WHO – hvem står bak?22 min read

Now Reading
WHO – hvem står bak?22 min read

«There is a great deal of fear of further chaos. TPLF will not stop killing. People’s restraint is being exhausted. Disagreement within the army and police, along ethnic lines, is potentially the greatest source of chaos» (foto her, artikler her og her).

WHO ledes av en marxistisk ex-terrorist. Amazing Polly fra Kanada, kjent for sine politiske betraktninger, betegner ham som en fullstendig gal psykopat, a maniac, noe hun nok har rett i. Men han har hatt hjelp. Det står mektige folk skjult i skyggen bak ham. Han ble valgt i mai 2017 for en periode på 5 år. Hans navn er Tedros Adhanom Ghebreyesus, født i byen Asmara 1965. Hans terrorgruppe Tigrayan People’s Liberation Front (TPLF) sto oppført i USAs register over terrorgrupper i 1990-årene og står fortsatt oppført som terrorister i den globale terrordatabase. Hvorfor ble nettopp en mann som han valgt, akkurat i denne tid, hvor det spisser seg til?

Han var terrorist i Etiopia på linje med Trotsky i Russland, Castro på Cuba og Nelson Mandela i SørAfrika, alle rikelig glorifisert og helteforklarte, til tross for en hensynsløshet og brutalitet som savner sitt sidestykke, særlig utvist i behandling av opposisjonelle med voldtekt, fengsling, juling og omfattende tortur med dødelig utgang. Kommunistene tålte aldri at noen sa dem imot.

Ved søknaden til stillingen som generalsekretær ved WHO unnlot han å nevne at han hadde vært i ledelsen av TPLF, av gode grunner, da terroristene fra TPLF var: «en brutal og korrupt etno-fascistisk politisk gruppe som hovedsakelig var ansvarlig for grove menneskerettighetsbrudd og forbrytelser mot menneskeheten i Etiopia». Svindel ved unnlatelse, kalte skribenten Abebe Gellaw, det (her): «The gang is ultimately responsible: for korrupsjon, drap, tortur, masse-fengsling, tyveri av andres eiendom og tvangsflytting av folk. Adhanom er blant de øverste tre ledere.» Han skriver videre: «Splitt- og hersksystemet har gitt dem en sterkt diskriminerende politisk og økonomisk struktur som har gjort det mulig å dominere og underlegge seg flertallet» (her).

Gellaw beskriver en omfattende bruk av terror. Bare ett land i verden bruker terror systematisk og det er synlig i Gaza, verdens største konsentrasjonsleir for palestinere. Bare ett land i verden skrøt av å bruke terror; det gjorde Meachim Begin, rett før han ble statsminister av Israel. Ser vi ikke samme systematiske bruk av terror i Etiopia, strikket over den samme lest? Var det ikke til og med meget sansynlighet at rådgiverne for TPFL kom fra Israels Mossad, terrorens eget hjemland? For bare med spesialister i bakgrunnen hadde de kunnet bygge opp et regime som var istand til å tyrannisere en hel nasjon, et folk med 105 mio, for man trengte et omfattende fengsels- og tortursystem, slik det var rundt Ljublankafengslet i Moskva 1917; man trengte folk som torturist Andrei Y. Sverdlov (1911-1969). Gellaw beskrev med sine ord et «divide and rule system», en hersketeknikk brukt gjennom generasjoner, kjent som sionistenes viktigste verktøy. Var det disse folkene som hadde dyrket frem Tedros Adhanom Ghebreyesus slik han var blitt; var han fra begynnelsen av deres ektefødte barn?

«African nations have agreed that sitting heads of state should not be put on trial by the International Criminal Court where Kenya’s leaders are in the dock, Ethiopian Foreign Minister Tedros Adhanom said at a ministerial meeting», pressemelding, se her. Så? Ble statslederne i Afrika enige seg imellom om at de skulle kunne gjøre hva de ville? Alltid? Fikk forbryteren heltestatus? Var ikke det å snu opp ned på virkeligheten? For et helt kontinent? For 1,2 mrd mennesker?

