Skräckporr; USAs stöd til Israel som bortblåst1 min read

Now Reading
Skräckporr; USAs stöd til Israel som bortblåst1 min read

Carl Norberg

Fra fredagsmys den 17. april 2020: Ta det lugnt, det är ingen fara, det kommer att gå bra. Hva mediene sier er bare skräckporr och ingenting annat. Men at amerikansk etterforskning kommer at se nøyere på John Brennans dokumenter om 911, da han var CIAs nestsjef, er aldeles sikkert. Og da kommer det ut interessant informasjon om Israel som vil blåse bort alt amerikansk stöd for Israel (hvis dette skjer, komme verden til å gå av hengslene og folk danse i gatene, ihvertfall noen få). Se Carl Norbergs video her.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr uendelig mye. De virker velsignende og varmende, noe jeg takker ærbødigst for. Hvis jeg kan inspirere til engasjement, slik at vi sammen også kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet av våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis det utover det ennå er overskudd, sier jeg ikke nei, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response