Covid19 og Merkel i Berlin, Tyskland 1. august 20205 min read

Now Reading
Covid19 og Merkel i Berlin, Tyskland 1. august 20205 min read

Det koker under overflaten. Den tyske befolkning føler seg overkjørt av sine myndigheter. Folk spør seg om politikerne kjører sin egen nasjon på skjær og lar den synke? Bare fordi de adlyder FN, WHO og bakfolket og ikke har tenkt igjennom hva de er med på? Kan det være lignende i Norge? Har folket i Norge Erna Solberg i ryggen eller står også Norges statsminister på FNs og WHOs side?

Demonstrasjon i Berlin mot Korona-reglene i Tyskland 1. august 2020

Meddelelse fra arrangørene etter demonstrasjonene

De gode nyhetene: Pandemien er avsluttet. En «andre bølge» er forhindret i dag. Det kan ikke og vil ikke være en, akkurat som det ikke var noen første bølge i Sverige og Hviterussland. Medlemmer av vårt DW-redaksjon (Demokratischer Widerstand, her) estimerer antall deltakere på dagens frihetsdag, Anselm Lenz og Hendrik Sodenkamp: Et svært nøyaktig anslag, det var minst 350.000 mennesker ved hovedtalen. De to kjørte sammen med Captain Future på bilen og delte ut aviser til andre kampanjer gjennom dagen (14 500 eksemplarer av den nåværende utgaven alene).

Anne Höhne: Var på forskjellige steder og lot toget gå forbi. Det anslår 1,3 til 1,8 millioner deltakere som deltok. Torsten Wetzel: Syklet hele toget fra bakover til front og estimerer »seks ganger Love Parade«, som betyr at det er 3 til 5 millioner deltakere i dagens demonstrasjon.

Antall bestemmes derimot sentralt i vårt diktatur: De bestemte at det skulle være 20 000 i de tilsvarende propagandamedia Tagesspiegel, Tageschau og så videre og så videre. Alle politifolk vet at 20 000 er en latterlig løgn. Alle deltakerne vet at tallet er løgn. Alle som bodde i sentrum av Berlin 1. august 2020 i noen få minutter, vet at 20 000 er en glatt, bevisst løgn. Alle vet eller vil oppleve det.

Den dårlige nyheten: Regimet vet også at alle vet, og budskapet om denne løgnen er at det ikke lenger handler om å lure mennesker. Regimet er opptatt av å lage en kommunikasjon. Og dette er: Det er ikke demokratene som avgjør hvor mange som deltar i en demonstrasjon. Det er regimet som fastlegger det. Oppløsningen av demonstrasjonen tidlig på kvelden handlet ikke om å beskytte oss eller noen. Alle vet det også. I denne forstand: Takk til alle demokrater. I dag har vi vunnet en stor seier for vitenskapen, retten til selvbestemmelse og grunnloven. Regimet kan ikke og vil ikke fortsette. Det er over. For neste gang blir det dobbelt så mange og det vil vare dobbelt så lenge. Og tiden etter neste … Gratulerer til alle sammen!


Kan vi håpe at nordmenn og kvinner og andre i Norge også reiser seg og sier stopp løgnene? Veksten av motstanden i Tyskland, og den er sterk, kan inspirere til det. Dette er kampen mot globalismen, mot FN og WHO. Kan dette være begynnelsen som skal komme til å velte også  de mange globalister i departementene, i regjeringen, på Stortinget og fjerne FNs og WHOs mange disipler fra maktposisjoner i det statlige Norge? For de har jo for lengst sluttet å skjule sine løgner og bortforklaringer, er ikke det et tegn på at de allerede er på flukt? Smak på ånden til demonstrasjonene (fra Ken FM, Tagesdosis) mot korona-reglene, her, (Auf nach Berlin – Wir bleiben Menschen und lassen uns nicht zu Biorobotern umprogrammieren!) og her, begge tyskspråklige sider.

Juergen Elsaesser, Chefredakteur des COMPACT-Magazins, Foto: HC Plambeck

Redaktør Jürgen Elsässer i det tyske tidsskrift Compact Magazin (her), om demonstrasjonene:

«Politiet ønsket å bryte opp demoen. En galskap, en provokasjon. Arrangøren, Michael Ballweg og Querdenken-711-initiativet fra Stuttgart ga imidlertid ikke etter. Hattene av! Modige mennesker! Politiet okkuperte deretter scenen rundt klokken 17.00, slo av strømmen og truet med utkastelse (se her).

Folk fra demonstrasjonslinjen ble ført bort av politiet. Showdown varte i 90 minutter. Hundretusener sang: «Motstand!» Og «Vi er folket». Det var en kampstemning som jeg aldri har opplevd her i landet. Dette folket er ennå ikke tapt! Forrige gang slike masser og en slik ånd av optimisme ble observert i Tyskland i 1989. På den tiden ble den delen av Tyskland fremdeles kalt DDR og ble feid bort mindre enn et år senere.» Video fra demo, her.


Det er meget lettere å kuppe det norske statsapparat enn det tyske, og folket i Tyskland er en mektig og truende bølge hvis de klarer å finne sammen. Norge står langt nede på den stigen. Vi har intet antall mennesker å snakke om. Vi blir aldri, som enkeltmennesker, en særlig truende kraft for makthaverne. Men også vi kan sette tunge steiner i bevegelse. Også vi kjenner tyngdekraftens lover.

