Enda et bedrag: Den misbrukte forsker David Keith fra Harvard og hans chemtrails2 min read

Now Reading
Enda et bedrag: Den misbrukte forsker David Keith fra Harvard og hans chemtrails2 min read

Forsker David Keith fronter et gigantisk bedrag.

Løgnen heter «Cool The Planet,» fordi vi har global oppvarming…men det er et bedrag, hva ligger egentlig bak?

At noen tror David Keiths prosjekt å blokke for solen er reellt, så er det fordi de har mistet fotfestet. De står ikke lenger i virkeligheten, men i fantasiland. Hele historien er en løgn og en dekkhistorie, David Keith har latt seg misbruke, han er en stakkarslig fyr, han blir nok overrasket over at løgnen skal koste ham dyrt. Men løgnen er stygg og den er kjørt hardt ut over oss alle som lever under solen. Til og med den norske stat har i store deler av strukturene råtnet på rot da de går god for løgnen ved å finansiere dette med norske skattepenger. Cicero Institutt og Kristin Halvorsen bevokter hele prosessen, og uten dem ville det nok ikke funksjonert.

Høyre side av foto ser vi vi flyveaske-dis, venstre side, stripen er flyveasken som sprees fra fly for siden å utvide seg, solen er her dempet ned av en dis med flyveaske ispett metallavfall fra produksjon av strøm fra kullkraftverk i USA, et av disse er aluminium. Det finnes ingen global oppvarming. Foto tatt i Grenland, privat.

Privat betalte analyseresultat fra 2015 til 2020, utført av anerkjent laboratorium i Telemark, økning av aluminium funnet i regnvann på 280% på 5 år…aluminium i flygeasken er meget giftig.

Og nåde de som ikke tror på det, de blir kjørt opp mot veggen og latterliggjort. Ihvertfall var det slik for noen år siden, nå begynner sannheten å gå opp for mange. De ser løgnen. At David Keith har stilt seg foran, får han antagelig godt betalt for. Ihvertfall håper jeg det, da har han ihvertfall noe igjen for det. For alle handlinger har konsekvenser, konsekvensene av denne, gitt av livet selv, blir ikke hyggelige for ham. Han har lagt grunnlaget for å skape sykdom i tusener på tusener av mennesker. Her om Alzheimer forårsaket av aluminiumsforgiftning.

Fra en undersøkelse om aluminiumsforgiftning forårsaker Alzheimer: «og 4) Siden 1911 har eksperimentelle bevis gjentatte ganger vist at kronisk aluminiumsforgiftning reproduserer nevropatologiske kjennetegn som sykdommen Alzheimer har. Misoppfatninger om Aluminiums biotilgjengelighet kan ha villedet forskere angående betydningen av Aluminium i patogenesen av Alzheimer. Hypotesen om at Aluminium i vesentlig grad bidrar til Alzheimer er bygget på veldig solid eksperimentelle bevis og bør ikke avvise» (se hele konklusjonen her).

Ta kontakt med dine lokalpolitikere og stortingspolitikere og fortell dem hva du synes om dette. E-postadressene finnes på nett.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response