Ny tilføyelse til No, thank you, Mr. Bill Gates 16. april 20201 min read

Now Reading
Ny tilføyelse til No, thank you, Mr. Bill Gates 16. april 20201 min read

En leser meldte om følgende logiske brist i teksten i Robert F. Kennedy Jr.’s artikkel «vaksinerte Gates’ operatører tusenvis av afrikanske barn mot hjernehinnebetennelse. Omtrent 50 av de 500 barna som ble vaksinert utviklet lammelse.» Jeg tror forklaringen må ligge her: Tusenvis ble vaksinert i land sør for Sahara, mens tragedien fant sted i en mindre region i Chad (se her).

Følgende opplysninger fant jeg Vac-truth, se her (oversettelse google):

Denne tragedien reiser mange ubesvarte spørsmål. Hvorfor ble 500 barn vaksinert i en region (min uthevelse) som bare har en lege, som ikke var i stand til å gi råd eller behandling for uønskede hendelser før en uke senere?

Hvorfor ga produsenten av MenAfriVac spesifikt beskjed om at produktet skulle lagres og transporteres ved mye lavere temperaturer enn The Meningitis Project hevdet? Hvorfor fikk foreldrene til disse vaksineskadede barna mye penger?

Hvorfor blir vaksiner presset så sterkt i et land som mangler rent drikkevann og grunnleggende sanitærtjenester? UNICEF beskylder Chads tilbakevendende sykdomsutbrudd, inkludert hjernehinnebetennelse, for dette viktige behovet for sunn fornuft. (8)

Hvorfor har store organisasjoner brukt 571 millioner dollar på et vaksinasjonsprosjekt, når brønner for å gi tilgang til rent drikkevann er konstruert for under 3000 dollar av Den internasjonale Røde Kors komité? (9)

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response