Han hadde arbeidet seg opp i en maktens verden hvor fattigdom og sult hersket, forårsaket av at noen få utvalgte satt igjen med landets rikdommer mellom hendene. Da også tvangsflytting av store folkegrupper fra et område til et annet ble gjennomført, hvor han hadde trådene i sine hender, kokte det sommeren 2016 over. Det som hadde gjæret lenge i undergrunnene slo ut i åpne uroligheter og kamper. Landets sikkerhetsstyrker skjøt og drepte for fote. Den som ble regnet som ansvarlig for dette var Tedros Adhanom (Minister of foreign affairs). Han hadde erklært unntakstilstanden og drap over 600, samt fengslet over 70 000 landsmenn. Da dette ble kjent var det stemmer i det internasjonale som krevde etterforskning for brudd mot menneskerettighetene, men det ble forhindret, kanskje nettopp av mektige venner fra halvmørket bak FN-apparatet (se brev Human Right Watch, her, her og Aljazeera, her)?

Var Tedros Adhanom en mann FN trengte for sine fremtidige planer? En som ikke nølte med å drepe sine egen landsmenn i et land med nesten 105 millioner mennesker? En som hadde vokst seg mektig på de mange han kaldblodig hadde fengslet og myrdet? Tigrayen Tedros Adhanom skal også ha fått ansvaret for at 2 mio av tigrayenes evige fiender, Amharafolket forsvant sporløst fra befolkningssentrene i Amharaland. Amazing Polly mener hans handlinger mot egne landsmenn har en slik størrelsesorden at det grenser til genocide, folkemord (Amazing Polly, 03:53, her og John Martin om Tedros Adhanom, her).

En psykopatisk tyrann og massemorder som blir hentet inn som en kommende høytstående sjef i en verdensregjering, kanskje sogar verdens-politisjef, med en fortid fra torturkjellere, som aldri hadde nølt med å drepe folk han anså uberettiget til å leve, skal få ansvar å ta seg av opposisjonelle? En ny Leo Trotsky, som allerede i 1917 sørget for politiske kommisærer, en i hver tropp av russiske soldater, kommisærer med oppdrag å straks drepe enhver som våget å mukke, også av de egne. Var ikke det terror og frykt som selve drivkraften? Var ikke det globalistene i et nøtteskall?

Ulrike Meinhof 1934-1976

Han var helseminister fra 2002-2012, utenriksminister fra 2012 – 2017. Og kanskje var det akkurat som i Norge; Bill Gates var også i Etiopia en flittig gjest, ute på besøk for å tigge tilskudd fra statskassen til sine vaksineprosjekt, idag vet vi med sikkerhet at vaksinene skulle bidra til reduksjon av befolkningen, opp til 15%, hvis vi tar Bill Gates egne ord på alvor (02:36, her), og Adhanom var med på notene. Han diskuterte også HIV/Aids-spørsmål med dengang helseministeren Tedros, skriver F. William Engdahl (her), så han var godt orientert om både virus, vaksiner og deres egentlige hensikter. Så var det kanskje vaksiner som lå bak da fødselsraten hos Amharafolket gikk ned og var lav; Amharafolket var som kjent tigrayen Adhanoms «evige» fiende. Den var nok ikke sugd ut av eget bryst, ideen om å forandre definisjonen: En epidemi av kolera (2007) herjet i nabolandene, men den kom aldri til Etiopia, fordi Adhanom simpelthen forandret definisjonen på sykdommen og lot tusenvis dø uten behandling da de ifølge definisjonen ikke hadde sykdommen (les om bakgrunnene for dette, her). Var ikke dette er merkverdig idé? Forandre definisjonen? Var ikke dette den samme type intelligens som også lå bak utsagnene terroristen Ulrike Meinhof (BaderMeinhof) serverte i rettsalen i Stuttgart i 1974? Ennå idag vet de færreste at Ulrike Meinhof var statens egen terrorist (om Ulrike Meinhof i Dagsavisen, her, video biografi på tysk, her). Hun forsøkte å rettferdiggjøre drap som politisk handling, som så mange var også jeg dengang forbløffet over den usedvanlig frekke argumentasjonen? Men det var nok ikke hennes egne påfunn, siden de tyske aviser skrev så utførlig om det. Meg synes det opprinnelsen var den samme her også; de profesjonelle terrorplanleggere fra Midtøsten.

