De ropte ulv, ulv…4 min read

Now Reading
De ropte ulv, ulv…4 min read

Ulv, ulv ropte de, men at smitteøkning var uten betydning, sa de ingenting om (om betydning smitte, her, fra Aftenposten 10.september, her)?

Hva var det egentlig WHO hadde i tankene? Nå roper de ulv, ulv fordi mange er smittet?? Er ikke det rart?? Er Erna Solberg og Camilla Stoltenberg bare deres talerør? For har de ikke allerede erklært unntaktilstand, unntak fra de vanlige lover? Er det bare virus, smitte og pandemi som gjelder nå? En pandemi ingen kan se, men som det skrives om i avisene og snakkes om på NRK? Skal panikk og frykt tvinge folk inn på soverommene og toalettene, hvor de skal måtte låse døren etter seg (toppfoto, her)?

Hva har Solberg i tankene, mon tro? Hvorfor sa hun det ikke rett ut?? Var tiltakene så inngripende at de ikke tålte åpenhet? Her fra Aftenposten 11. september 2020 (her).

Hvem er det som opptrer bak Solbergs store ord? Ser vi noen som er forkledde? Som later som om de opptrer i de godes tjeneste? Men som bare har den egne fortjeneste i penger og ressurser for øyet?

Ser vi en mektig, altoppspisende mørkladen skygge snike seg over oss, med grådige blekksprutarmer som suger seg inn i alle landets ressurser, i våre alles lommer og bankkonti for å suge til seg det de kan få tak i, for siden å utrydde de som ikke kan levere, de som i deres øyne ingen betydning har, de som er verdiløse, de arbeidsløse, de syke og gamle?

Er ikke dette de grådige som snakker om virus, sykdom og smitte? Var ikke de allerede på vikende front da de begynte å telle antall smittede, istedenfor å telle de syke; fordi korona bare var en vanlig forkjølelse? Hadde de for få syke, ikke mange nok til å få dette til å virke troverdig? Testet ikke alle som tidligere har tatt influensavaksine, positivt? Nå har de plutselig bare blitt smittede?? Ser vi svindelen?  Er det ikke tydelig at de pumper opp frykt til og med uten medisinsk grunnlag??

Hvem vil vaksinere seg mot en sykdom som bare finnes på NRK og i riksavisene (Aftenposten 11. september, her)?

De kaller oss smittede, selv om vi ikke er syke? Er ikke det rart?? De kaller oss syke, selv om vi ikke merker det?? Er ikke det rart?? Ser vi ikke noen på scenen som misbruker statsapparatet? Kan de være marxister forkledd som sosialdemokrater?? Og når virusskremselen ikke lenger virker, sier de bare «vi tok visst feil», men beholder så uten å si noe alle sikkerhetsregler som møte-og bevegelsesforbud, portforbud og hemmelige leire for lite samarbeidsvillige, er det ikke det som er planene? For er det ikke da det virkelige faschistregime skal begynne? Og mens vi tror på dem og klapper begeistret, tømmer de statskassene bak vår rygg og fyller sine private konti. Var det ikke slik også forbilledet Lev Trotsky hadde gjort det?

Hadde vi ikke sett dette, allerede? For lå det ikke syke og døde overalt i deres fotspor der hvor de hadde vært? Var det ikke WHO som sto ansvarlige for vaksinasjonskampanjen i Kenya i 2014 hvor unge jenter i kjønnsmoden alder fikk stivkrampevaksine iblandet hormonet HCG som skulle gjøre dem ufrukbare, uten at verken foreldre eller vaksinerte barn og ungdommer hadde blitt spurt (om oppdagelsen, se her).

Fra Quebeck 9.september, Kanada: Innbyggere som ikke er samarbeidsvillige skal isoleres på hemmelig sted; Er ikke dette den marxistiske konsentrasjonsleir og/eller fangeleire i Kina. Fra Quebeck, her.

En trist affære for tusener av mennesker i Kenya. Mange betalte for dette med sunnhet og sine liv, og mange skal i årevis måtte betale videre. For dette er metoden WHO går frem på, de lyver om sine hensikter, lærepengen må være at vi aldri kan stole på dem, de skjuler seg alltid bak løgn, fordi de er marxister.

I kjølvannet av dette ble Kenya straffet. Kan det ha vært fordi denne umoralske, forferdelige vaksinesvindel ble oppdaget? Kan det ha vært de samme marxister, de som tyranniserer andre med gammeltestamentarisk straff, de som trodde på Pavlovs hunder, men som nå plutselig opptrådte forkledd som terrorister (se om Al-Shabaab fra Somalia, her)??

Er det de som nå strekker halsen sin frem for å lukte seg inn i den norske nasjons rikdommer? Er Solberg og regjeringen deres lakeier og servile tjenere?

Har vi ikke hørt at Trump snakket dem midt imot, fra FNs talerstol? Sto han ikke midt i ormebolet, mens han kvitterte ut hele WHO, mens vi nordmenn ennå trodde de var de godes tjenere, at de ville oss alle vel? Mens i virkeligheten representerte de det direkt motsatte. For disse er maktfolk, de er syke etter makt over andre, de er marxister.


Lenker: Om betydning smitte, her, fra Aftenposten, her, inngripende tiltak, fra Aftenposten 11. september 2020, her, om stivkrampekampanjen Kenya, se her, om terrorister i Kenya, her, om vaksiner på rekordtid, her, fra Quebec, her.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response