Skräckporr; USAs stöd til Israel som bortblåst1 min read

Now Reading
Skräckporr; USAs stöd til Israel som bortblåst1 min read

Carl Norberg

Fra fredagsmys den 17. april 2020: Ta det lugnt, det är ingen fara, det kommer att gå bra. Hva mediene sier er bare skräckporr och ingenting annat. Men at amerikansk etterforskning kommer at se nøyere på John Brennans dokumenter om 911, da han var CIAs nestsjef, er aldeles sikkert. Og da kommer det ut interessant informasjon om Israel som vil blåse bort alt amerikansk stöd for Israel (hvis dette skjer, komme verden til å gå av hengslene og folk danse i gatene, ihvertfall noen få). Se Carl Norbergs video her.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response