Innspill til høring – forlengelse av midlertidig lov om forvaltning av personell i Forsvaret5 min read

Now Reading
Innspill til høring – forlengelse av midlertidig lov om forvaltning av personell i Forsvaret5 min read

Nei, det er ikke nødvendig å forlenge midlertidig lov.

Hvorfor? Covid-19-pandemien er svært overdrevet.

I Norge er det offisielle tallet på døde i skrivende øyeblikk 267 personer. I Norge dør mellom 200 og 2000 personer i løpet av en normal influensasesong – med et årlig gjennomsnitt på 900 personer; i 2017 var det 1700 personer som døde. VG i dag 22. september meldte: De aller fleste som døde med coronaviruset i kroppen hadde også andre sykdommer… Det har altså ikke vært noen overdødelighet i befolkningene i de tre første pandemimånedene. Vi er overrasket over at Forsvaret med sine etterretningsressurser ikke innser at en forlengelse er unødvendig. Inntrykket som fester seg er at tiltaket i seg selv bidrar til en krisemaksimering. Vår informasjon er at covid-19-pandemien ikke først og fremst handler om helse, den handler om politikk. Målet virker å være et mer autoritært samfunn. For å få til dette gjelder det å overdrive helsefaren. Nasjonalstater verden over presses til dette via fora som Verdens helseorganisasjon, Rockefeller Foundation og World Economic Forum.

To forhold er essensielle: 1. Viruset 2. Testen

En nærmere gjennomgang av covid-19 får fram at:

1. Viruset er ikke isolert – og dermed er det ikke bevist at det i det hele tatt eksisterer, viruset kan faktisk være exosomer.

2. PCR-testen er ubrukelig, den gir mengder av falske positive, fra 50 prosent og opptil 80-90-prosent.

Covid-19-pandemien kan beskrives som en svindel.

Mer informasjon:

James Hildreth, M.D. former Professor Johns Hopkins og HIV researcher: «… The virus is fully an exosome in every sense of the word.»

Det pekes altså på at viruset egentlig er ekosomer. Definert slik på norsk: Eksosomer er membranbundne ekstracellulære vesikler (EVs) som produseres i endosomalrommet til de fleste eukaryote celler.

Eksosomer skapes av: Giftige substanser, stress/frykt, kreft, radioaktiv stråling, infeksjon, skader, immunrespons, astma, sykdommer generelt og elektromagnetisk stråling – 5G (ikke forsket på)

Behandling som hjelper: Hydroxychloroquine og C-vitamin.

Covid-19 RT-PCR-Test:

1. Tester RNA-sekvenser, ikke virus

2. Det er ingen «gold standard»

Covid-19 har aldri blitt renset eller visualisert, bare visualisert fra en pasient på innsiden av en menneskecelle, RT-PCR aldri testet mot en «gold standard».

Testens nøyaktighet er ukjent (sannsynligvis er 80 prosent av de positive testene «false positive»)

Konklusjon:

* Luftveissykdommer er forårsaket av en skade/trauma og annet som skaper produksjon av eksosomer (gift, stress, infeksjon, influensa), elektromagnetisk stråling (PCR-kan finne)

* RT-PCR tester RNA fra eksosomer

* SARS-CoV-2 (koronavirus) er faktisk eksosomer (virkning – ikke årsaken til sykdommen) (funksjon – eksosomer hjelper med å fjerne gift)

Med andre ord: Det som kalles korona (Covid-19 = en viral luftinfeksjon) er resultatet av skade/sykdom, det er ikke sykdommen.

Norsk myndigheter virker å ha snudd det hele på hodet.

Videre:

Ikke bevis på at virus skaper sykdom

David Crowe er ekspert på global infeksjoner som SARS, Ebola og svineinfluensa uttaler at fordi en PCR-test påviser RNA, er ikke det et bevis på at det har funnet virus. Det er heller ikke et bevis på at viruset skaper sykdom. Han mener dataene blir tolket for å passe en teori knyttet til virus og at det ikke er fokus på falske positive resultater.

Pandemien er basert på en definisjon, men definisjon er ikke sikker.

Videre: «Hvis viruset eksisterer, bør det være mulig å rense virale partikler. Fra disse partiklene kan RNA ekstraheres og skal samsvare med RNA som ble brukt i testen. Inntil dette er gjort er det mulig at RNA kommer fra en annen kilde, som kan være cellene til pasienten, bakterier, sopp osv. Det kan være en assosiasjon med forhøyede nivåer av RNA og sykdom, men det er ikke noe bevis på at RNA er fra et virus. Uten rensing og karakterisering av viruspartikler kan det ikke aksepteres at en RNA-test er et bevis på at et virus er til stede. «

Det ser med andre ord ut som at virusets eksistens ikke kan bevises.

Merk også at 5G-teknologien rulles ut for tiden. Skader fra 5G, det vil elektromagnetisme, kan ha symptomer som ligner covid-19. Hvis en 5G-produsent vil unngå å få søkelyset på seg i forbindelse med 5G-skader på dyr eller mennesker, kan da si at årsaken er virus.

Vi legger til:

Det er ikke en reell krise – det juridiske grunnlaget for opprettholde kriseloven er ikke til stede.

Åpent for misbruk når en bruker uklare ord som «avhjelpe» og «bistå».

Hastehøring svekker rettessikkerhet for borgerne (som altså peker på at dette går på maktpolitikk og ikke helse); høring virker å være i slekt med andre de siste månedene, inkludert den som går på GMO.

Hvis Norge ikke lenger er et demokrati, er det fint om vi får informasjon om det.

Uansett, den foreslåtte forlengelse av midlertidig lov må avvises.

Med vennlig hilsen innbyggere i Vestfold og Telemark, kontaktperson: Sven-Inge Johansen

Kilder:

VG-artikkel 22. september 2020: https://www.vg.no/nyheter/i/JJ1G4P/ni-av-ti-som-doede-med-covid-19-hadde-kronisk-sykdom

Covid-19-testen er vitenskaplig meningsløs fra Bulgarian Pathology Association: https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

Dr. Kaufman sitt foredrag: https://www.youtube.com/watch?v=tyLq_EIMjSI

Virusfakta: https://www.nature.com/articles/s41564-020-0713-1

Artikkel: Engineer Analyzes PCR Coronavirus Test and Raises the Question “Does the 2019 Coronavirus Exist?

https://needtoknow.news/2020/03/engineer-analyzes-pcr-coronavirus-test-and-raises-the-question-does-the-2019-coronavirus-exist/

Om SARS-CoV-2, merk datagenerert illustrasjon av et virion (fullstendig virus utenfor celler): https://no.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2

Navn på testen her: Fra en kommuneoverlege i Vestfold og Telemark har vi fått informasjon om at testen har navnet SARS-CoV-2 RNA PCR, den kjøres ved UNILABS

Om testen: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/06/24/inaccurate-covid-19-tests.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art2ReadMore&cid=20200624Z2&et_cid=DM573714&et_rid=900795894

Topp-foto, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response