Bill Gates på en hvileløs jakt etter tilskudd fra andre lands statskasser for sin depopulasjonsagenda. Her avbildet med Adhanom (foto fra John Martins video).

For hva kan grunnen være til at WHO får en terrorist og morder på linje med tyske Andreas Bader i Rote Arme Fraktion, argentinske Che Gue Vara eller Sørafrikas Cyril Ramaphosa som leder? Folk av kriminell, rå karakter, udannet og brutale som var blitt pyntet opp med heltestatus, hvit skjorte og slips. Nå i leder- og nøkkelposisjoner i våre samfunn. Hva kan grunnen være til det? WHO var i alle år en organisasjon omgitt av skandalerykter fordi en råtnende korrupsjon hadde spist seg langt innover i strukturene; var en Adhanom i spissen bekreftelsen på at det fortsatt var den samme åndelig tilstand som før som hersket?

Var det derfor at de utad lot seg fremstille som Guds gode representanter på jorden, i lyset fra det samme miljøes mange avisers og fjernsynsstasjoners kraftige lyskastere, mens de i virkeligheten søg ut ressurser av andre lands statskasser til egne og venners private bankkonti, hvorav norsk statskasse også var og fortsatt er involvert (om vaksinealliansen Gavi, på engelsk: CEPI, se her). WHO er idag i drift fordi store vaksineprodusenter og ikke minst Bill og Melinda Gates-stiftelsen finansierer 80% (tall nevnt i følgende video, 09:10, av John Martin, her) av deres budsjett. En ordning som har pågått siden 2008. Som Dr. Wodarg tørt og sarkastisk kommenterte; «de forventer å få noe igjen for pengene sine.»

Nye dokumenter hevder å kunne bevise at Mugabe beordret Gukurahudi drapene, hvor 20 000 sivile ble myrdet av Mugabes 5. Brigade (fra avisen The Guardian, her).

Har vi med terror å gjøre? Kanskje var pandemiene de regelmessig varslet verdens folk om, siden 2001, deres form for terror? Faktum er at de strør om seg med svada skrevet i store bokstaver som: «Vi utnytter god vilje og vår teknologi og erfaring for å fylle hull i helsevesenet over hele verden. Dermed kan folk bli sunnere og leve et produktivt liv,» mens de føyer til et foto av en brunfarget innfødt i en åker og stikker alt de kan av penger i sine egne og i sine utvalgte korrupte venners lommer (Amazing Polly, 32:03, her). Er det virkelig det vi kan iaktta; at de lyver og markedfører edle hensikter, mens de egentlige motiv holder de skjult fordi de ikke tåler dagslyset? Var ett av motivene bak de mange fantasifulle virus, svarte penger? Hadde vaksineprodusenten også testen som skulle påvise smitte i sine hender, så ville det kunne bli en riktig eventyrlig business (Amazing Polly, 14:35, her). Var det dette virusene ble skapt for? Som viruset fra Vest-Nilen i 2001, Sars i 2004, fugleinfluensaen i 2005, svineinfluensa i 2009, Mers i 2012, ebola i 2014, zikaviruset i 2016 og korona viruset i 2020? Men kanskje var det også egnet for å bane veien for en global verden? Sionistenes globale verden?

