Carl Norberg om den dype stat1 min read

Now Reading
Carl Norberg om den dype stat1 min read

Koronagreien er bare et sceneteppe, et «skynke», sier han, som skal skjule det økonomiske havariet.Vi kommer aldri noensinne å få hjelp av disse «trallgjøkarna», dvs bankene, til å beskrive virkeligheten. Virkeligheten er den at systemet er «skuldmettad», dvs at mengden av lån er altfor mye større enn de reelle verdier.

Når en amerikaner selger noe til Kina så er det den dype staten som er på begge sidene. Det er det dype staten som hele tiden har styrt den amerikanske utenrikspolitikken. Den som kontrollerer et lands telekomsstruktur, kontrollerer landets sentrale nervesystem. Og hvem det er som kontrollerer 180 forskjellige land, vet svenskene aller best, for kontrolløren heter Ericssson (se video her).

Nå har det seg så at korona viruset gjerne sprer eg til plasser hvor man har installert 5G, av en eller annen grunn. Det synes som om disse ting er intimt forbundet med hverandre.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
1 Comments
Leave a response

Leave a Response