De ryggsvake protester i Bergen, men Titanic må senkes4 min read

Now Reading
De ryggsvake protester i Bergen, men Titanic må senkes4 min read

Helsemyndighetene er engstelige for at folk ikke tror på løgnene deres, for da har de ingenting å fare med, lenger. Det er bare derfor de går så forsiktig i dørene, akkurat nå. For er ballongen tom for luft, må de stenge butikken og gå hjem. Da må de sette seg ned med sitt elendig humør, for da har de mislykkes totalt og skal stilles til ansvar. Det blir meget vanskelig å svelge for noen. Men det fortjener de også, for de har sørget for store ulykker for mange, mitt håp er at vi snart ser slutten på dem. For det er vi som skal sørge for at Titanic synker (toppfoto, se her).

Det var folk fra Bergens kulturliv som hadde stilt opp til protest, 11 stykker (se NRK, her). Bergen er en by som vanligvis flommer over av kulturtilbud, her bor mange begavede musikere, sangere og dirigenter, kirkemusikere og andre flaggbærere. Selv fikk jeg være med å synge Bachs Påskeoratorier i en av Bergens store kirker, fantastisk. Bergen er byen med nattjazzen i hulen og et stort og fargerikt miljø av jazzmusikere i alle størrelser og farger som strør rundt seg med store og små konserter som perler på en snor. Og ikke minst de storslagne kirkekonserter med et vell av barn og ungdommer som synger og gauler i alle retninger. Bergen er byen som fra tidlig tider bød på festovaler, tiden for de åpne gleder, så vellykket at mange av Norges byer ville gå i samme fotspor, Bergen med sin egen Grieghall, hvor man kan styre akkustikkplatene i taket i konsertsalen elektronisk. Bergen med sine mange kulturinitiativ og kulturskoler, minst 25 000 mennesker skulle stilt opp.

Ser vi allerede her hva som ligger i kortene? Aner vi kanskje hva som skjer bak gardinene? Hva slags forbud kommer etter festforbud? Kanskje forbud særlig mot gudstjenester, mot familiesammenkomster og alle slags konserter? (Aftenposten, her)

Hvor blir folket av? De skulle ha vært tusenvis som gikk i tog og viste sine motvilje mot det usle bakholdsangrep fra WHO. De skulle ha vrimlet i gatene med flagg og plakater, slik at også Byrådet ble klar over at de hadde mistet virkeligheten av syne. Men Byrådet vet det ikke ennå og bare 11 stykker kulturpersonligheter stilte, av en befolkning av 279 000 begavede store og små.

For byrådspolitikerne tror på viruset, kulturpersonlighetene åpenbart også, de mener de driver med dugnad. Mens viruset, et skalkeskjul for en ustillelig hunger etter makt, dirrer gjennom luftene og folket er lammet. Men vi skjønner jo at noe er galt, når de lager stpore overskirfter om at nå er mange flere smittet enn før! De er ikke syke, men de er smittet? Les hva barnelegen Dag Bratlid har å si til det, smittet av et virus ingen personlig har sett noe av, men hørt masse om på NRK og i avisene. Et virus satt ut i media og pressen av noen som ikke vil vise hvem de er, men som skjuler seg bak løgn. Og hvorfor vil de skjule seg, kan du jo spørre? Jo, fordi det de har å fare med tåler ikke dagens lys. Hva kan det vel være??

Fra Melbourne demo 5. september mot de umenneskelige korona restriksjonene i Victoria (her), er dette vår fremtid i Norge hvis vi ikke sier stopp nå?

Det er et internasjonalt politisk virus. Vi ser det allerede i Melbourne, Australia. Den gamle forbryterrepublikken har vendt tilbake til sine tidligere tider. For dette er en internasjonal krise, satt i verk av FN, kinakommunistene og Rockefeller. De som styrer disse dagers Titanic heter WHO og kapteinen der er en terrorist vant med at hoder må rulle hvis man skal få makt, etioperen Tedros Adhanom; hans livsmotto er at man må knuse eggene hvis man skal få lagd omelett. Det er derfor de har plassert ham der. Hans livs øyeblikk er rett rundt hjørnet, men bare hvis folk lar seg lure.

For Titanic kan synke igjen. Hele prosjektet kan gå nedenom og hjem med både Gates, WEF og Rockefeller. Og når et slikt gigantisk skip synker, blir det et enormt dragsug, og det dragsuget tar med seg både byrådspolitikere, helsedirektorat og regjering. For hele dette djevelske prosjekt er avhengig av at folk lar seg lure, at de tier stille, er engstelige og føyelige. Det er derfor NRK, Aftenposten, VG og Dagbladet pukker på viruset hver eneste dag. Det gjelder å ta av seg solbrillene, stille seg opp mot dette og si nei takk…


Lenker: Barnelegen Dr. Dag Bratlid om bruk av begrepet «smitte», her, om tysk politi og deres våpentrusler mot vanlige folk, her, President of Ghana reads Rockefeller plans, her, se Del Bigtree, Highwire, her, om demonstrasjoner i mange europeiske og amerikanske byer, her.


About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response