Stater og nasjoner lever i andre livs-og tidsrytmer enn enkeltmenneskene. Ting tar sin tid. Å bremse store tankskip på havet tar flere kilometer, å snu dem er enda mere komplisert. Selv om Merkel og Co har spilt ut alle sine kort, metodene deres har siden 90-tallet blitt gjennomskuet, gikk det nedoverbakke med deres makt- og løgngrep, nå er det sannelig bare sammenbruddet som står igjen.

Men da disse kreaturene aldri slipper taket frivillig, som steinbiten, må vi bare vente å se stenene de står på forvitre, og ta imot øyeblikket hvor ingen annen utvei enn sammenbruddet står igjen som et bruktbart alternativ. Merkel og ektemann har visst kjøpt en gård i Argentina allerede, om hun får oppleve denne, er uvisst, kanskje bare hvis hun slipper taket tidlig nok.


Anzelm Lenz arrestert 1. mai 2020

Det er initiativet i Berlin, Tyskland som er viktig for hele den europeiske befolkning, ikke om antallet deltagere i demonstrasjonen var så og så mange. Det som skjer med sentrum i Berlin omkring journalisten Anselm Lenz, har en meget større rekkevidde enn vi i første omgang kan være klar over. Hør hans tale i Berlin den 4rde august 2020, her. Det fordi de tok tyren Covid19 ved hornene i samme øyeblikk som folk var iferd med å våkne til de åpenbare løgnene.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
8 Comments
Leave a response
 • 2. august 2020 at 15:25

  Jeg skrev til Helsedepartementet og fikk tak i et eller annet engelsk kontor:
  Section for International cooperation
  Norwegian Ministry of Health and Care Services.

  Der var en ikke særlig ivrig etter å svare på spørsmål om Pandemien er en Plandemi i samsvar med
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_Annual_Report_Exec_Summary_Foreword_and_About_English.pdf
  Til sist følte byråkraten seg presset og mente, at det ikke er en plandemi, men han vil ikke svare på de andre spørsmålene, selv om han tilkjennegir, at han vet, og han vil ikke høre mer til dette!

  Jeg ber om svar på disse tre spørsmålene:

  Spørsmålet er, om vi andre også kan få vite det:
  Er Coronapandemien en del av opplegget med planlagte øvelser?
  Har det allerede vært slike øvelser?
  Er det planlagt fler?
  Jeg regner ikke med å finne disse opplysningene på nett, ellers hadde jeg ikke brydd deg, det lover jeg!

  Sekretæren svarer:
  31.7.2020
  Med referanse til e-post 28 juli og tidligere e-poster i saken;
  Det er tidligere gitt svar med kortfattet informasjon knyttet til beredskapsarbeid i internasjonale organisasjoner, herunder Norges arbeid vis a vis Verdens helseorganisasjon på dette området og lenker til hvor ytterligere informasjon er å finne. La det i tillegg være fastslått at Covid-19 er en pandemi og følgelig ikke en øvelse.
  Spørsmålene anses samlet sett for å være besvart. Nye henvendelser i saken vil derfor ikke bli besvart.

  I og med at han nekter å svare på de to spørsmålene om det fins en kalender, og i og med det presset det ligger i å innrømme, at Corona er en plandemi, regner jeg det svaret som en løgn, og dermed Corona som en PLANDEMI.

 • Vivi-Ann Sandnes
  3. august 2020 at 20:46

  Tusen takk for godt opplysningsarbeid. Og ja. Vi ønsker at mange deler innlegget videre i opplysningsarbeidets tjeneste. Ekte dugnad. Med kjærlighet for trygge lokalsamfunn, dannelse for fredelig folkeskikk, tillit til at ord skal følge handling og respekt for ytringer og oppvåkningsprosesser. Tusen takk. Deler.

 • Ørjan Kvalsvik
  3. august 2020 at 22:31

  Takk.
  Eg elsker saklighet 🙂

 • Marianne
  3. august 2020 at 22:42

  Det er helt ubegripelig hvor treige vi er på avtrekkeren i dette landet..! Tror det hadde vært både smart og kjempe viktig at de mest engasjerte deltok på store demonstrasjoner som den i Berlin. Kanskje man slik hadde fått guts av en annen verden og gått frem med helt andre taktikker for å få liv i leiren..

 • Wenche
  3. august 2020 at 23:49

  Bildet du bruker er visst nok fra streetparade i 2019.
  Hvordan forsvarer du det og kaller dette fakta når det ser ut til å være nok en løgn?
  https://www.streetparade.com/en/mediacorner/

  • 4. august 2020 at 00:00

   Fikk vite idag at det var noe som ikke stemte. Jeg har sendt spørsmål om nettopp det til Berlin…

   • Wenche
    4. august 2020 at 00:09

    Ja- det gjør jo troverdigheten minimal.. Spent på hva du får til svar her.
    Fullstendig klar over sensureringen som foregår disse tider men dette hjelper jo ikke om man ikke har gode nok bevis å slå tilbake med.

    • 4. august 2020 at 00:12

     Helt klart. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Var for rask på avtrekkeren, rett og slett. Jeg beklager det. Det er nå byttet ut, men kanskje får jeg et annet fra arrangørene i Berlin.

Leave a Response