WHO har da oppnådd minimalt i forhold til å forbedre helse i de fattige land, selv med de store mengder av penger som i en årrekke ble kanalisert gjennom dem. Var det nettopp fordi de forsynte seg selv, rikelig? Kanskje var logikken enkel: Kanskje lønte det seg ikke å løse verdens helseproblemer, for da ble det mindre penger som kunne havne i deres egne lommer eller på deres venners bankkonti, var spørsmålet Amazing Polly formulerte (36:54, her). Hun besvarte det selv på følgende måte: «Its because the leaders of these organisations are totally criminals (37:01, her).»

Er dette de «like barn leker best»? Som generalsekretær i WHO utnevnte Adhanom Zimbabwes Robert Mugabe som goodwill-representant fra Afrika til WHO, en beryktet folkemorder. Men plutselig kom dokumenter (2017) frem i dagen som knyttet han til massedrapene i Gukurahundi. Omfattende protester gjorde at Adhanom senere måtte trekke utnevnelsen tilbake (her). Generalsekretær Adhanom er kanskje ikke bevisst sin rolle som folkemorder?

Å erklære pandemi

WHO er den organisasjon som idag tar avgjørelsen om en epidemi eller pandemi har brutt ut. En verdensomspennende epidemi eller pandemi betyr eventyrlige omsetninger i milliardhøyder for vaksineprodusentene. Ved pandemien erklært i 2009 satt Dr. Wolfgang Wodarg i Europarådets parlamentariske forsamling med ansvar for helsespørsmål. Han så dengang at mangt av det som WHO erklærte ikke stemte helt med det han kunne iaktta og fastslå. Han tok dengang initiativ til å undersøke hvordan pandemien egentlig oppsto.

Dr. Wodarg forteller videre: «Hvis en nødsituasjon oppsto. Derfor ble disse planer laget. De store vaksineprodusentene signerte deretter kontrakter med de enkelte nasjonalstater der det het at hvis en pandemi ble erklært av WHO; så ville de, vaksineprodusentene, lage vaksiner mot dette veldig raskt, slik at alle kunne bli vaksinert. De skulle også bygge ekstra fabrikker for dette også, slik at det hele skulle gå fort. Vaksineprodusentene lot seg disse forberedelser finansiere av de forskjellige stater, de fikk mye penger. Men til tross for at de ventet, så dukket ingen riktig alvorlig pandemi opp.

Da besluttet de rett og slett å lage en pandemi selv.»

«Det var en vanvittig tid og folk var livredde, og WHO var med på det. WHO erklærte da at en pandemi hadde brutt ut. De syntes de kunne erklære dette fordi de hadde brukt enkle matematiske modeller, derfor sa WHO ganske enkelt, åh, det er visstnok et nytt patogen, til og med et helt nytt patogen, det sa de, selv om det ikke var nytt. En nytt patogen, og dette nye patogenet kunne være veldig farlig, og det spredde seg veldig, veldig raskt.

At det allerede var påviselig hos mennesker, at mange mennesker allerede hadde antistoffer mot det, innrømmet de først i ettertid. Det var en enorm panikk den gangen, og denne panikken ble av den grunn skapt slik at WHO etterpå kunne erklære; åh, nå er pandemien her. Og for å kunne si det, måtte de fjerne to kriterier som man var blitt enige om i tilfelle en krise: Det ene var at det måtte være en svært alvorlig sykdom, det var det heller ikke den gangen, og det andre var at mange døde. WHO slettet ganske enkelt disse kriteriene fra definisjonen. Og så var pandemien der. Da ble det sagt at et nytt patogen sprer seg over hele verden. Mens det i virkeligheten var tilfelle hvert år.» Egen oversettelse fra intervjuet (se 19:17-21:26, her).

Offentlig statistikk over dødsårsaker i Italia, utgitt 17. mars 2020, 1% døde av corona uten å ha andre underliggende sykdommer.

