Now Reading
Geoengineering, skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020.


Geoengineering, skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020.

Skykoking over Skien og Porsgrunn formiddag 22. mai 2020, ca kl.1200

Kanskje har du følt spenninger i kropp og sjel idag, fredag 22. mai, du som bor i Grenland? Her ser du grunnen: Det blir pøst på med mikrobølger over skyene og ned på oss, så kraftig at vannmolekylene vender og vrir seg så sterkt at skyene begynner å «koke». Ingen av oss som bor her, kan unngå dette. Vi blir alle, 90 000 mennesker, tvangsdusjet i mikrobølger, også kjent under navnet elektromagnetiske bølger. Om det er sunt og godt? Nei, det er det ikke. Hva kan vi gjøre? Skriv til ordførerne og beklag deg. Send en kopi til fylkesordføreren og din stortingsrepresentant. Jeg mener at dette blir finansiert av finansdepartementet og går under navnet geoengineering. Ordfører i Skien: trond.ballestad@skien.kommune.no (her), ordfører i Porsgrunn: robin.kass@porsgrunn.kommune.no (her), fylkesordfører Telemark Vestfold, Terje Riis-Johansen: trj@vtfk.no (her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response