Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.3 min read

Now Reading
Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.3 min read

Beskyttende forholdsregler mot koronavirus var verken medisinsk begrunnet, vitenskapelige eller beskyttende.

NRK melder 21. september 2020: APs Raymond Johansen i Oslo Byråd innfører forbud mot private samlinger på flere enn 10 personer… hadde han en vitenskapelig medisinsk begrunnelser for det, eller var det venstrevridd kvasivitenskap?

(toppfoto, her, søksmålsdokumentet til nedlasting, her).

Pandemien var falsk, tiltakene var bygd på bedrag, designet og implementert for upassende og skjulte formål, på oppdrag fra WHO, kontrollert og ledet av en milliardær, en oligark, heter det i påstanden i søksmålet. Saksøkerne oppgir at langt flere mennesker har dødd som et resultat av forholdsreglene enn av pandemien selv.


Søksmålet ble levert den 6. juli ved Ontario Superior Court of Justice i Toronto av den Ontario-baserte Vaccine Choice Canada (her) og syv personer. Den rettslige handlingen er en utfordring under Canadas charter om rettigheter og friheter mot landets pandemiske tiltak, inkludert obligatoriske ansiktsmasker, nedleggelse av virksomheter i næringslivet og håndheving av fysisk distansering.

Fra avisen CBC news: Søksmål mot den kandiske stat, statsminister Trudeau, Torontos regjering , Mayor av Toronto, Chief medical officer Theresa Tam, forskjellige off. helsemyndigheter, men også CBC-presse og fjernsyn for å ha villedet befolkningen (her).

Saksøkerne saksøker regjeringene i Canada og Ontario, Toronto by, seniorpolitikere, en rekke lokale helsemyndigheter i Ontario, helsemyndigheter og CBC for deres svar på pandemien. I søksmålet heter det at nedleggelsen av virksomheter for å forhindre spredning av viruset var «ekstreme, uberettiget og unødvendige».

Selvisolasjonstiltak pålagt enkeltpersoner var «uvitenskapelige, ikke medisinsk basert og heller ikke bevist nødvendige» og at obligatorisk bruk av ansiktmasker i offentlige rom resulterte i «fysisk og psykisk skade.»

Søksmålet hevder at tiltakene bryter med seksjon 2 (foreningsrett), 7 (liv, frihet og sikkerhet for personen), 8 (ulovlig ransaking og beslag), 9 (vilkårlig forvaring av håndhevelsesoffiserer) og 15 (likhet før og under loven) i charteret.

Vaccine Choice Canada beskriver seg selv som en vakthund hvis mandat er «å styrke familier til å ta frivillig, informert og gjennomtenkte beslutninger om vaksinering,» men folkehelsemyndighetene har kritisert gruppen for å spre falsk eller villedende informasjon om vaksiner og vaksinering (tekst fra CBC, oversatt av undertegnede, hentet her).

Intervjuer med advokat Rocco Galati, med Ezra Levant i Rebel News, her, Press For Truth, her, med House Rajie, her og med Sacha Stone, her.


Artikkel-forfatter

Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter?

Fra dansk straffelov § 114, om det ikke finnes lignende formuleringer i den norske?

For forårsaking av unødvendige dødsfall ved utsetting av livsnødvendige operasjoner selv om sykehusene sto tomme, for alle selvmordene som skjedde pga unødvendig selvisolasjon og unødvendig spredning av frykt? For gamle og invalide menneskers død av ensomhet pga unødvendig isolasjon, for forårsaking av «palliative dødshjelp» av eldre på institusjoner, alt basert på kvasi-vitenskapelige medisinske beslutninger?

At regjeringen Solberg og våre helsemyndigheter var fullt bevisst på hva de hadde forårsaket, noe hemmeligstemplingen av saksdokumentene i hele ett hundrede år bekreftet, gjør dem strafferettslig ansvarlige.


 

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response