Dr Wodarg kommenterer situasjonen i Italia: «Hvorfor er det kaos og en nødsituasjon på sykehusene i Italia? Vet du, Italia har en svært komplisert situasjon med hensyn til antibiotika-resistens. I Italia viser det seg at 26% av pasientene er antibiotikaresistente. I Tyskland er det 0,5% av pasientene. Det betyr at det er farligere for en italiener å bli syk enn en tysker. Det er nosokomiale infeksjoner, det betyr infeksjoner som man får som pasient på sykehus, fordi bakterier gjerne samler seg på et sykehus, da syke folk gjerne bringer med seg forskjellige bakterier. De opptrer i store mengder, ja, det er faktisk farlig å bli innlagt på sykehus, og man har fortalt meg at italienere har stor angst for å bli innlagt på sykehus. Italienske sykehus må etter alt å dømme oppjusteres kraftig, det må ansettes mange flere pleiere og leger, nytt utstyr anskaffes og flere ressurser må til og en meget bedre hygiene må oppnåes. Jeg tror at legene der er glade for at de nå endelig får en fortjent oppmerksomhet, slik at flere ressurser kan bli bevilget til det italienske helsevesen…. men, det dør ingen flere enn vanlig i Italia» (Dr Wodarg 15:40-16:47, lastet opp den 17. mars 2020, her).

Vanligvis dør omkring 900 av influensa i Norge hvert år (se her). Men det varierer. I 2017/18 døde 1800, se kommentar om dødsfall influensa, Aftenbladet, her, om influensa, se Telemark avis, her.

At noen står bak med politiske motiver, bruker riksaviser og NRK i den reneste propaganda-kampanje, og ikke tar det minste hensyn til fakta, blir mer og mer tydelig. Jostemikk skrev den 21. mars følgende setning: NRK «lar ikke brysomme fakta komme i veien for en god skremsel. Fakta og realisme preller av NRK som vann på gåsa» (se her). Om ikke NRK dermed underskrev sin egen kommende dødsdom? Men også amerikanske federale medisinske institusjoner lyver, her beskriver Jon Rappoport CDCs (Centers for Disease Control and Prevention, CDC.gov) rapportering (se her). Se også kronikken til distriktslege Husum i Finnmark i 40 år, under slagordet tenk sjøl (se her). Mitt inntrykk er at det var ingen krise; det var ingen pandemi, det var en «hype» som noen hadde skapt for å ville utnytte den politisk. Var det Mossads innflytelse på Tedros Adhanom vi var vitne til? Kanskje kom også anbefalingen å søke stillingen i WHO nettopp fra den kanten?

Politiske motiv

Fra VG 25. mars 2020, Marxisten Antonio Guterres bryr seg nå om menneskeheten (her og her). Lars Bern: FN bedriver historiens största bedrägeri (her).

Nedenforstående tekst er en sammenfatning gjort av Dr Wolfgang Wodarg. Angrepene mot ham i kjølvannet av å prøve å skape en (media)pandemi, bekrefter at saken ble drevet frem med maktpolitiske motiv. De prøvde å ødelegge ham med skittpakker.

Wodarg antyder dette slik: Da mange medier har deltatt i en mediekampanje som prøver å sverte meg og på alle mulige måter fremstiller meg som upålitelig, med både ærekrenkelse og med bakvaskelse, oppsummerer jeg mine faglige vurderinger, slik (se originaltekst, under Coronapanic beenden, her).

Helsevurdering: Det finnes ingen gyldige data og ingen bevis for eksepsjonelle helsetrusler. Ubestridte fakta: Den offisielle dødelighetsstatistikken som fremdeles er tilgjengelig, og forskjellige nasjonale influensaovervåkningsinstitutter viser et normale forløp, sesongens «influensa» er som vanlig. irus er og har alltid vært der. Corona-virus, influensavirus og andre virus endrer seg kontinuerlig. Derav er «nye» virus også normale. Betydningen og anvendelsen av PCR-testene: Testene som ble brukt er ikke offisielt validerte, men er bare godkjent av samarbeidende institutter. Testene er ofte selektive (Wuhan og Italia) og ble uansett tatt på kritisk syke mennesker og var da ubrukelige for vurdering av en eventuell pandemi. Uten disse testene, som er tvilsomme med tanke på deres informative verdi og deres forfalskende anvendelse, ville det ikke være noen indikasjon for nødtiltak.

