Geoengineering, skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020.1 min read

Now Reading
Geoengineering, skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020.1 min read

Skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020, ca kl.1200

Kanskje har du følt spenninger i kropp og sjel idag, fredag 22. mai, du som bor i Grenland? Her ser du grunnen: Det blir pøst på med mikrobølger over skyene og ned på oss, så kraftig at vannmolekylene vender og vrir seg så sterkt at skyene begynner å «koke». Ingen av oss som bor her, kan unngå dette. Vi blir alle, 90 000 mennesker, tvangsdusjet i mikrobølger, også kjent under navnet elektromagnetiske bølger. Om det er sunt og godt? Nei, det er det ikke. Hva kan vi gjøre? Skriv til ordførerne og beklag deg. Send en kopi til fylkesordføreren og din stortingsrepresentant. Jeg mener at dette blir finansiert av finansdepartementet og går under navnet geoengineering. Ordfører i Skien: trond.ballestad@skien.kommune.no (her), ordfører i Porsgrunn: robin.kass@porsgrunn.kommune.no (her), fylkesordfører Telemark Vestfold, Terje Riis-Johansen: trj@vtfk.no (her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, det bør deles ofte og lenge, mellom alle; det virker velsignende og varmende, derfor bør vi øve å være snille med hverandre; da det virker magisk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response