Hva skjer i Bergen, smitte? Er nedtellingen begynt?4 min read

Now Reading
Hva skjer i Bergen, smitte? Er nedtellingen begynt?4 min read

Strammer helsemyndighetene snøret? Er virkelig folk blitt sykere? Får vi flere restriksjoner? Maske i bussene og begrensede antall ved møter? Vakter i gater, foran eneboliger og på torvene? Unntakstilstand? Er dette bare begynnelsen? For advarslene hagler. Folk som har greie på det, stiller spørsmål (toppfoto, her).

For å finne smittede, ble ikke PCR-testen brukt? Såvidt jeg hørte hadde den feilmålinger på opptil 50%, falske posivitive måling av en smitte. Hvordan er det mulig å bruke en slik test og på bakgrunn av denne foreta nedstenging som medfører at bedrifter går konkurs, mennesker mister arbeid og familier mister inntekter? Det er jo ikke til å begripe, for det er jo helt unødvendig?

Er ikke det meget mistenkelig?? Det er som om Utrykningspolitiet måler din hastighet til 150 km i timen, mens du kjørte bare i 50 og så setter de deg attpåtil på glattcelle?? Uten mat og drikke en uke?? Hva slags måling er det?? Man kan bare kalle slikt med ett ord og det heter svindel.

Eller for å si det med professor emeritus og barnelege Dr. Dag Bratlid i Aftenposten idag den 9. september 2020: «Stadige rapporter om hvor mange som har fått påvist covid-19 har derfor ingen generell interesse, men fører bare til engstelse i befolkningen»…Han tviler på helsemyndighetene, men vil være høflig og sier ikke det, men han sier: «Dersom nasjonale smitteverntiltak fortsatt skal ha allmenn tilslutning, må myndighetenes informasjon om covid-19 og den kommende influensaepidemien bli mer realistisk.»

Han sier med andre ord at myndighetene er urealistiske og langt ute på glattisen. Kanskje er tiden inne for å slutte med koronsirkuset, Bjørn Guldvog og Espen Nakstad, før det hele blir latterlig? Har dere ikke engang den medisinske kunnskapen på plass?

Fra Albert Park, Melbourne, 5. september 2020: Har man i den gamle forbryterkolonien Australia fullstendig mistet konseptene? Mye tyder på at myndighetene allerede har gått tapt, bare vanlige folk klarer å holde på fornuften.?

Og hva skjer i Melbourne, Australia, der kastet 5 politimenn seg, i verste kommuniststil, over en ung kvinne som ikke hadde maske, det kan vel ikke ha med virus å gjøre? For det var meningen at det skulle gå voldsomt for seg, akkurat det skulle ut i media, brutaliteten skulle synes, det var ingen tvil om det.

En annen ung kvinne, denne høygravid ble arrestert og satt inn i fengsel fordi hun hadde meldt sin interesse for en demonstrasjon mot covidreglene i Melbourne. Det har ingen sammenheng med virus, lenger. Det skal ikke mye til for å forstå dette. Vi ser jo at myndighetene i Australia ønsker å statuere eksempel. Meget lite hyggelig syn.

Ser vi historisk på dette, har brutalitet og vold vært et kjennemerke til et bestemt miljø. Det fulgte dem alltid på veien, hvorenn de gikk. Den som har fulgt med i svingene her, har slått fast at det er samme miljøer som står bak dette de kaller virus; WHO, våre helsemyndigheter i Norge representerer disse, Klaus Schwab og hans WEF representerer disse, Bill Gates er deres talsmann, akkurat nå. Dette er miljøer fulle av sykdomsfremkallende korrupsjon og de har tre ting felles; de er sugne på makt, de er brutale og de lyver. Det er slik de legitimere seg selv.

Så kjære politikere i Bergen bystyre, gå ikke på helsemyndighetenes limpinne. Ikke la dere føre bak lyset, men gi dere mens leken er god. Det som kommer seilende innpå dere bakfra, er formynderi, og det vi ser nå er bare en mild begynnelse. De strammer til straks de får sjansen. Først er Bergen ute, siden Trondhjem og Stavanger, så kanskje faller hovedstaden til slutt. Nordnorge kommer de til å holde seg borte fra, lenge. Det eneste som kan hindre dette som de planlegger, lockstep som Rockefeller kalte det, er at folk flest skjønner dette og tar åpent avstand, slik Dr. Bratlid gjør. De politikere som hopper av denne «Titanic» nå, kan kanskje overleve sin karriere. For det er mange tegn som forteller at dette tristhetens skip er synkende.


Lenker: falske positive målinger, her, Dr. Dag Bratlid, her, om tysk politi og deres våpentrusler mot vanlige folk, her, President of Ghana reads Rockefeller plans, her, Rockfeller lockstep, her, se Del Bigtree, Highwire, her, om demonstrasjoner i mange europeiske og amerikanske byer, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response