Andre risikoer for feilvurdering: WHO er økonomisk avhengig av Bill and Melinda Gates Foundation. De ikke-verifiserbare pandemi-scenarier er propaganda for å skape angst. Wuhan og Italia ble brukt til å produsere angstskapende «nyheter». Selv i Italia, uten de nyeste testene, ville du bare se den årlige utbredelsen av influensa (hør David Icke om testene, her, les om Globalresearch om testene, her).

Fjernsyn og riksaviser

Hva kan vi gjøre for å slutte å leve i frykt og redsel (her)?

Ingen er nok uenige i at norsk fjernsyn med NRK i spissen sammen med riksavisene i saken koronaviruset har kjørt ut med krigsoverskrifter. Ja, så ille har det vært, at det ble helt åpenbart at media hadde sin planlagte, medvirkende, avgjørende del av Koronakampanjen; media var med på det: De balanserte hårfint på grensen til løgn og svindel, blåste opp tall og lot andre fakta ligge på sidelinjen, man kunne ikke kalle det annet enn manipulasjon, lureri.

Og hensikten var klar: Media var de som skulle fyre det hele opp til uante høyder av gloheit helvetesild, angst og redsel og derigjennom tvinge politikerne til å ta upopulære avgjørelser, avgjørelser de ikke likte å ta, ikke det aller minste, men de skulle bli tvunget å måtte vise beslutningskraft, vise at de kunne være riktige ledere og ta viktige avgjørelser i de øyeblikk da det gjaldt som verst.

Men siden de fleste av våre stortingspolitikere var unge og uprøvde, noen var ikke engang kloke av verken skade eller av livet de hadde levd, ikke hadde de stått bak roret i kuling og uvær, mange av dem hadde knapt nok vært innom arbeidslivet; da måtte resultatet bli som det ble; de som sto bak og skjøv dem vant frem og beslutningene som ble fattet var verken kloke, livskraftige eller sunne. Ganske enkelt fordi de ikke hadde beina godt plantet på jorden. I Vinje i Telemark la ordføreren ned forbud mot at folk skulle få bruke hyttene (her). Utenfor Kjøllefjord i Finnmark ville ordføreren ha bevæpnede militære styrker som skulle bevokte bygda, slik at ingen søringer skulle kunne komme inn i varmen (her). Og på Kongsberg sto heimevernet klare, speidet ut over innsjøene, bak åskammene og fjellknausene og ventet på marsjordre (her).

Men noen få tittet nærmere på tallene og på statistikken og skjønte at det som virker utlignende på hysterisk panikk var klarhet og ro; så var det alikevel ikke slik media hevdet, tallene over antall døde var normale, alt var som før; se og hør Matthew Del Bigtree (som bygde opp anti-vaxx-kampanjen med Dr. Andrew Wakefield) kommentere statistikk tilbake til 2017 under influensa i Europa (1:24:40-1:29:27, her) og bli forbauset over hva slike opplysninger kan gjøre med frykt og redsel for virus og mulighet for en snarlig død sammen med familie, venner og slekt før tre dager har gått.

Verdensregjeringen må komme

Vi trenger en verdensregjering NÅ, sier den britiske statsmann Gordon Brown (her).

