kunstig pandemi?3 min read

Now Reading
Skapte WHO en kunstig pandemi?3 min read

«Ja, dengang undersøkte jeg dette grundig,» forteller Dr. Wodarg, «vi hadde fugleinfluensa, den gangen, det var i 2005. Den var bakgrunnen for at Verdens Helse Organisasjon tok på seg ansvaret for å lage en plan for slike pandemier, d.v.s. hvis et visst patogen sprer seg over hele verden og gjør at mennesker er veldig, veldig syke og hvis mange dør. »

Dr. Wodarg forteller videre:

«Hvis en nødsituasjon skulle oppstå, det var ble disse planene ble laget. De store vaksineprodusentene signerte deretter kontrakter med de enkelte nasjonalstater der det het at hvis en pandemi ble erklært av WHO; så ville de, vaksineprodusentene, lage vaksiner mot dette veldig raskt, slik at alle kunne bli vaksinert. De skulle også bygge ekstra fabrikker for dette, også, slik at det hele skulle gå fort. Vaksineprodusentene lot seg disse forberedelser finansiere av de forskjellige stater, de fikk mye penger. Men ingen riktig alvorlig pandemi dukket opp.

Da besluttet de rett og slett å lage en pandemi selv.»

«Det var en vanvittig tid og folk var livredde, og WHO var med på det. WHO erklærte da at en pandemi hadde brutt ut. De syntes de kunne erklære dette fordi de hadde brukt enkle matematiske modeller, derfor sa WHO ganske enkelt, åh, det er visstnok et nytt patogen, til og med et helt nytt patogen, det sa de, selv om det ikke var nytt. En nytt patogen, og dette nye patogenet kunne være veldig farlig, og det spredde seg veldig, veldig raskt.

At det allerede var påviselig hos mennesker, at mange mennesker allerede hadde antistoffer mot det, innrømmet de først i ettertid. Det var en enorm panikk den gangen, og denne panikken ble av den grunn skapt slik at WHO etterpå kunne erklære; åh, nå er pandemien her. Og for å kunne si det, måtte de fjerne to kriterier som man var blitt enige om i tilfelle en krise: Det ene var at det måtte være en svært alvorlig sykdom, det var det heller ikke den gangen, og det andre var at mange døde. WHO slettet ganske enkelt disse kriteriene fra definisjonen. Og så var pandemien der. Da ble det sagt at et nytt patogen sprer seg over hele verden. Mens det i virkeligheten var tilfelle hvert år.»

Min egen oversettelse fra intervjuet (se 19:17-21:26, her).

Et WHO som lyver? Om så alvorlige ting? Kan det virkelig være en kjensgjerning? Etter min vurdering er Dr. Wodarg et menneske som er etterrettelig. Han farer ikke med usannheter og rykter. Kaster ikke dette opp mange spørsmål? Også spørsmål om koronaviruset??

Bakgrunn Dr. Wodarg: Wolfgang Wodarg fra Flensburg er en erfaren lungespesialist og epidemiolog. Han jobbet i mange år på akademier for folkehelse og arbeidsmedisin, også som stipendiat for avdelingene for epidemiologi og helseøkonomi ved John Hopkins University, Baltimore. Dr. Wodarg var medlem av Forbundsdagen og i Europarådets parlamentariske forsamling.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response