SARS-CoV-2 PCR-test: Uspesifisk, medisinsk ubrukelig og forårsaker frykt.3 min read

Now Reading
SARS-CoV-2 PCR-test: Uspesifisk, medisinsk ubrukelig og forårsaker frykt.3 min read

Epidemiolog og lungespesialist Dr. Wolfgang Wodarg

Artikkel skrevet av Dr. Wolfgang Wodarg (om ham, se her).

På grunn av viktigheten av Covid-19-hendelsen, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot SARS-CoV-2 PCR-testen – det eneste instrumentet som er tilgjengelig for å måle viruset og for i det hele tatt å kunne snakke om et nytt utbrudd.

Ingenting har endret seg i min vurdering av dette siden slutten av februar: Uten PCR-testen for SARS-CoV-2-virus designet av tyske forskere, ville vi ikke ha lagt merke til en korona-«epidemi» eller «pandemi».

Etter at WHO anbefalte det («ikke med tanke på oppdagelsen av sykdommen»), ble testen utført over hele landet (Tyskland, overs. anm.) og det ble gjort et forsøk på å finne fragmenter av SARS-virus. En posisjon i Kina, som en av utviklerne av PCR-testen, prof. Drosten, ikke ønsket å navngi i et intervju på Deutschlandfunk, bekreftet overfor virologen at SARS-fragmentet ble funnet i Wuhan SARS-viruset.

Min vurdering av den ikke-offisielle og ikke-medisinske testen, som nå brukes til å søke etter «tilfeller» over hele verden, er: Hvordan kan en test som er positiv for de mange forskjellige SARS-virusene av flaggermus, hunder, tigre, løver, huskatter og mennesker som har endret seg og spredd seg over hele verden i mange år, for påvisning av en SARS-CoV-2 som sies å være bare fire måneder gammel, bli kalt spesifisk.

Vi kunne ha vært stolte av å hatt en så rakrygget politiker i Norge som Tanzanias president Magufuli, istedenfor ble vi i Norge avspist med skyggevesener som ingenting gjennomskuer og som derfor alltid rygger unna enhver snublesten som spøkelser, fordi de da tror de har møtt noen som tror på konspirasjonsteorier…se video om hans test av PCR-testen, her.

Det dreier seg åpenbart om en sensitiv test som gir for mange positive resultater og derfor også kan oppdage mange patogenlignende patogener som nå er blitt rekombinert. Dette benekter ikke at virusene fra Wuhan også var til stede. Testen måler tilsynelatende også tidligere SARS-varianter, som stadig endres, som raskt kan bytte verter og dermed finnes de ikke i virologens databaser. Disse er tydeligvis ikke og blir ikke lagt merke til som usedvanlig farlige.

Så hvordan vet vi at avviket mellom de mange ufarlige infeksjonene og de få mer alvorlige forløpene ikke skyldes det faktum at forskjellige varianter ble målt like med av testen som ble brukt? Spesielt siden det er positivt selv med dyrevarianter (les hva Tanzanias president Magufuli fant da han testet PCR- testen, her)!

En positiv test som ikke er veldig meningsfull, men var ihvertfall umiddelbart skremmende og som vi kunne ha visst på forhånd, utløste redsel både blant de berørte og de ansvarlige. Den landsomfattende testingen, fiksering på respiratorer, rydding av plass på sykehusene for et varslet storinnrykk av Covid-19-ofre og katastrofesimulering skapte panikk og gjorde ikke annet enn å skremme befolkningen (egen oversettelse (tekst i parantes, mine tilføyelser), originaltekst hentet her).

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response