Vi trenger en verdensregjering, NÅ, sa den engelske politiker, globalisten Gordon Brown. Brown gikk ut med ønsket å ha en verdensregjering, én regjering i én global verden som kunne ta seg av et hastende, globalt problem (her og her). Nå? Var det ikke WHO som FNs høyre hånd, som sørget for forberedelsene og planlegging av prosjektet koronaviruset i 2019/2020? Sionistenes WHO? Var det ikke sionistene som hadde innhentet forsikringer fra sine journalister i de mange land at de sto klare med nødvendig medvirkning av fjernsyn og riksaviser i alle vestlige land, men også Asia? Sionist-terroristenes egne planer? Hadde ikke Tedros Adhanom gjort akkurat dette i sitt eget land, mot sine egne landsmenn, før? Forandret definisjoner? Brukt vaksiner med skjulte, men ønskede bivirkninger? Flyttet befolkningsgrupper? Erklært unntakstilstand? Ridd sitt eget land som en mare og brukt sine egne landsmenn for å oppfylle Agenda2030 målsettinger? Med sionistene i ryggen? Var det derfor de, hensynsløst og uten betenkning tok med på kjøpet at tusenvis av mindre og mellomstore firmaer og arbeidsplasser skulle bukke under, at tusenvis av familier skulle miste sine inntekter, skulle sulte og bli urolige fordi de ikke hadde mat, at samfunnenes tilsynelatende stabile rammebetingelser skulle løses seg opp i løpet av noen få uker og måneder? At kaoset i våre samfunn skulle tyte ut av alle sprekker og hull? Alt under trusselen av et lite, usynlig virus, holdt i tømmene av en mindre gruppe utvalgte? De samme utvalgte som hadde fulgt Adhanom helt fra TPLFs første dager? John Martin avslutter sitt bidrag om Adhanom med følgende ønske, som jeg helhjertet kan slutte meg til (video her): «Tedros and his cronies (min uthevelse) will be put on trial at the ICC (International Criminal Court), tried for his crimes and if found guilty, spend the rest of his life in prison.»

Etterord

Den verdensordning globalistene roper etter, er et samfunn hvor hensynsløse tyranner, despoter og kriminelle i hvite skjorter og slips, skal råde. Det var derfor de også i år lagde en pandemi; et «livsfarlig» virus. Det var de som hadde makten bak FN og WHO, de samme som beveger Israel, de samme som i alle år har brukt terror, frykt og bedrag som sine metoder for å styre befolkningene; som BaderMeinhof-terroren i Tyskland, Oklahoma bombingen, Waco Siege i Texas og ikke minst 911 i New York. For den som har villet se, har disse alltid vist hvem de var. De etterlot seg også denne gangen fingeravtrykk: Koronaviruset var et nytt terrorangrep, en ny global svindel «hypet opp» ved hjelp av aviser og fjernsyn. At de fikk så mange med seg, viser hvilken makt de innehadde, fryktens makt, den skal man ikke kimse av, den er reell. De som døde, de døde – med koronaviruset, et ordinært forekommende virus, de fleste døde ikke av det, men med det; de døde av andre årsaker; og noen av disse synes meg å ha vært arrangert for anledningen; de tåler ikke å bli belyst.

Våre nærmeste tider vil bli vanskelige. Hvis vi ikke vil bli tatt uforberedt, sittende på gjerdet, bør vi bygge opp en stille, men våken motstand, en motstand utfra kunnskap og innsikt. Det vil alltid være noen som har større oversikt enn andre, en erkjennelse vi alle skulle kunne leve godt med, for slik er livet. Det kommer et oppløsende kaos, villet av maktmiljøet bak FN. Det kan komme til å koste mange menneskeliv, barn, ungdommer og voksne, unge og gamle. Særlig hvis vi er uforberedt. Å konsentrere oss om det som er de bærende søylene i vårt samfunnsliv, er nyttig. Søyler vi alle har levd av; våre forordninger og institusjoner, bygd på kristne samfunnsideer. Avslutningsvis får vi ikke glemme det ærefulle oppdrag å løse opp hele organisasjonen kjent som de Forenede Nasjoner med alle dets forgreninger og røtter og alt dets destruktive vesen, slik at de som sto bak denne ikke lenger kunne få makt, ikke lenger fikk næring og ikke lenger kunne eksistere, men i ubehaget av å bli belyst, måtte trekke seg tilbake til sine mørke skjulesteder, kjeppjaget tilbake dit de kom fra.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response