Ny tilføyelse til No, thank you, Mr. Bill Gates 16. april 20201 min read

Now Reading
Ny tilføyelse til No, thank you, Mr. Bill Gates 16. april 20201 min read

En leser meldte om følgende logiske brist i teksten i Robert F. Kennedy Jr.’s artikkel «vaksinerte Gates’ operatører tusenvis av afrikanske barn mot hjernehinnebetennelse. Omtrent 50 av de 500 barna som ble vaksinert utviklet lammelse.» Jeg tror forklaringen må ligge her: Tusenvis ble vaksinert i land sør for Sahara, mens tragedien fant sted i en mindre region i Chad (se her).

Følgende opplysninger fant jeg Vac-truth, se her (oversettelse google):

Denne tragedien reiser mange ubesvarte spørsmål. Hvorfor ble 500 barn vaksinert i en region (min uthevelse) som bare har en lege, som ikke var i stand til å gi råd eller behandling for uønskede hendelser før en uke senere?

Hvorfor ga produsenten av MenAfriVac spesifikt beskjed om at produktet skulle lagres og transporteres ved mye lavere temperaturer enn The Meningitis Project hevdet? Hvorfor fikk foreldrene til disse vaksineskadede barna mye penger?

Hvorfor blir vaksiner presset så sterkt i et land som mangler rent drikkevann og grunnleggende sanitærtjenester? UNICEF beskylder Chads tilbakevendende sykdomsutbrudd, inkludert hjernehinnebetennelse, for dette viktige behovet for sunn fornuft. (8)

Hvorfor har store organisasjoner brukt 571 millioner dollar på et vaksinasjonsprosjekt, når brønner for å gi tilgang til rent drikkevann er konstruert for under 3000 dollar av Den internasjonale Røde Kors komité? (9)

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response