Koronavirus-pandemien, om de grønne monstre1 min read

Now Reading
Koronavirus-pandemien, om de grønne monstre1 min read

Danske statsminister Mette Fredriksen

Om de grønne monstre

En grei innføring i bakgrunnene for koronavirus-pandemien i Norge 2020, om hvem som har planlagt dette, og hvorfor dette ble planlagt og gjennomført. For meg har tilgjengelige fakta bekreftet det som hevdes i den danskproduserte video. For meg har det etterhvert blitt klart at våre regjerings-politikere og stortingspolitikere nøyaktig vet hva som foregår. Dermed har de gjort seg til en del av prosjektet. De står da ikke lenger på folkets side, men har falt sitt eget folk i ryggen, dessverre; jeg ville lenge ikke akseptere akkurat det. Se den danske video på Bitchute, ca 33 minutter, her, se dokumenter og lenker fra produsenten, her, se toppfoto, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response