Geoengineering, skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020.1 min read

Now Reading
Geoengineering, skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020.1 min read

Skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020, ca kl.1200

Kanskje har du følt spenninger i kropp og sjel idag, fredag 22. mai, du som bor i Grenland? Her ser du grunnen: Det blir pøst på med mikrobølger over skyene og ned på oss, så kraftig at vannmolekylene vender og vrir seg så sterkt at skyene begynner å «koke». Ingen av oss som bor her, kan unngå dette. Vi blir alle, 90 000 mennesker, tvangsdusjet i mikrobølger, også kjent under navnet elektromagnetiske bølger. Om det er sunt og godt? Nei, det er det ikke. Hva kan vi gjøre? Skriv til ordførerne og beklag deg. Send en kopi til fylkesordføreren og din stortingsrepresentant. Jeg mener at dette blir finansiert av finansdepartementet og går under navnet geoengineering. Ordfører i Skien: trond.ballestad@skien.kommune.no (her), ordfører i Porsgrunn: robin.kass@porsgrunn.kommune.no (her), fylkesordfører Telemark Vestfold, Terje Riis-Johansen: trj@vtfk.no (her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response