Now Reading
Dr. Heiko Schoening i Berlin: «Nei til løgn, ja til sannhet».5 min read


Dr. Heiko Schoening i Berlin: «Nei til løgn, ja til sannhet».

Intervju på tysk med Dr. med. Heiko Schoening, Berlin 10. september 2020 (se her).

Ja til livet, ja til sunnhet og ja til sannhet

Bakgrunn offiser i det tyske militæret, familiefar og ektemann, arbeider idag som almennmedisinsk lege i en bydel i Hamburg. For noen år siden undersøkte han terroren med miltbrannbakterien i New York i 2001. Da koronviruset dukket opp i 2019 skjønte han sammenhengen. Han gikk ut i den store tyske offentlighet den 29ende august 2020 i Berlin sammen med Robert F. Kenndy Jr. og betegnet både tyske rikspolitikere, Bundestag (tyske storting) og vaksineprodusenter for korruptive, blendet av profittbegjær, kriminelle og løgnaktige. Skikkelig modig mann: Går man hans påstander etter i sømmene, blir konklusjonene de samme som hans, da det han refererer til simpelthen er fakta. Kanskje var det derfor de ansvarlige myndigheter ble forskrekket og beordret om det tyske politi om å true ulydige borgere som bryter karantenepliktene med å bli skutt (se steigan, her).

For hvem tjener de store penger på koronapandemien?

Innkjøp av vaksiner skjer over statsbudsjettene. Vasinedosene leveres av Astrazeneca, mens produsenten er Emergent BioSolutions. De var allerede dengang i 2001 involvert i kriminelle forretninger, forteller Schoening. For panikken og redselen for virus startet allerede dengang, i 2001, med anthrax (miltbrann). Og det var ingen utenlandske aktører, det var innelandske, kjente, det var de egne US army-laboratorier. Og millioner av mennesker ble vaksinert mot anthrax, omsetningen gikk på høygir, mens tusenvis av statsansatte og militære ble vaksineskadet, noen for livet. De ble vaksineskadet av vaksiner fra vaksiner levert av Emergent Bio Solutions, akkurat de samme som idag leverer vaksiner mot koronaviruset, «so sind einfach mal die Fakten», understreket Schoening. Dette er organisert kriminalitet. Vi må rett og slett stå opp mot Mafiaen, vi må si nei til korrupsjon i politikken, vi må si ja til livet, ja til den gode helse og ja til sannhet.

Har Krudtaa kanskje rett? Ligger terrorens natur også bak koronavirusets skremselskampanje? Kanskje er det verdensomspennende koronavirus en terror-skremsels-aksjon, på linje med anthrax-terroren i New York 2001, bare denne gang i global målestokk?

Aldri før har de innbilte syke hatt det så godt. Vi har smitte bak ethvert hjørne, på ethvert dørhandtak, bak enhver maskedekket person som kommer gående mot oss. Lever vi ikke i hypokonderiets glansdager? Endelig har myndighetene med trompet og fanfare kunne bekrefte at hypokonderen virkelig er syk. Men lever vi godt? For etter alt å dømme lyver myndighetene.

Ikke bare har de forfalsket dødsattester, deres PCR-test som er nøkkelen for å finne ut om noen er smittet, er tvers igjennom ubrukelig. Ikke bare ubrukelig, den er et bedrag. Helsevesenets testtropper, idag de som skal sørge for grunnlaget for den andre bølge, er bokstavelig talt ute i falsk ærend. Tenk det, så mange flinke, godhjertede og velmenende mennesker, alle uten i løgnens ærend.

Tusenvis ute med alvorlige drag i ansiktene for å teste for noe de kaller smitte, men som alle som har hatt influensa eller har blitt vaksinert, har, og ikke minst, geit , sau og frukter, ihvertfall papayafrukten i Tanzania, ifølge analysene til President Magufuli.

De tester deg for en sekvens i DNAet på 18 tegn. «Hvis du vil ha frem mange positive resultater, så let etter noe som forekommer naturlig hos alle (David Icke og Dr. Andrew Kaufmann 5:10-5:35, her)».

Aleksander Bjargo på Facebook hadde rett: «En PCR-test var ifølge sin oppfinner ALDRI ment for å diagnostisere noe som helst, simpelthen fordi den er for unøyaktig og generell. Sekvensene av genmateriale som det testes for kan du også finne i andre koronavirus, influensavirus, vaksiner og til og med hos helt friske personer. Antageligvis, er vi alle positiv om du bare tester oss mange nok ganger» (fra innlegg, her).

Oppfinnereren av PCR-testen, Karen Mullis, fikk til og med Nobelprisen. Han understreket fra begynnelsen av at testen var ubrukelig for å fastslå infeksjoner. Regjeringen og helsetroppene i Norge farer altså med løgn, men ufrivillig, de er bare WHOs forlengede arm og mener seg dermed uansvarlige. For det er WHO som bestemmer hva som skal gjelde. Sier de at nå er det «smitte» som gjelder, de hjelper det ikke at både professorer og leger sier fra at slik kan vi ikke bruke begrepet smitte (se her). Så er dette da heller ikke vitenskap, men liksom-vitenskap, pseudo-vitenskap. WHO har fått både helsevesenet og landets regjering med på sin side, masse tyngde og stor autoritet, såkalt statsautoritet. De later som om de har vitenskapelige begrunnelser, mens det i virkeligheten er simpel løgn. At de tør…

Bak bløffen rykker restriksjonene skritt for skritt nærmere, som kalde skygger som skal dekke for lyset i våre daglige liv. Koronarestriksjonene; snart er tiden for «anbefalinger» over, påbud og forbud skal nå bli tredd nedover våre gode hoder, med trusler om bøter, fengsel og annen passende straff. Men baksiden av medaljen er, at hvis prosjektet ryker, hvis koronaskipet synker, forsvinner også all statlig- og helsemyndigheters troverdighet med i dragsuget, alt på en gang. Det er tegn som tyder på at det kan gå den veien. Min anbefaling er at alle ærverdige skipsrotter forlater skipet, snarest mulig.


Lenker: Topp-foto, her, intervju på tysk med Dr. med. Heiko Schoening, Berlin 10. september 2020, se her, Steigan.no, om tysk politi, her, professor om smittebegrep, se her, Tore Krudtaa om terror, her, Aleksander Bjargo om PCR testen, her, David Icke og Dr. Andrew Kaufmann (5:10-5:35), her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response